סודות והעמוד

סודות והעמוד

הייתי עם חברה במועדון עם חברה, והיה שם עמוד נחמד שעמד לו לבד רוב הזמן. עד שבאו מספר נשים שרקדו עם העמוד בצורה מדהימה. הן לא חשפניות אך למדו בצורה כזאת או אחרת לרקוד סקסי... עזבתי ישר את חברתי לבד, וביקשתי מאחת הבנות שילמדו אותי גם. באיזשהו שלב לא עניין אותי שצופים בי אנשים במועדון, שיתכן שאני עושה צחוק מעצמי וכד... פשוט נהנתי. אז עשיתי חיפוש קטן בנט, ומצאתי בתל אביב חוג ריקוד עמוד. צריך לציין שלקח לי שעה למצוא חניה??? בכל מקרה הגעתי לשיעור ניסיון, הרגשתי. היפופותם מול ים של אנורקסיות לבושות במשהו מינימלי שבקושי מכסה את הטוסיק. ובכל פעם שצריך להתכופף בסקסיות חשבתי עד כמה גברברי הפורום היו רוצים להיות שם. השיעור היה קשה ומתיש כחולים בידיים וברגליים כבר החלו לצוץ בכל גופי. והשרירים שלי צעקו הצילו! לעידוד ותמיכה אחת הבנות אמרה לי אל דאגה, יש לי חברה בממדים שלך שהצליחה. לקח לה כמה שניות מה פלטה ואז אמרה, לא שיש לך ממדים גדולים! תודה באמת... בכל אופן כל השבוע קיללתי את הרגע הכרתי שרירים בגוף שלא ידעתי שקיימים. אז מה דעתכם על הריקוד עמוד ? הייתם רוצים לשלוט בריקוד או לצפות במאהבת בריקוד לוהט? כדאי לי להמשיך לנסות לעוד שיעור???

סודות

אני מכין שטר
תמשיכי ללמוד אמממ אפשר להיות העמוד ? חחחחחחחחחחחחחח

GALgul12

New member
אם זה מלהיב ומאתגר אותך

אז ברור, שתמשיכי !
קבלי
על האומץ וכח הרצון !
ותהני מכל רגע כולל מכאבי שרירים גם חיטוב גוף וגם משהו חדש, שתלמדי לעשות קודם כל בשביל הנאה עצמית. חוץ מזה - לא חסר עמודים להתאמן עליהם

דנה והעמוד../images/Emo189.gif

אני לגמרי שולטת בריקודי במה ועמוד..בלי שיעורי עזר זה בא לי טבעי:)) לדעתי הייתי אולי חשפנית או לבטח רקדנית בגלגול הקודם. אוהבת לרקוד ובריקוד החושני והאירוטי הזה אני מרגישה הכי אני,בלי הצגות. בקיצור סודות אני גאה בך
מתי אני ואת מופיעות על הבמה? ואגב-לגבי עמודים לא תהיה בעיה-יש גם עמודים אנושיים שניתן להעמיד

בדיוק השבוע

ביקשתי הצעות מהנשים במשרד על מקום ללמוד את ריקוד הסלסה..על כל תורתו, רגועה חושבת שאם כבר ללמוד ריקוד סקסי הכי שווה שזה יהיה בזוג..:)) ולך, תנסי...נראה שאת נהנית וזה ספורט לא רע בכלל

BazukaGirl31

New member
אני רוקדת על עמודים כבר זמן מה.

ההתחלה היתה באמת קצת מאתגרת, כולל שרירים תפוסים וסימנים כחולים אבל עכשיו אני אפילו קצת משתעממת. אני שוקלת בחיוב לעבור לריקוד בכלובים, כחלק מפיתוח הקריירה הטבעי שלי.

י ו א ב

New member
עברתי עליו כמה פעמים

המשקל שנתת לקיפול כביסה הרבה יותר גדול. כנראה שהפריוריטיז שלנו, לא אותו דבר

סטנגה Joe

New member
אני חושב

שעל מנת שנוכל להחליט את חייבת לשים לנו תמונה שלך ושל העמוד ....

"קברט" ../images/Emo35.gif

ככה קוראים לזה בפראג
הם אלופים בזה. יש גם בעוד מקומות... אבל אין כמו בפראג.

נשקניתת

New member
לא היית במסיבת רווקות לאחרונה , נכון ?

השיעורים הללו הפכו ללהיט ממש כמו הזומבה (ואפילו עוד קודם ) מה שמעניין הוא שהריקוד הזה זה משו שבא טיבעי
אם נהנת , תמשיכי

למעלה