סודות
וצד שלישי

רואה 6 6

New member
סודות
וצד שלישי

(ווייקי, ווייקי!! לאן נעלמתם?! )
לפני שנים הכרתי מישהי למישהו (הפרטים יהיו מאוד מטושטשים כמובן). הקשר ביניהם התפתח ונראה שמתקרבים מאוד. באיזשהו שלב היא חשפה בפניי שבתקופת שפל נוראית בחייה,ואכן היו לה חיים מאוד מסובכים מילדות עד בגרות,היא עבדה כזונה תקופה קצרה מאוד אך במקום ידוע (לאוהבי הז'אנר).סיפור של כמה חודשים והיא הפסיקה את זה כמו שהתחילה. כמובן שהשביעה אותי שלא אספר לבחור ולא סיפרתי דבר . זמן לא ארוך אח"כ הקשר נפרם בייניהם .מעולם לא פגשתי אותה יותר אך היא והבחור נותרו באיזה קשר ידידותי,שגם הוא התפוגג. עבר זמן אבל הסוד ישב לי על הלב ולא הרפה מימני. אפילו כעסתי עליה באיזה מקום,שהותירה אותי עם המסע הזה. לא ידעתי אז איך אוכלים דברים כאלה על בני אדם. כך קרה שהרבה זמן לאחר שכבר לא היו בקשר סיפרתי לו את זה. הוא הגיב באצילות ואני נשמתי לרווחה על שהשתחררתי ממשהו שבעצם,אם כלכך רוצה לדבר עליו היה הרבה יותר טוב שתספר לאדם מרוחק בהרבה מהמעגל שלנו. כך הרגשתי אז. אם הייתי בסיטואציה דומה היום הייתי דורשת שלא יספרו לי דברים אישיים שעלי לשמור בסוד מפני בן/ת הזוג. אני חושבת שיש בזב משהו ממש לא הגון אפילו.
מה אתם חושבים?

מצד אחד קל לי להגיד לך- הסוד הזה קדוש

מצד שני אני הייתי בסיטואציה בהודו שבה חברה שלי ישראלית שכבה עם גבר ישראלי
ולאחר כמה ימים היגיעה אשתו הישראלית
ואני הייתי צריכה לשמור על דיסקרטיות
ואחר כך שניהם נסעו לגואה
ואשתו נסעה לאנשהו וחזרה
ואני נשארתי בקשר עם החברה
ואז אשתו חזרה - והיתה הישראלית היחידה שיכולתי לדבר איתה
והרגשתי חרא!
כי לא יכולתי להיות חברה שלה - כי לא יכולתי לשקר לה
ואמרתי את זה לחברה שלי - והיא בלי בושה אמרה לי להתרחק ולשקר
ומאד כעסתי שהם לא אומרים את האמת!

למי שמעניין אותו - אני יודעת שהחברה והבחור לא ביחד
לא יודעת אם הזוג התגרשו או לא
אני לא בקשר עם החברה - בגללה לא בגללי

אני שונאת שאנשים גורמים לי לשקר על הסודות שלהם!
אני ממש מעדיפה שלא יגידו לי סודות כדי שלא אצטרך לשקר

עבדתי במקום עבודה שבו סיפרו לי דברים והייתי חייבת לספר אותם
וזה שבר את רוחי...שיבש לי את המערכות..

אני שונאת שקרנים
שונאת שונאת שונאת

elena20

New member
אני חושבת שנהגת ממש לא בסדר, הם כבר

לא היו בקשר בכלל אז למה סיפרת את זה בכלל?
ממש לא לעניין.
&nbsp
אם היו כקשר והיה מדובר בחבר ממש שלך זה כבר משהו אחר.

רואה 6 6

New member
אז כשהם בקשר זה כן לענין?

אני לא באה להתגונן פה,(אם אני מספרת משהו כפשוטו,לא אגיד שזה היה אחרת כי אומרים לי נו,נו,נו) אבל מענין אותי יותר לשמוע אם יש לאנשים דרכים אחרות להתמודד עם מצבים כאלה.

במקרה שלך

הייתי מספר כאן, או לצד רביעי (אם את צד שלישי), שלא מכיר אותם כלל. רק כדי להוריד את זה ממני, למרות שלרכל ולפטפט על אחרים זה בהגדרה תחביב יותר מקובל אולי אצל בנות. ולי זה לא היה מפריע כמו לך, אולי הייתי מרגיש בעל ערך שמישהי חלקה איתי משהו כבד כל כך שיושב עליה...
&nbsp
בכלליות אם אני צד שלישי אני חושב שלשפוך את זה הלאה בשיחה עם אדם שלא קשור יכול להקל. ולפעמים לא חייבים להתערב
אפשר לקום וללכת אם מישהו מתחיל לבקש שנשמור סוד ונשבע לפני שהוא מתחיל לדבר, או מבקש חיפוי כשהוא משקר ופוגע באמון ומבקש שנהיה עדים גם... שיחנקו עם הבלאגן שלהם לבד.

elena20

New member
כן, אם מרגישה בחבר מאוד טוב/קרוב והיית

מרגישה כאילו את מרמה אותו יותר לגיטימי מאשר לספר את זה
כשבעצם זה כבר ממש רלוונטי ועכשיו אדם זר ידע משהו מאוד אישי ופרטי על הבחורה הזו.

רואה 6 6

New member
זה לא אדם זר. כמו שאמרתי,הפרטים טושטשו.

תדמייני סוגי קרבה שיכולים ליהיות מאוד חזקים ועדיין לא רומנטיים בטח באחת האפשרויות תצדקי.

elena20

New member
לא התכוונתי שמבחינתך הוא זר, אלא לאותה

בחורה שהייתה בקשר עם האדם הזה.
&nbsp

רואה 6 6

New member
הבנתי אותך עכשיו...

אני חושבת...
זה מחזק אצלי את ההרגשה שבמצבים כאלה או שלא לספר לאדם שלישי שקשור בכל הנוגעים בדבר או לספר למספר 4 שמרוחק מכולם.

לא הייתי מספרת

קודם כל בעניי הסוד של להיות זונה בעבר זה לא כמו בגידה.
זה קשר שלהם, ולא אחראיות של אנשים אחרים.
הייתי אומרת רק אם זה היה בן אדם שיקר ללבי וזה יכול לפגוע בו.

למעלה