סוד הדברים הפשוטים מחר בערוץ 11, 23:35, פרק עם קרן נויבך יאללה, נארגן צפיה עם פופקורן אצל מישהו?
א אורי נה New member 14/10/09 #1 סוד הדברים הפשוטים מחר בערוץ 11, 23:35, פרק עם קרן נויבך יאללה, נארגן צפיה עם פופקורן אצל מישהו?
O Oyster Girl New member 14/10/09 #3 דנה ואני הולכות להופעה של גבע אלון ../images/Emo54.gif אבל לכו על זה
א אורי נה New member 15/10/09 #4 מי, נעם, גל ואני? הם גברים מאד מאד מבוגרים, והם יטרידו מינית ילדה קטנה כמוני
נ נעם בלה בלה New member 15/10/09 #5 מההיכרות שלי עם שניכם, זה דווקא נשמע *הרבה* יותר סביר שאת תאנסי אותו מאשר שהוא ינסה להטריד אותך, אז אין לך מה להיות לחוצה. לגביי, אם לא ניסיתי משהו עד עכשיו, תהיי בטוחה שאני גם לא מתכוון לנסות חוץ מזה, מבין שנינו את הפדופיל, כבר סיכמנו את זה.
מההיכרות שלי עם שניכם, זה דווקא נשמע *הרבה* יותר סביר שאת תאנסי אותו מאשר שהוא ינסה להטריד אותך, אז אין לך מה להיות לחוצה. לגביי, אם לא ניסיתי משהו עד עכשיו, תהיי בטוחה שאני גם לא מתכוון לנסות חוץ מזה, מבין שנינו את הפדופיל, כבר סיכמנו את זה.
O Oyster Girl New member 15/10/09 #6 אם כבר... ../images/Emo54.gif כולם פה מגיעים לזאפה ביום שישי הבא? ותענו כי זה באמת חשוב ...
א אורי נה New member 15/10/09 #7 לא בטוח מבחינת אמא שלי "היית כבר בהרבה הופעות של אלה, לא?" לא היה לי כוח לחזור לויכוח הנוראי שהיה לפני ההופעה ההיא בזאפה, לפני חודש =\
לא בטוח מבחינת אמא שלי "היית כבר בהרבה הופעות של אלה, לא?" לא היה לי כוח לחזור לויכוח הנוראי שהיה לפני ההופעה ההיא בזאפה, לפני חודש =\
O Oyster Girl New member 15/10/09 #8 תני לי לגלות לך משהו שלמדתי בגיל שלך ../images/Emo54.gif מה שההורים לא יודעים, לא פוגע בהם. ובד"כ? מאד מועיל לך
תני לי לגלות לך משהו שלמדתי בגיל שלך ../images/Emo54.gif מה שההורים לא יודעים, לא פוגע בהם. ובד"כ? מאד מועיל לך
א אורי נה New member 15/10/09 #9 איך כבר יש לי לתרץ יציאה בשישי בצהריים? ו, אני לא אשקר להם. אבל אני בהחלט אתווכח על החלטות חסרות כל הגיון
איך כבר יש לי לתרץ יציאה בשישי בצהריים? ו, אני לא אשקר להם. אבל אני בהחלט אתווכח על החלטות חסרות כל הגיון
A A t z a New member 16/10/09 #10 חחח זה נורא חמוד...../images/Emo80.gif ה"אני לא אשקר להם". כמה שתיגמלי מההרגל הזה יותר מהר (ומי כמוני יודעת שלשקר להורים נראה כמו פשע בלתי נסלח) - ככה תספיקי להנות יותר. נתראה בזאפה.
חחח זה נורא חמוד...../images/Emo80.gif ה"אני לא אשקר להם". כמה שתיגמלי מההרגל הזה יותר מהר (ומי כמוני יודעת שלשקר להורים נראה כמו פשע בלתי נסלח) - ככה תספיקי להנות יותר. נתראה בזאפה.
O Oyster Girl New member 19/10/09 #11 אני זוכרת שהיה לך קשה בהתחלה ../images/Emo9.gif ../images/Emo54.gif ודי אם היא לא רוצה לא נהרוס אותה בשלב כה מוקדם ...
אני זוכרת שהיה לך קשה בהתחלה ../images/Emo9.gif ../images/Emo54.gif ודי אם היא לא רוצה לא נהרוס אותה בשלב כה מוקדם ...
A A t z a New member 19/10/09 #12 ../images/Emo6.gifחחח למה?../images/Emo80.gif מי כמונו יכול ללמד אותה טוב את הנושא כבר בגילה הצעיר
O Oyster Girl New member 20/10/09 #13 יש מדור מיוחד בגהנום לאנשים כמונו../images/Emo6.gif ../images/Emo54.gif