סוג של |OFF|

dafi daf

New member
סוג של |OFF|

יש לי חבר שלא ממש אוהב מוזיקה ישראלית,בעיקר כי הוא לא מכיר כל כך והוא ביקש ממני להביא לו דברים לשמוע,ורציתי לדעת אם יש לכם רעיונות של דברים שאני יכולה להביא לו? הוא אוהב את פינק פלויד,זפלין,דורס,ג'ניס ג'ופלין,ג'וני קאש,פרל ג'ם,פנטרה,מר באנגל,פרנק זאפה,אליס אין צ'יינס,אופת'... אני יודעת שהוא אוהב את יוני רכטר,שלמה גרוניך ואביתר בנאי,והוא לא אוהב את ברי סחרוף ויזהר אשדות. אז...יש לכם אולי רעיונות מה הוא עוד יאהב?

gal1983

New member
אסף אבידן והמוגוס - אחלה איפי (כנס , יש עוד )

וגם גבע אלון הוא בסדר. נועם רותם אם ממש בא לך לדכא לו את הצורה עם השירים הכי יפים שיצא לי לשמוע לאחרונה. גבריאל בלחסן הוא אל מוזיקאלי. איתי בלטר שכמה טוב שנזכרתי בו אתמול ושאני חייב אבל חייב להיות נוכח בהופעה שלו בזמן הקרוב. שמעתי שהבילויים הם דיי מגניבים ( וגם ככה דפנה והעוגיות ). מה אתה אומר על לשרוט אותו עם ערן צור ? הוא ייקח את זה ?אולי נרגיע עם אהוד בנאי או שלומי שבן על הפסנתר ? אולי תגניב אותו עם הגרוב של תמר אייזנמן או הסול של הדרה לוין ארדי ? אה אה גם רוקפור זה נחמד. נו ויש איזה אחד קוראים לו אביב גפן לאחרונה הוא קצת התמסחר אבל וואלה שמעתי שיש לו חומר טוב בכל מקרה. רונה קינן היא סווו לפנים. אה וגם ירמי קפלן הוא דיי מקפיץ ובועט. מה אם שילה פרבר ומוניקה סקס ? מישהו פה בצד צועק שגם לניר טרטר יש להקה נחמדה ורעשנית. די !! די!! עזבו אותי מהנינט הזאת , זה נכון שהיא פשוט ררר אבל די!!. הכנסיה עושים דברים משוגעים עם תזמורות בזמן האחרון שזה שווה רצח. הבנות נחמה ונובלמן כבר עלו פה מקודם ? אין לי כח להסתכל. :0) אה כן... ויש איזה אחד קוראים לו פורטיס וטוענים שהוא ממש משוגע. טוב טוב תביא לו לשמוע שלום חנוך ומאור כהן על כל סוגיו , זה כבר יעשה את העבודה.

dafi daf

New member
../images/Emo6.gifתודה רבה,

אחלה המלצות,את חלקן כבר שקלתי בעצמי.:) ואני תוהה אם זה עד כדי כך קשה לפספס את העובדה שהכינוי הוא של בחורה ובהודעה כתוב "יודעת"|.חבול|

frankie83

New member
המלצות

לפי הדברים שאמרת שהוא אוהב, (לפחות בכיוון של רוק) רוקפור - האיש שראה הכל - כי זה אלבום עברי פצצה עם סאונד נורא ייחודי, שהרבה יותר דומה למוזיקת סבנטיז שהוא אוהב. אפשר גם להביא לו את האלבומים שלהם באנגלית. חיים צינוביץ' - קצת פורקן קצת חום קצת אהבה - אלבום שקשה להשיג אבל אחד מאלבומי הרוק הבועטים וחדים יותר שיצא לי לשמוע, וזה עוד קצת לפני היהודים :) כדאי לחפש את השיר 'לך עם הכעס' לדוגמא טובה. וגם איפה הילד - האוסף.

dafi daf

New member
תודה בייב,

אבל לא נראה לי שיאהב,הוא מוזר כזה. אני מנסה לטפטף לו לאט לאט. [למרות שאת אפרת גוש הוא אוהב! הפתעה!]

Funky Giraffe

New member
מנצל"ש

Fורום Fאנק צריך גם אותך, גם אותך, אותך ואותך ואותך ואותך ואותך! כדי שיוכל להמשיך להתקיים :) בואו ותעשו שם מלא רעש! למי שלא מכיר, במרוצת השנים הסגנון הזה בארץ ייצא לנו את הדג נחש, מרסדס בנד, פורטרט, הגרובטרון, פ'אנקנשטיין, התפוחים, קולולוש, הדורבנים של פעם, ועוד ועוד... בחו''ל הוא עשה שמות בעיקר בסבנטיז כשהביא את סטיבי וונדר וג'יימס בראון. אז בואו לפרגן ולכתוב ולדבר! הלינק האחרון בחתימה שלי.

nils11

New member
לדעתי אם תבחרי את השירים הנכונים של היהודים

הוא יכול ממש ממש להתחבר.

למעלה