סודר ופונצו שהכינותי
G georiga New member 22/2/06 #14 סוודר יפיפה אפשר הוראות ? ואיך יוצא לך הסיבים הפרוותיים האלה בחזית. אודה לתשובתך שלך בחיוך ג'ורג'יה (חדשה כאן)
סוודר יפיפה אפשר הוראות ? ואיך יוצא לך הסיבים הפרוותיים האלה בחזית. אודה לתשובתך שלך בחיוך ג'ורג'יה (חדשה כאן)
ג גוגי ליפשיץ New member 22/2/06 #8 איזה יופי של עבודות! ../images/Emo45.gif במיוחד אני אוהבת את הצבעים של הסוודר. מאד מאד יפה! כל הכבוד
ע עדיLEE New member 22/2/06 #9 ../images/Emo23.gifמ../images/Emo23.gifה../images/Emo23.gifמ../images/Emo23.gifם../images/Emo23.gif
I ifmi New member 22/2/06 #11 קולית בוקר טוב, איזה סוודר מקסים אני לוקחת את הרעיון שלך של החוט פרווה משולב. ממש יפה- אני אסרוג משהו כזה גם לבת שלי, היא בטח תתלהב. המשך יום מקסים
קולית בוקר טוב, איזה סוודר מקסים אני לוקחת את הרעיון שלך של החוט פרווה משולב. ממש יפה- אני אסרוג משהו כזה גם לבת שלי, היא בטח תתלהב. המשך יום מקסים
ק קולית1 New member 22/2/06 #15 תודה על התגובות תשובה לשאלה הסיבים הפרוותים זה צמר כזה שנקרא אוקלהומה. הסוודר סרוג כולו ימין. קולית
ה הזקנים New member 22/2/06 #16 אהלן אהלן קולית מקסים מה אמרה הנחדה פשוט מהמם כל הכבוד את מוכשרת ורציתי לומר לך שהיה מאוד מאוד נעים אצלך ומאוד נהניתי להתראות הזקנה
אהלן אהלן קולית מקסים מה אמרה הנחדה פשוט מהמם כל הכבוד את מוכשרת ורציתי לומר לך שהיה מאוד מאוד נעים אצלך ומאוד נהניתי להתראות הזקנה
L leah1010 New member 22/2/06 #19 גם אני מאד נהניתי מהמפגש ובמיוחד שמחתי להכיר את הפנים מאחורי הכנויים. מקווה שהמפגשים באזור ימשיכו