סודן: 50 מלקות לנערה נוצרייה שלבשה חצאית

פספורט 1

New member
סודן: 50 מלקות לנערה נוצרייה שלבשה חצאית

נערה נוצרייה בת 16 מדרום סודן ספגה 50 מלקות, משום שלבשה חצאית הנתפסת על ידי הרשויות בצפון המדינה כ"בלתי מהוגנת". הרשויות בצפון סודן אוכפות נוסח מחמיר במיוחד של השריעה, ההלכה האיסלאמית שאמורה להיות מוחלת על מוסלמים בלבד. הנערה, סילבה קשיף, סיפרה כי נעצרה בשוק בבירה חרטום על ידי שוטר בבגדים אזרחיים, משום שלבשה חצאית המגיעה עד מעל לברכיים. היא הואשמה על ידי השוטר בפגיעה במוסר הציבורי, ובתמורה נגזר עליה עונש כבד של 50 מלקות - שלדבריה בוצע באופן מיידי. קאשיף הולקתה בגבה, ידיה ורגליה. "שבתי הביתה וישנתי יום שלם. כשמשפחתי גילתה בכינו כולנו", סיפרה. "התייחסו אלי כמו אל פושעת", הוסיפה. "אני מבולבלת לגבי מה ללבוש: מכנסיים אסורים, החצאית שלי הייתה ארוכה ועברה את גובה הברך, מה עוד אוכל לעשות? אני נוצריה, השבט שלי ומנהגי מתירים לי להתלבש כך".

../images/Emo201.gif כמה עצוב

איך אפשר להעניש בצורה אכזרית כל-כך? אני מאמין שהנערה שאבה כוח מהאדון ישוע שעבר אף הוא הלקאות. אני תפילה עבורה, שתחלים מפצעייה הגופניים והנפשיים, ושהאדון יחזק את רוחה, בשם ישוע המשיח. אמן.

lion 7

New member
העולם משתנה מאוד לרעה

מאז מלחמת העולם השניה (בוא גם נפסח על המלחמה הקרה) אנו נכנסים לעידן חדש : בעולם ובמזרח במיוחד שורר עולם אכזר מאוד, יש חזרה לשורשי המחשבה הוואהאבית (מהמאה ה18 שסיימה עידן האיסלם המתון) על הכנסיה בעולם חובה עכשיו לא לישון לצאת נגד רוחות הרשע נגד הפיגור , במיוחד בעולם השלישי והרביעי שהוא כר מרעה לרעיונות הוואוהאבים לא נצווה עלינו לנקום או להחזיר רוע מול רוע, אלא ההפך לעזור גם לרודפים אותנו תורת ישוע קשה מאוד ליישום אבל השכר הוא פי כמה מצד שני החולשה המאפיינת את העולם הנוצרי המאמין היא כח עצום, ישוע ענה למה שלא ילחם נכד אוסריו בליל שנמסר לאויביו, הוא אמר אתם לא חושבים שאני לא יכול לבקש 12 צבא של מלאכים בכדי שיעזרו לו ישוע מלמד תורה אחרת מלבד מלחמות ורוע כמו שראינו בכתבה, על הכנסיה להלחם בכל מיני דרכים ברוע זה, הן בתפילות בהטפות לאהבה ולינוד האוכלוסיה זאת שהיא פרמיטיבית לחלוטין, כמו שעשתה בקרב השבטים שכבשו את האמפריה הרומית במאה ה5 לספירה, רוע ופרמיטביות מול חוכמה ואהבה ששרו בקרב אותם נוצרים וזה הפך את הפגנים אלה לנוצרים וחלק מהם קדושים מן השורה אנו חייבים להמשים בלהתפלל לכל אלה הרודפים אותנו (כולל נוצרים בשם),,, האויב לפעמים בא מהבית שלנו , וישוע הבטיח שהעולם זה כבר נומח ואני ממול נלחמים ברוחות הרוע שמכתיבה לאלה את הקצב של הלקות ורצח בעולם המזרחי זה שלא ידע אף פעם קידמה רוחנית מלבד מסורות ותמיד מאשים את המערב בכשלונותיו תודה פספורט על הידיעה זו, לא מזמן התפללנו ל22 מבשרים נוצרים באפגניסטן שנגזר עליהם דין מוות, ומקווה שלו הוצאו להורג אני מצטט את דברי האדון בפסוקים החזקים אלה العالم سيكون لكم ضيق،لكن ثقوا، أنا قد غلبتُ العالم يوحنا 16: 33) ) יוחנןן 16 : 33 33 את-אלה דברתי אליכם למען יהיה-לכם שלום בי צרה לכם בעולם אך-יאמץ לבבכם אני נצחתי את-העולם:

AlYahudii

New member
מלחמה באמצעות אהבה ולימוד. המממ

ספר את זה לתושבים שלא היו נוצרים אך גרו בנתיב התקדמות מסעי הצלב. ספר את זה לטופאק אמארו.

lion 7

New member
אף אחד לא דיבר על מסעות צלב

/tapuzforum/images/Emo188.gifישוע אמר מי שלוקחים בחרב אז בחרב נופלים (זה תרגום מהראש מערבית לעברית סליחה מהנייד) או בערבית שאתה בקיא בה : אלזין יאכוזון בסייף ובסייף יסקוטון , אני לא מבין אותך אליהודי , במסעות אלה לא היו תואמות לרוח הברית החדשה אלא זה מראה שלטון הכנסיה המדומה , יש כבשים ויש גדיים , כאשר מזכירים נצרות אצלך ואצל דומיך מייד נשלפת מלת הקסם צלבנים , בצדק או לא זה לא משנה הרבה שאחת מהסיבות של מסעות אלה היא אבטחת דרך לצליינים , גם כניסת בוש לעירק היתה פוליטית וכמו במסעות ההם האוכלוסיה הנוצרית המקומית סבלה כפליים , גם אחרי עזיבת אחרוני הצלבנים אלאיובי התיחס כל כך טוב לבני עמך בניגוד ליונים האורטודוקסים ושאר העדות שסבלו ,אבל מי סופר אותנו , אתה לפני שתתפרץ לכאן לפורום תביט במראה או בדפי ההסטוריה ותשאל : למה שרפו אנשי היהדות בתימן בימי המלך מסרוק (גנוב בעברית) את הערבים הנוצרים שם וחלק מתפילתם בערבית היה: יא רב אסרע אלא נגדתנא .. הרי הם לא ידעו שאחרי כמה מאות שנים יבואו צלבנים וגם יהרגו ערבים נוצרים כמו שעשו אבותיך הרוחניים ,בתימן מצרים וא``י סוריה ואן לא , אז במקומך הייתי ממשיך להיות אלמוני כאן .סלאם אלמסיח לאקא . אמין

AlYahudii

New member
אכן. תגובה מלאת אהבה. גחלים אתה חותה על ראשי.

אין לי ספק שלו הייתי צריך למיין את סגנון התגובה הזו, ולקבוע אם על ציר הרגשות, הוא קרוב לקוטב האהבה או לקוטב הנגדי, לא הייתי צריך להתלבט זמן רב. לגבי הציטוט שלך, הוא לא מדוייק. הציטוט המקורי הוא ממאתיוס: كل الذين يأخذون السيف بالسيف يهلكون יתורגם לעברית, לדעתי, כך: כל האוחזים בחרב - בחרב יאבדו. (את שאתה הבאת יש לתרגם לעברית: האוחזים בחרב - בחרב יפלו) נ.ב. איני יודע מיהם "אצלך ואצל דומיך". יש לי חשש מבוסס שאתה מוציא עלי את כעסך על אחרים. לא זכור לי שהתבטאתי כאן בחוסר כבוד, או שניסיתי לקיים כאן ויכוחים תיאולוגיים. את זהותי הדתית איני מסתיר, ואינני מנסה לעשות כאן "בישור" ליהדות. יום רגוע לך.

lion 7

New member
כרגיל ולצערי אתה תמיד משחק אותה

נפגע , דיברתי על מחויבות הכנסייה (קהילת/נבחרת המאמינים בישוע המשיח) להיות אור בעולם כדברי האדון , הרי הוא הראש והכנסיה היא הגוף , אז היא חייבת להתפלל לאחרים ולהיות מודל לאהבה ,לצערי -אתה כמו תמיד- נופל חזק בתגובה תמהונית על הצלבנים שאין להם קשר למלחמת העולם השניה או הופעת התנועה הוואהאבית מחיגאז מהמאה ה18 שכל מה הוא מתון באיסלאם נהיה קיצוני לפי בית מדרשם , אתה התעלמת אדון נכבד ממה שהיה בתימן מהמאה ה3 או החמשית (מה לעשות אני כותב מהראש ,אין לי כח אחרי יום עבודה מפרך להביט וחפש בין הספרים, בחסד ישוע עדיין הזכרון שלי עובד .. אז מה אתה מתבכיין ונדחף כאן ? מישהו הזכיר את הדת שלך? אף אחד .. ומצטערים שם אנשים כמוך יגרמו חלילה לאי הבנות עם בני דתות אחרים שקוראים כאן ..

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifאנחנו מספרים את זה לנו ולילדינו..למאמינים

אמונת אמת בישוע, ולא מכריזים אותו מהפה והחוצה.. אני יודעת שיש בך זעם על מסעי הצלב, כמו שלכולנו יש זעם פה ושם על מסעי טבח ואכזריות שיש בכל צד כלפי השני, ולאורך ההסטוריה אין עם שנשאר נקי.. אבל אנחנו כן דוגלים באהבה וסליחה.. וזה לא משהו מועט..זה הכוח העצום שמפיל את ארגוני השטן כלפעם מחדש..גם אם לכאורה רואים שהרוע מתפשט..אבל זו ההשתוללות האחרונה של החיה הפצועה.. כי זמנה קרב..והיא יודעת את זה היטב.

AlYahudii

New member
אין בי זעם על מסעי הצלב

רשעותם של בני האדם, של כל בני האדם, היא עובדה שהוכחה לאורך ההיסטוריה פעמים רבות מספור. אינני מאשים את "הנצרות" או את "הנוצרים" בפשעיהם של בני אדם, גם אם אלו נעשו תחת אצטלא של דת וכו'. אמת היסטורית היא שנוצרים בארצות המזרח סבלו ממסעות אלו לא פחות ממי שלא היו נוצרים - וחורבן קונסטנטינופול על ידי צבאו של הקיסר פרידריך מהווה דוגמא בולטת לכך. אבל בהכירי את הטבע האנושי, טבע אכזר שכזה, אני מתקשה להיות אופטימי מול מסרים של אור ואהבה. המציאות מדממת. בכל אופן, איני רוצה להרגיז את האריה השביעי, אז היו שלום. אליהודי

אני מבין אותך אחי../images/Emo20.gif

הטבע האנושי אכזרי ביותר, והדבר חוזר אחורה בשנים עד לאדם וחווה, לאחר שהם אכלו מפרי עץ הדעת טוב ורע, הם נפלו בחטא, ונפלו מהמעמד בו היו כשנבראו, וביחד איתם כל הבריאה כולה נפלה. לעניות דעתי הדבר החשוב הוא, לראות את האכזריות הזאת בנו, בעצמנו, להבין שאנחנו רעים ולא כל-כך טובים כפי שאנו נוטים לחשוב על עצמנו. כפי שכתבת המציאות מדממת, ונראה שכאילו אין תקווה. אך יש תקווה ועוד איזו תקווה. ישוע לקח את כל החטאים שלך ושלי על עצמו, כרת עמנו ברית, ונתן לנו את הלב שלו, כל מי שנולד מחדש, לכל מי שקיבל את ההתגלות על ישוע המשיח, כל מי שמאמין שישוע המשיח הוא האדון ותולה את כל תקוותו, במותו, תקומתו, עלייתו לשמים לימין האלוהים, ובחזרתו של המשיח בענני השמים, מקבל טיהור וסליחת חטאים, מקבל לב חדש חיים חדשים, וחיי-עולם. האופטימיות והמסרים של אור ואהבה, לא מגיעים בהינף יד. ישוע המשיח שילם מחיר כבד בכדי שאנחנו נוכל להיות אופטימים, בכדי שהאור שלו והאהבה שלו יהיו בנו, ובכדי שאנחנו נוכל לתת את התקווה הזאת לכל אדם. ישוע שילם מחיר כבד, הוא מסר את נפשו, את חייו למוות, הוא שפך את דמו הטהור, סבל והושפל, בכדי שלנו יהיו חיים ובשפע שיהיו לנו. ישוע משנה את הטבע האנושי, האכזרי הזה, לטבע האלוהי לטבע המושלם הטוב והטהור שמתגלה בישוע המשיח. השינוי מתרחש לרוב בהדרגה, ככל שהאדם שנושע מממש את ישועתו כלומר, קורא בדבר ה' על בסיס יום-יומי, מתפלל(מתחבר עם אלוהים) באופן קבוע, מהלל את אלוהים, ומאפשר לרוח הקודש לפעול בליבו, כך האדם ישתנה יותר יותר לדמותו ולצלמו של אלוהים, אשר מממנו האדם הראשון נפל.

למעלה