"סודות החיים" -פרק אחרון(43) היום!?

babylicious

New member
"סודות החיים" -פרק אחרון(43) היום!?

ממש נ ד ה מ ת י כשהתברר לי ש"רשת" מורידה את הסדרה לפרק זמן בלתי מוגבל
זה נכון שהפרק שישודר הלילה הוא אחרון לעונת 2002 של הסידרה, אבל בסך הכל יש לסידרה 86 פרקים ולמי שלא יודע, הוחלט באוסטרליה "לבטל" את הסידרה השנה...את הסיבות אני לא אפרט כדי לא לקלקל.
בכל מקרה, אתם בטח זוכרים ש"רשת" די זלזלה בסידרה. היו שבועות שלמים שהסידרה לא שודרה בכלל והעבירו אותה מיום שני ליום שבת...בקיצור, לא היה קל להתמכר.
אז עכשיו "רשת" משחקת אותה חזקה על חלשים ומוצאת תירוץ מצוץ מהאצבע להוריד את הסידרה לפרק זמן לא מוגדר. כבר בשבת הבאה עולה סידרה בריטית חדשה בשם "אלה"...זה בדוק!
אנחנו חייבים ל מ ח ו ת עכשיו ומיד עד שנקבל תשובות ברורות ולא מתחמקות!!
כל אחד בפורום חייב לפנות ל"רשת" ולמחות! דוא"ל: [email protected] טלפון: 09-9595050 פקס: 09-9561817 דואר רגיל: ת.ד 5577, הרצליה 46150

yaelbobo

New member
כל הכבוד!!!../images/Emo45.gif

כל הכבוד לך על יוזמת המחאה.
אני יעשה זאת בהחלט!!! מה פתאום הם מכניסים עכשיו סדרה בריטית חדשה לעזעזל?!?! ונניח שנאהב גם אותה ונתמכר גם אליה הרי ברור שגם אותה יורידו מתישהו...כהרגלם!! אוף זה כל כך מעצבן.
לי אישית לא יהיה יותר מה לראות בטלוויזיה מהרגע שיורידו את "סודות החיים" האהובה עליי כל כך...מלבד הסדרה הזאת אני לא רואה שום תוכנית ושום סדרת טלוויזיה. ממש מאכזב!!!
טוב כל מה שנותר לעשות (מלבד למחות) זה להתענג על הפרק האחרון הזה ולקוות שהחברה יחזרו אלינו יום אחד...

Black Queen

New member
../images/Emo7.gifלללאאאאאאאאא!!!

אבל.. אבל.. יש עוד שתי עונות! ו... מה יקרה עם אלכס ורקס, ג'ייסון וגב, ובכלל, בתחילת העונה הבאה אמורה לבוא דמות מ"תיכון הלבבות השבורים" בקאמבק מפואר!

Black Queen

New member
אוקיי, ../images/Emo58.gif לעונה 3

נינה ליו, שהייתה מיי ב"תיכון" מגיעה לסידרה...

גל אדום

New member
אוף! עצוב.... אחלה סדרה

ומה שאוון אמר בסוף, שהוא הפסיד הפעם את אלכס. אוף, זה היה נורא עצוב. הוא כל כך השקיע בשבילה והכל והיא הלכה עם הרופא. חבל.

מצוירת

New member
אוון השקיע בלאונן

אוון בכלל לא השקיע באלכס , אוון היה חסר אונים ומעוף מה שלצערי מאוד מאפיין את הזכר החדש... אכן עצוב שהסדרה יורדת חשבתי שפשוט נגמרה אך מסתבר שלא...

באמת עצוב

פשוט פרק עצוב. ובעניין אוון - עם כל הכבוד והחיבה, ויש בשפע!!! לאוון היתה את ההזדמנות שלו, והוא פספס אותה. מדהים איך כמה דעות שלי השתנו לאחרונה. אני פשוט בעד אלכס ורקס יחד, (עד עכשיו הייתי לגמרי נגד) ואני עוד יותר בעד שאוון ישתחרר מאלכס וימצא לעצמו מישהי נורמלית, וחושב מזה - שילמד להתנהג איתה כמו שצריך. ושיעיפו את ריצ'י. ושיחזירו את וויל. ושיתנו לדמות של כריסטיאן קצת בשר, זה הפרק הראשון שהרגשתי איזושהי סימפטיה אליו. מסכנון. ומה לעזאזל היה הקטע של קלי עם הבלונד?! <אין ספק שאם הייתי אחת הכותבות, הסדרה היתה ממש, אבל ממש משעממת!>

yaelbobo

New member
מקווה שלא הפעם האחרונה../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

אין לי מה להגיד !! זאת הפעם הראשונה בפורום שהוצאת לי את המילים מהפה!! אני חושבת בדיוק אותו הדבר!! רק חבל שזה היה הפרק האחרון אבל נפלא שהוא נגמר ככה. כל כך שמחה שרקס צץ לו משום מקום הוא כזה חתיך ומתוק!!! באמת פעם ראשונה שנתנו לו קצת משהו טיפטיפונת מעניין לכריסטיאן. ואוון עם כל אהבתי הענקית אליו כנראה שהפעם באמת באמת פספס את הרכבת וזאת גם הפעם הראשונה שאני שמחה שהוא פספס ...למרות שאני יותר אוהבת אותו מרקס פשוט אלכס ורק יותר מתאימים אין מה לעשות...אוון המתוק קצת ילד בשבילה.אני מקווה שזאת לא תיהיה הפעם האחרונה שכולנו נכתוב בפורום הזה...יעל

Black Queen

New member
פרק אחרון../images/Emo7.gif

אוף. אוון הזה מעצבן אותי. יש לו מין חיוך זחוח כזה וזה פשוט עולה לי על העצבים. ברור שאלכס לא תרצה אותו. הוא הרי לא עושה כלום בחיים, ורק קופץ מבחורה לבחורה. רקס עדיף עליו בהרבה, לפחות הוא לוקח אחריות על העבר (ההפלה, המתמחה האחרת) ולא משחק משחקים.
כריסטיאן מקסים, אבל לגמרי תקוע בסדרה. פשוט לא קורה לו כלום והוא סתם גורר עלילות משניות. וכבר יש סיימון אחד.
הקטע עם ג'ייסון ואנגוס היה ממש עצוב. ברור שאנגוס ישכח אותו אם יהיה לו אבא אחר. מסכן ג'ייסון...
היה נחמד מצד סיימון להשקיע במירנדה, אבל לקחת ממנה 40%? הוא נורמאלי? טוב שהוא לא ביקש את הבית שלה כערבות לזה שהיא תחזור או שגרם לה למכור את עצמה למפעל של נייק...
וריצ'י מקסים כתמיד
אם כבר להעיף את מישהו אז את אווין המעיק או קלי ה"בלונדינית". היא סתומה או משהו? פאה בלונדינית???

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifרקס לא משחק משחקים../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif הוא עוזב אותה, אח"כ חוזר, אח"כ שוב הולך, אח"כ שוב חוזר../images/Emo70.gif זה נקרא לא לשחק בה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif אני ממש לא מבינה איך היא יכולה להעדיף אותו.. על פני אוון אני מבינה בקושי, כי הוא טיפוס שנורא לא מסוגל להתחייב, אבל כריסטיאן../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif זה גבול שאני פשוט לא יכולה להבין../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif סיימון כזה הכי מגניב ביקום, אני אוהבתותו כל כך הוא כזה מקסים../images/Emo99.gif ג'ייסון המסכן:-\ נשבר לו הלב מאנגוס../images/Emo14.gif../images/Emo7.gif../images/Emo70.gif איכס ריצ'י מגעיל - אני ממש לא אוהבת אותו, ואוון צריך להשאר... אני כרגע לא מחבבת את קלי על שהיא אמרה לאלכס לצאת לרקס../images/Emo70.gif מה היא חושבת לעצמה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif היא וחבר שלה הרגע נפרדו ככה היא צכה לדפוק גם לאלכס את החיים../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif כריסטיאן היה הכי מאמי אתמול ביקום../images/Emo70.gif הוא מנגן על גיטרה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif וההתקף האפילפטי שלו מזה הבהיל אותי../images/Emo70.gif בהתחלה חשבתי שהוא מעמיד פנים אבל אז מזה נבהלתי../images/Emo70.gif

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gif../images/Emo12.gif אומייגאד נקניקיה זה הוכחה לכך שאת לא חולקת איתי ועם נדיוש מוח אפטר אול../images/Emo70.gif עם הכל אני מסכימה חוץ מנקודה אחת קריטית... נכון../images/Emo127.gif, אוון פספס את הרכבת../images/Emo7.gif, ואלכס התגברה והמשיכה הלאה... אבל רקס הוא הדבר הכי לא בריא לה בעולם... כאילו אני כל כך לא יכולה להבין איך היא מעדיפה אותו - אחרי כל הכאב שהוא גרם לה - זרק אותה, ואז התנשק איתה וישן איתה, ואז שוב אמר לה שהם לא יכולים להיות ביחד ואז עזב, וחזר כשהיא הייתה בהריון ואז שוב הלך, על פני כריסטיאן../images/Emo70.gif כאילו כן, אני עדיין בדעה שאם היא ואוון היו ביחד זה כבר ממזמן היה הכי מדהים והזיווג הכי טוב בסדרה, אבל אוון פספס את ההזדמנות שלו לצערי הרב ואין מה לעשות בקשר לזה... אבל כריסטיאן../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif הוא כל כך פאקינג מושלם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif והוא ממש רוצה אותה../images/Emo70.gif והוא לא מסוגל לפגוע בזבוב אז בטח שלא באנשים שהוא אוהב../images/Emo70.gif איך היא יכלה להעדיף את רקס על פניו, זה משו שאני בחיים לא אצליח להבין...../images/Emo4.gif

ת'אמת?

לא מעניינת אותי הבריאות של אלכס. יותר מעניינת אותי הבריאות של אוון. זה לא שאני אוהבת את רקס, הנקודה היא אחרת- אני פשוט לא סובלת את אלכס. (ביצעתי עכשיו התאבדות פורומית, הא?) שיהנו להם ביחד, הם מתאימים יותר מאוון ואלכס, מה לעשות. מתחסדת מעצבנת שכמוה, שאוון ימצא לעצמו מישהי אחרת. יותר טוב.

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifמממ את צודקת, הבריאות של אלכס הרבה פחות מעניינת מזו של אוון../images/Emo99.gif (ד"א, אני ונדיוש קראנו לפלאפונים שלנו אוון וכריסטיאן../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif שליטת עולםםםם), גם אני לא מתה על אלכס, כאילו מאז שרקס נפרד ממנה היא השתפרה, אבל החזרה הזו אליו הייתה לא במקום... ואני לא חושבת שהם יותר מתאימים דווקא... מה שכן, לאוון מגיעה מישי הכי טובההה, מושלם שכמוהו../images/Emo99.gif

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gif../images/Emo45.gif אני מסכימה ב-100% וניגשת לשלוח אי מייל מיד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

Black Queen

New member
ברור שלאלכס ולכריסטיאן אין שום דבר

במשותף. הם אולי יכולים להיות יזיזים, אבל מערכת יחסים משמעותית- רק עם רקס. נכון שהיו להם בעיות, אבל אלכס היתה זו שהרסה את הזוגיות שלהם, בגלל האובססיה האידיוטית שלה לאוון. איזה כיף שרקס חזר
!!! גם ככה אלכס גדולה על כריסטיאן בכמה מידות (ושנים). נראה לי שהוא מתאים יותר לגב. הוא גם חמוד כזה, ואין מצב שהוא ישבור לה את הלב, או שיהיו לו אישה וילדים איפשהו. דא- חשבתי שרשת רכשו את העונה השלישית אבל עדיין לא שיבצו אותה?...

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifאני לא מסכימה... קודם כל, אין לה אובססיה לאוון - אוון ואלכס שותפים לדירה 3 שנים../images/Emo70.gif רקס לא יכול לצפות שהוא יהיה היחיד שהיא מתסכלת עליו מכל הגברים שבעולם../images/Emo70.gif כי אף אחד לא יכול להסתכל רק על בן הזוג לו כל החיים, והוא צריך להבין את הידידות בינה ובין אוון ושיהיו בדיחות פרטיות שלהם שהוא לא יבין... רקס גרם לאלכס להתגבר על אוון, אני שונאת אותו על כך אבל זה נכון... והטיפש הזה פשוט זרק אותה ושיחק בה מיליארד זמן../images/Emo70.gif וגם כריסטיאן ממש לא מתאים לגב... גב נורא אימפולסיבית וחריפה, כריסטיאן עדין כזה, וחמוט, וחינני../images/Emo99.gif, בדיוק כמו אלכס... ובולשיט הפכים לא נמשכים זה שטות אחת גדולה... אני חושבת שמה שעושה מערכת יחסים זה לווא דווקא מה שיש במשותף....בין בני זוג המשותף זה לא הכל... אני חושבת שרקס פשוט פגע בה יותר מדי מכדי שהיא תסמוך עליו שוב....

למעלה