סוד ההרזייה שלי

קרנלוי

New member
סוד ההרזייה שלי

אני אחרי לידה שניה (5 חודשים) ובהריון הזה העלתי 18 ק"ג. נשארו לי משהו כמו 3-4 ק"ג. לא עשיתי שום דיאטה אחלתי פיצה, המבורגר, שוקולד וכו' אבל קצת. פשוט סתמתי את הפה. אם אחלתי פיצה אז זה רק 2-3 משולשים בכל היום. וכנ"ל המבורגר. תאמינו או לא אבל יורדים. בהריון הראשון העלתי 30 ק"ג!!! ואחרי הלידה הייתי בדיכאון כי לא ירדתי 4 חודשים כלום. בסוף סתמתי את הפה וירדתי הכל!!! אני יודעת שזה לא בריא, אבל יורדים מהר והכל וגם מקטינים את הקיבה ושומרים על המשקל. בהצלחה.

קלריסה

New member
שפויה

כל הכבוד לך. זה מה שנראה כמו הרזיה שפויה שלא מרגישים בה מסכנים. יפה מאוד

חן123

New member
הרזיה שפויה?

זה נשמע לי מאוד לא הגיוני לאכול כל היום רק מנת המבורגר או 2-3 משולשי פיצה. ממש לא מומלץ

קלריסה

New member
טעות בהבנת הנקרע

אני חשבתי שהיא אומרת שהיא אוכלת גם שטויות גם כלומר היא לא מונעת מעצמה דברים "כיפיים", אלא יודעת לאכול מהם במידה הנכונה. באמת טיפשי מצדי

אתי אתי

New member
אני בעד

לאכול מגוון, מכל קבוצות המזון, אנחנו צריכות את הערך התזונתי של המזון, לא רק את הקלוריות...אז תקחי גם ויטמינים...

מונטו

New member
חשובה האכילה הבריאה

בהנקה, ובהורות בכלל, חשוב לאכול נכון ומספיק. איך לא היית רעבה עם ככ מעט אוכל? אני הקפדתי לאכול בריא ומגוון, אבל דל קלוריות (פשטידה על בסיס צפתית וביצים ולא על בסיס שמנת וקמח, קציצות אפויות בתנור ולא מטוגנות וכדומה), והכל ירד!!! כמובן שגם הליכות בערב עם החברות או הבעל להתאווררות... בהצלחה!

מונטו

New member
פשטידת ברוקולי ו/או כרובית ו/או גזר

נורא טעים וקל לאללה, המתכון מ"פשטידל" של קובי בר, מקווה שאני לא עוברת על חוק זכויות יוצרים כך.... 1) 800 גרם ברוקולי ו/או כרובית ו/או גזר מבושלים קלות במי מלח (אני עושה עם לקט קפוא שהוא 800 גרם, יש לקט "נורמנדי" שכולל את כל המרכיבים הללו, או לקטים נפרדים. המלח צריך להיות בכמות כזו שטועמים קצת מהברוקולי והוא טעים לכשעצמו. לא נורא אם יש הרבה פירורים או גבעולים, הכל נכנס אחכ לפשטידה). 2) מערבבים בתבנית משומנת קלות את הירקות המבושלים (מבושלים קלות, כן?) עם 250 גר' צפתית (קופסא, בקיצור), 3 ביצים ו-5 כפות חלב. אופים בתנור כ-30 דקות. בתיאבון, והמשך הרזיה קלה וטעימה!

magic40

New member
אבל,,,אבל,,,

אומרים שאכילה במשך שבוע סוג אחד של מאכל מפחיתה במשקל נכון זה לא שפוי אבל אם עושים את זה לזמן קצר לא חושבת שיווצר נזק

yoyo10

New member
בטח שזה יוצר נזק

על מנת שהגוף יתפקד כראוי הוא צריך את כל אבות המזון וברגע שיש חוסרים זה יכול לגרום לנזקים לטווח הרקוח וגם הקרוב

למעלה