גם אני רוצה כסף
אני חושב שזה דבר טוב , וכולנו רוצים זאת.
ובכל זאת השאלה שאני שואל את עצמי כל הזמן היא לא "איך אני עושה הרבה כסף ?" אלא "איך אני תורם לעולם ולבני האדם את מה שאני יכול לתרום ? " , "איך אני מוציא החוצה את הכוחות הפנימיים שלי ויוצר איתם משהו מוצלח שאהיה גאה בו ?"
אני מאמין שבסוף זה גם מביא כסף , והרבה.
וגם אם לא , בכל זאת אני מעדיף לחיות כך את חיי.
דבר שני - בגלל שאני עוסק באנרגיות , אני מאמין שיש גם בכסף את המושג של "ברכה" -
יש כסף "חסר אנרגיה" , ויש כסף "מלא אנרגיה".
אני מכיר כמה אנשים עשירים הרבה יותר ממני , אך בסופו של דבר למרות שהם מרוויחים עשרות אלפים בחודש , איכשהו הם תמיד בחובות.
(אינני מדבר על עשירים אחרים שיצא לי להכיר שהפסידו את כל העסק שלהם בהימורים . . .)
ואני מכיר אנשים שמרוויחים מעט יחסית , אך יש להם התנהלות נבונה , ולפי ראות עיני חיים יותר טוב ונכון מאותם "עשירים".
הברכה בכסף , או הכח הרוחני שיש בכסף , קשורים לדעתי באופן ישיר לדרך בה הוא הושג. כולנו מוכרים את כוחותינו וכשרונותינו כדי להרוויח , והכסף זה בעצם התמורה להם - אז הם באים בו לידי ביטוי.
אם יש במעשינו הרבה אנרגיה , כלומר מעשינו נעשים בחשק ובשמחה ובהנאה , ואנחנו מרגישים סיפוק - הכסף שהושג תמורתם מלא באנרגיה גם אם הוא מועט למראית עין.
ואם ההיפך , ההיפך.
(גם לגבי רפואה , אינני מאמין ביותר מידי בדיקות ואבחונים וטיפולים , הרבה פעמים זה מזיק יותר מאשר מועיל.http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3985243,00.html )