סוד כל הקסם

קשכפית

New member
סוד כל הקסם ../images/Emo79.gif

אני מעוניינת להוריד את השיר מהרשת ולא מצליחה, ניסיתי כמה אתרים של שירים אבל לא הצלחתי, אני חוששת שאני לא מספיק מתמצאת באתרים של מוזיקה ובאיך להוריד שירים. אני ממש אשמח אם מישהוא כאן יוכל לעזור לי ולכוון אותי לאתר ממנו אוכל להוריד את השיר וגם הסבר קצר איך להוריד את השיר למחשב ואפילו את מילות השיר.. תודה מראש וחג שמח!!
קשכפית הבן לאומית הראשונה

קשכפית

New member
מאכזב

כולם כל הזמן מדברים על שירים והורדות מהרשת וכשאני פעם אחת בחיים מחפשת איזה שיר מיסכן... אין ישועה?? אבל זה פורום של ... אפילו את המילים של השיר אף אחד לא מנדב?? אז מה אתם בעצם עושים בפורום הזה???

E l i a n

New member
אני תומכת בקודמי,

וממליצה לך באמת מכל הלב לקנות את כל הדיסק שלו. את רוצה את המילים,בבקשה,אבל שתדעי..אנחנו לא מעודדים הורדות שירים מהאינטרנט: מסתכלים עליי כל הזמן, מה הם רוצים.. מה אכפת לי בעצם.. אומרים לי שאני חצי בן אדם,והיא חצי משוגעת, אבל זה כל הקסם... שאני רואה אותך, אני רואה את מה שבא לי לראות,אותך.. כמו שאת כשאת פורשת כנפיים.. אני צייר ואת זמרת בארים,אדומה. אני מוכן ואת רוקדת בתוך ה-נשמה, ואין דבר יותר נכון מאותה ה--נשימה.. כמה זמן,אני חולמת בהקיץ משתדלת להציץ,אבל אין כלום,בעיניים.. גם מילים הן ריקות כמו האוויר שאני נושמת,כל הלילה נושפת,ונושמת מתאדה לשמיים.. שאני רואה אותך, אני רואה את מה שבא לי לראות,אותך.. כמו שאת כשאת פורשת כנפיים.. אתה צייר אני זמרת בארים,אדומה. אני מוכן ואת רוקדת בתוך ה-נשמה, ואין דבר יותר נכון מאותה ה--נשימה.. ושוב,אנחנו ממליצים לך מכל הלב,באמת,קני את הדיסק. את מאוד מאוד תאהבי אותו,משום שאמנם "זה כל הקסם" הוא שיר באמת מדהים,אך בדיסק קיימים השירים הפחות מפורסמים,שלמרות החוסר בפירסום שלהם,הם מקסימים ומדהימים אחד-אחד. ממני,אליאן. (ואני נגד מוזיקה צרובה-באשר היא)

קשכפית

New member
תודה לך אליאן

ושלא תביני נכון, אני לא בקטע של הורדת שירים מהאינטרנט והרי כתבתי בהודעה הראשונה שלי שאני אפילו לא יודעת מאיפה ואיך להוריד אבל היה לי איזה עיניין רק בשיר הזה והמצב הכלכלי שלי עכשיו לא מאפשר לי לקנות סי.די רק בגלל שיר אחד שהיה לי בו עניין, בנתיים אסתפק במילים וזהוא תודה וערב טוב !!!

למעלה