סוד הגבר הנעלם(או הודיני למתחילות)

• פותח הנושא t32
  • פורסם בתאריך

t32

New member
סוד הגבר הנעלם(או הודיני למתחילות)

יצאתי עם גבר, מקסים ונפלא. יצאנו שבועיים על בסיס יומיומי וההיכרות ביננו על בסיס מקצועי עוד קודם לתחילת ה"חברות". יצאנו, בילינו, ביקרנו חברים שלי ושלו, ארוחת ערב, טיול בפארק,סרטים, נשאר לישון... ממש סיפור אהבה מושלם כולל הודעות מתוקות בטלפון וקפה של בוקר.... לפני שבוע- האיש נעלם, לא עונה לטלפונים, לא מחזיר הודעות. כאילו נמוג. רגע אחד מתכננים לצאת - אחרי שעתיים איננו. מלבד שברון הלב- בכל זאת היה נפלא ומקסים כמו אהבה בגיל העשרה- מה לעזאזל זה אמור להביע? אני יודעת שלא מתת ממגיפה מסתורית כי אני רואה אותך אצל חברים משותפים , מה פשר ההתעלמות? למה לגברים אין אפילו את ה"ביצים" לומר לנו שזה נגמר? איזו מטרה גברית נואלת משרתת ההתעלמות הזו?

Vdrums

New member
יש גברים עלובי נפש שלא מסוגלים

לומר מה שהם חושבים. לא מגיע לו שתבזבזי עליו מחשבות.

k e r e n m

New member
אני אומרת..

שישנם "סיפורי אהבה" שהם יותר מדי נפלאים בכדי להאמין בהם.את מתארת את הכל כ"וואו" אחד גדול,שבסופו של דבר התנפץ בפרצופך,כנראה שהיו דברים בין השורות ולא רצית להתייחס אליהם.אחרת אי אפשר לסביר את העלמותו ה"פתאומית" של הבחור.אך בהחלט לא נעים ואפילו פוגע,ובטח שאף אחת לא הייתה רוצה להתחלף איתך.כנראה ש"נפלת" על גבר שלא סגור על עצמו וכנראה שגם לא חיפש משהו משמעותי,אלא רק להנות מהרגע ולהעביר את הזמן...בכל אופן מאחלת לך שבפעם הבאה תפגשי גבר אמיתי...ואני במקומך הייתי סוגרת את כל הסיפור ולא דשה בעניין של "למה הוא לא יכול היה להגיד לי" תמשיכי הלאה יקירתי..

seeyou

New member
זה בגלל המקצוע שלך!../images/Emo140.gif

זה בצחוק! חייב להיות דבר "קטן" ולא משמעותי מבחינתך שאמרת-או עשית שגרם לתפוש כנפיים... אתם ילדים גדולים ואם חשוב לך מה פשר ההתעלמותו-פשוט תשאלי אותי? בלי הצגות-בלי דמעות...בגובה העיניים!

גברברת

New member
היי t מפנה אותך לשרשור שהיה בנושא

כפי שתראי.. אין ממש תשובות. המוזר בסיפור שלך שאת עדיין פוגשת אותו.. אז מה הוא רואה אותך ופשוט מתעלם? או שמנהל איתך שיחות נימוס כאילו לא היה דבר בינכם? צריך להיות משהו מיוחד הבחור.. אולי עדיף שזה נגמר כעת ולא בשלב יותר מאוחר.... כמו שאמרה סבתי היקרה והחכמה הכל לטובה. מאחלת לליבך התאוששות מהירה גברברת

t32

New member
בדיוק כך

נפגשים אצל חברים משותפים, בעבודה.... בהחלט .רואה אותי ולא אומר מלה. ולגבי הדבר ה"קטן" , באמת ובתמים שחשבתי וחשבתי וחשבתי..... ונאמר שאני מפלצת מקורננת מרשעת (או סתם שכחתי להוריד שערות ברגליים, ואני לא) - אי אפשר לפחות לספק לי את הסיום הסטנדרטי "תראי, זה לא את זה אני" (שבפירוש לשפת בנות אומר- תראי זה לא אני זו את, רק את!) כלומר, הרעיון הזה של התעלמות גורפת מקיומי הוא שמפר את שלוות רוחי. משפט קטן היה מסיים את הענין. גברים.... לכי תביני אותם (אה טוב , אני במקום הנכון)

גברברת

New member
אפשר שאלת תם?

אז בהנחה שאפשרת.. למה לא לגשת אליו ישירות באחד מהמפגשים הללו , בין אם אצל חברים ובין אם בעבודה ופשוט לשאול את העלם ישירות "מה לעזאזל הקטע שלך?

t32

New member
חשבתי על זה

אבל נראה לי שרק לזה הוא מחכה כדי להרגיש "גבר" (מטורפת עלי, לא מצליחה להוציא אותי מהראש שלה.... וכו') מבחינתי- הוא איננו יותר. כנראה שלעולם לא ארד לפשר התופעה. מקווה לעתיד מוצלח יותר.

גברים

הייתי בקטע דומה, והאמת רק מההלם שאכן פגשתי הודיני כזה, גרם לי להפוך אותו להיסטוריה. ומה שממצחיק/מפחיד שאני אפילו לא זוכרת איך קוראים לו (עברו איזה שמונה שנים מאז). אומנם ה
אבל... עוד יגיע אחר שבאמת ירצה להיות אתך ובמת יאהב אותך.

adida5

New member
סוד ה SMS

לא חוויתי זאת אבל כמו שאני מכירה את עצמי בטוח הייתי שולחת לו איזו הודעה נוסח..." כשאלוהים נתן לכם ביצים הוא לא התכוון רק לשפיכת זרע :)"

למעלה