סודות במישפחה

סודות במישפחה

למי שיש יותר מאח/ות אחד/ת- האם יש לכם סודות בין האחים? שניים שיודעים משהו ולא מספרים לאחרים? אצלינו כן...לא תמיד זה נעים לי אבל לפעמים צריך להיזהר לא להגיד משהו ליד מי שלא יודע כדי שלא יפגע וזה יוצר עוד יותר תסבוכת של אי נעימות.

jKiTTiE

New member
ממממ לנו אין ממש

סתומרת לי ולאחי (בן 8) אין חוץ מזה שאם הוןא מלכלך תבית בגלל שהוא ניסה לעשות משהו ואני עוזרת לו או אם הוא מקלל (אמא שלי שומרת על הכל נקי חעחע כפל משמעות גם בית נקי וגם פה נקי חחחחחח) מממ לי ולאחותי (בת 13) יש פה ושם אבל לא משהו רציני...אנלא אוהבת לספר לה דברים כי או שהיא פולטת את זה ליד אמא או שהיא משחקת אותה ילדה בוגרת או יותר נכון סוג של אמא ומתחילה להטיף לי אז אין לי כוח לחפירות שלה אז אני פשוט נמנעת מלספר לה...

בסודי סודות

אני ואחותי יותר קרובות מאשר אני ואח שלי, למרות שזה אירוני כי היא גרה בחו"ל והוא פה בבית, אבל אולי בגלל זה אני יותר קרובה אליה וגם בגלל ששתינו בנות אז יותר מספרות אחת לשניה סודות.

סודות ...

איין אני ואחי החברים הכי טובים!! אני בת 17 וחצי ואחי בן 20!! אנחנו ממש כמו חברים טובים מספרים על בחורות שיצאנו .. אנחנו יוצאים ביחד... הולכים לדוג ביחד!! ישנים באותה מיטה אפילו(זוגית כמובן)חח אני יודע שאני מספר לו משהו שום דבר לא יוצא מימנו! אוהב אותו המון!

למעלה