סוהו- חוף מבטחים

mereng

New member
סוהו- חוף מבטחים

מה כבר לא נכתב על הסוהו ? אחת המסעדות הכי יציבות בארץ, שמגישה מנות נדיבות, שקולעות לחיך הישראלי.
אנחנו זקנים מכדי לעמוד בתור שמשתרך לו כל ערב, ובטח למוסיקה הקולנית והאווירה האפלולית - אבל מזמינים משם בשמחה הביתה.
טעים לנו, הרמה יציבה, הכל ארוז בצורה מופתית, המנות הענקיות נשמרות לארוחה נוספת אם לא יותר- זה חוף המבטחים של המשלוחים עבורנו.

הבחור הזמין את המנה הרגילה שלו - פתאי סוהו, וכל הנסיונות שלי לשכנעו לנסות מנה אחרת העלו חרס. הוא מאוהב בדלי העצום שמגיע כשהוא מתפקע מאטריות אורז מרובעות, ברוקולי, נתחי עוף וביצה והכל ברוטב מתקתק מלוח טעים להפליא. זה מספיק לו ל- 2-3 ארוחות...
אני הרבה פעמים מזמינה את אותה מנה עם טופו, אבל הפעם בחרתי ברול שנקרא FRESH VEGGIE - שהמיוחד בו הוא תוספת מרעננת ומפתיעה של נענע \ כוסברה מתחת למעטפת, כך שמתקבל רול בלתי שגרתי ובעיני טעים להפליא, ורול נוסף שנקרא HOT VEGGIE שהיה חביב אבל מעט סתמי. הבן הגדול (בן 5.5) טעם אותו והתלהב, אז אולי יש תקווה לדור העתיד - זה הסושי הראשון שלו

הפעם התפרענו עם קינוח מטורף שנקרא מגדל קרם עוגיות - שכבות של ריבועי שוקולד נוגט עם פצפוצי אורז , גלידת קרם עוגיות, מעט ריבת חלב מלמעלה, שערות חלבה ולתוך התופת המתוקה גם ברס. מסוג הקינוחים שלוקח לנו שבוע לסיים, כי אי אפשר לאכול יותר מכמה כפיות כל ערב. די חסכוני תכלס

כולל משלוח, ורטבים לסושי (סויה, טריאקי והאיולי האלוהי שלהם) - יצא 187 ש"ח.

Gרר

New member
תודה על הדיווח

יפה שהם מתמידים כל כך הרבה שנים לספק את הסחורה מבחינת הקהל שלהם. זה לא מובן מאליו בארץ.
לי לא יצא לאכול שם אבל כנראה שאני לא בדיוק קהל היעד ולמרות זאת ההצלחה שלהם מוערכת.

mereng

New member
לא תדע אם לא תנסה....

אגב, אני מאמינה שכל אחד ימצא מה לאכול שם - אפילו חמותי הבררנית מצאה איזו מנת פטריות מוקפצות בשום ושמנת והתלהבה ממנה (היא חובבת אייטיז ידועה). על הצד השני של הסקאלה יש רכיבים אקזוטיים ודברים מיוחדים מבחינת סושי למשל, והפאד-תאי סוהו (בניגוד לפאד-תאי הרגיל) באמת טעים בצורה יוצאת דופן, ואחד מהCOMFORT FOOD החביבים עלי.

בקיצור- יש מנות מצויינות ויש סטנדרטיות \ בינוניות \ משעממות.

Gרר

New member
נכון אבל הרשימה די ארוכה

אני מאמין שנגיע אליה מתישהו אבל זה כנראה יהיה במסגרת אירוע משפחתי ולא בשניים. לבילוי של ערב יש הרבה מסעדות שקורצות לנו הרבה יותר... בלי קשר אני עדיין מעריך את היכולת שלהם להשאר רלוונטים במשך תקופה ארוכה.

FiReBall

New member
אכלתי היום טייק-אוואי מהפאד תאי

אחרי שאכלתי צלחת שלמה, ועוד מישהו לקח ממני עוד קערה לא קטנה, נשאר בדלי בערך 3/4 מכמות האוכל שהיה בה מלכתחילה.

&nbsp

1קרןאור

New member
כיף לקרוא

גם אנחנו מעדיפים משלוחה על פני להמתין שם בחוץ והאמת מרגישים את התנשאות המארחת בכל פעם מחדש.
אבל האוכל תמיד טעים ותמיד קולע, גם אצלנו לא נרשמו אכזבות.

ולגבי מגדל העוגיות האלוהי- לא פעם יצא שסעדנו באחת מהמסעדות באיזור אבל את הקינוח הזמנו בטייק אווי מהסוהו

למעלה