סוד גלוי לשוורץ יוסף הדמוגרף

אריה פה

New member
סוד גלוי לשוורץ יוסף הדמוגרף

אתה בטוח שהכינוי שלך שחור(שוורץ בגרמנית??) הוא יהודי? מה בדיוק הבעיה שלך עם היהודים וההעלייה והערבים המסכנים שאין להם 21 ארצות?! אתה בעד או נגד? בטוחני שאתה נגד וזו זכותך להביע את דעתך ביחוד שאתה מוסלמי, ערבי, פלסטיני וישראלי ככה לפי הסדר. אני מוכן לסדר לך כניסה לסוריה או כל אחת מהמדינות הערביות השכנות וכמו שהבוגד המושחת בארכא מוחמד עשה, גם אתה תעמוד לפני כל העולם ותגיד לאסד כמה מילים על הדמוגרפיה העלווית ועל הקיפוח של העדות האחרות בסוריה שלא יכולים להתקבל למפלגת הבעת. ואחרי שסידרתי לך הכניסה לשם ואחרי שישמע אותך בעל הדוכן בשוק דמשק, ועוד לפני שתופיע בטלויזיה אני לא יכול להבטיח לך שתוכל לחזור. אתה תצתרך להשאר במולדתך ההיסטורית שם אבל שכן אני מבטיח לך שתזכה למלון חמישה סורגים. ותחשוב על זה לפני שאתה בא לנו כאן עם יציאות דמו. אז שיהייה לך בוקר.......( המתאים לך .)

ihtiyar

New member
../images/Emo46.gif

אינני מסכים לחלוטין עם דבריו של "יוסף שוורץ", אבל כדמוקרט אלחם על זכותו לומר את דבריו. הדברים שכתבת אין מקומם כאן! לא אירמוזים על יהדותו, ובטח לא ההצעה שיעזוב את הארץ, שאתה - כדמוקרט מהולל - מתנדב לארגן. עדיפים בעיני עשרות "יוף שוורצים", ארסיים ככל שיהיו, מאנשים כמוך המטיפים לחיסול חופש הדיבור ולסילוק אנשים ממדינתם בגלל דעותיהם.

far from abyss

New member
יישר כוח-ihtiyar !

הנטייה השכיחה - שכפי הנראה גם כותב ההשמצה לוקה בה - להכליל את כל המדינות דוברות הערבית כמקשה אחת מראש הסגירה את נבערותו הבסיסית :)

למעלה