"סודות החיים" תחזור ב-16/10

q1231

New member
"סודות החיים" תחזור ב-16/10

לפי אתר "רשת" שונה מועד החזרת הסדרה ל-16/10 (ולא ב-23/10 כפי שהיה כתוב שם בשבועיים האחרונים) אולם נראה ש"רשת" ידלגו על פרק 29 וישדרו את פרק 30.הפרק ישודר ב-0:15.

q1231

New member
אין לי מושג

אני אנסה לברר ולראות מדוע הם מדלגים.למרות שכתוב פרק 29 התקציר הוא של פרק 30 כמו כן גם שם הפרק הוא של פרק 30 ולא של 29.כשאקבל תשובה מ"רשת" לגבי זה אעדכן בפורום.

q1231

New member
אפשר להירגע

כרגע קיבלתי תשובה מ"רשת" ובה נאמר לי שחלה טעות ופרק 29 ישודר ב-16/10.

נרגעתי

אפשר להוריד את מסיכות האב"כ. כמו תמיד
על הפרטים

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifמההההה? 00:15?? הם לא חשבו שיש גם אנשים שיש להם בצפר למחרת?!?! גרעע עליהם... תודע שהודעת../images/Emo24.gif אני רוצה את מנת האוון../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif השבועית שליייייי אני כבר בתופעות לוואי של חוסרררר בהתמכרותתתתתת../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif

q1231

New member
זה עוד כלום

ב-23/10 (ע"פ לוח המשדרים) ישודר הפרק ב-0:45!! נקווה שזה לא ימשיך ככה והסדרה תחזור להיות משודרת ב-23:30.

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifיש לך מושג מה המייל של ערוץ 2? אני רוצה לשאול אותה מה הם חושבים שהם עושים בדיוק!!!

danashemer

New member
אני כבר מזמן אמרתי להציף אותם במייל

פשוט חוצפה ממדרגה ראשונה. התשובה שלהם תהיה שבשעות השיא הם צריכים לשים תוכניות ישראליות וכל הבולשיט הזה. אז אל תהיו פראיירים ותענו להם ש"סדרת המקור" סקס והעיר הגדולה שודרה בערך ב 22:00 ומעניין שאז התרוץ הזה לא טפס. שיפסיקו לבלבל את השכל שיגידו שהכל נובע מהרייטינג ,זמן פירסומת וכו'.

q1231

New member
בנוסף

הם רכשו בנתיים רק את 2 העונות הראשונות ועדיין לא ידוע לי אם יש כוונה לרכוש את 2 העונות האחרונות (השלישית והרביעית).ואם הם מתחשבים ברייטינג לא נראה שיהיה רייטינג גבוה אם הם ימשיכו לשדר את הסדרה בשעות כאלו מה שבסוף יוביל להפסקת שידור הסדרה עקב רייטינג נמוך (דבר שקרה עם הרבה סדרות אוסטרליות כמו "שכנים" ששודרה ב-12:50 ומאחר ולא היה רייטינג גבוה ערוץ 3 הוריד אותה)

למעלה