סוד שרק עכשיו יצא לי לגלות

סוד שרק עכשיו יצא לי לגלות

בסער הים -שם היא ניצבה, מתבוננת בגלים הגבוהים המתנפצים אל המזח ברעש מצמרר. שבה בהרהוריה, למחוזות העבר. תמונות של ילדה, ילדה אבודה. היא שיחקה בחצר, לבושה חולצה ומכנסיים קצרים בצבע כחול. מספיק היה סימון של אצבעו הקוראת לה לבוא, על מנת שתבין – אני חייבת ללכת. היא ניגשה אל הצריף הקטן שעמד מאחורי בית הוריה. צריף רעוע ופשוט. הדלת נסגרה בחריקותיה הצורמות, וננעלה במנעול מצופה זהב. היתה שם מיטה שניצבה לכיוון מזרח, מיטה ישנה, מלוכלכת בעלת עובש מצחין. שבי. היא ישבה, רועדת ונפחדת ולא מבינה. את יודעת שאני אוהב אותך, נכון? בראשה הנהנה. תעני לי. כן, אמרה. הוא לא המשיך לדבר, וידו נשלחה לעבר חולצתה מסירה אותה אט אט. אל תדאגי, אני לא אפגע בך. דמעות בלחייה, כל כך אבודה, כל כך לבדה. הורידי את מכנסייך, אמר בשקט. מכנסיה הופשלו אט אט, וידיו טיילו להן במבושיה התמימים. היא הרגישה תחושת נעימות, שלא ידעה מה פירושה. ילדה בת 3, ילדה אבודה. זה נעים לך? כן, ענתה. את רואה, אמרתי לך שלא אפגע בך לרעה. ידו הונחה על מפשעתו והחלה לנוע מעלה ומטה בקצב איטי שהפך להיות אט אט מהיר ועוד יותר ועוד. אני הולך לעשות פיפי, הוא אמר, כשהוא פונה לכיוון החדר המערבי ומסתובב כשגבו אליה. כעת, את יכולה להתלבש. היא לבשה מכנסיה וחולצתה, והדמעות עדיין בלחייה, זולגות. אסור לך להגיד לאף אחד מה שקרה כאן, שמעת? אם תגידי אני אשרוף את הבית של אמא ואבא. ילדה בת 3, תמימה, לא מבינה, נפחדת. כן, אמרה בשקט. אני רוצה שתבואי גם מחר. בסדר, ענתה. משך 9 שנים ארורות, זה נמשך. 9 שנים בהם ידעה ילדה קטנה מהם -סקס, אהבה, פחד וחיים בשקר. והסיפור לא נגמר, הוא רק בהמשכים.

היום - אחרי עשרות שנים

הוא יושב בין סורגים, אך לא בגללי, אלא בגלל הבנות שלו. ארורה שכמותי, לא סיפרתי, ארורה שכמותי - בגללי הבנות שלו סבלו. בגלל הפחד שלי מהאיום שלו שהוא ירצח אותי. והיום - הבנות שלו - אני גאה בכן, רק שתדעו שהיה לכן את האומץ לעשות מה שלי לא היה הכוח.

tsipi35

New member
סופת הים אל תישאי את רגשות האשמה

על כתפייך. ומה היית? בעצם ילדה קטנה שפחדה מהאיומים של הנתעב באדם. אני מאחלת לו חיי ריקבון....

יש לי משהו אחד להגיד

נכון, הייתי ילדה קטנה, אבל גם בגיל 20 לא התלוננתי עליו מרוב פחד. עכשיו, אני יכולה לשאת את האשמה, שבגלל זה הבנות שלו קיבלו גם "נתח"?

tsipi35

New member
סופ היקרה....

מאוד יכול להיות שהבנות שלו קיבלו נתח ממש באותה תקופה שאת קיבלת ממנו את העוולות שעשה לך. והרי באמת מה כבר יכולת לעשות בתור ילדה קטנה שגדלה עם התחושה שאולי האשמה נעוצה בה? ועכשיו ברגשות האשמה שלך נוספה לה עוד הרגשת אשמה אחת שאולי מה שקרה לבנות שלו זה בגללך. אני מציעה לך לפנות לאחד ממוקדי הסיוע הטלפוניים שם ניתן לקבל סיוע אנונימי. ואולי זה טיפ טיפה ישפר את הרגשתך. האמת? ליבי איתך.

שילה1

New member
סופה..חשבי מעט אחרת...

הרי את עונשו כבר קיבל.וכל יום בכלא משול,ע"י בוגריו,לשנה של חופש. האמיני לי שאת חשבון הנפש שלו..הוא עושה ויעשה. ולסבר לך מעט את האוזן וההרגשה? בכלא כמו בכל מקום יש הררכיה.ועבריינים מסוגו נמצאים בתחתיתה.כך שבנוסף לעונש שנגזר עליו,הכלא הוא גהינום כפול עבורו!! ומצפונך יהי נא שקט..את עונשו הוא כבר קיבל!!

למעלה