סוואפ בלרינות

סוואפ בלרינות../images/Emo70.gif

עפ"י רצון הקהל- מתחיל לו "סואפ בלרינות" ! הבנות שעד כה הביעו רצון להשתתף- סמדי MD גולדפיש סימה מכשפה קשת האם יש בנות נוספות שמעוניינות? אור? ענת? קוקייה? רחל? הדס? חמוסי? אליאן? חוקי השחק- המעוניינות להשתתף תשלחנה לי אישור סופי במסר. באישור יש צורך בפרטים הבאים- שם+ שם משפחה+כתובת מלאה. ההרשמה היא עד ל- 13/12 בחצות ב- 14/12 ישלח במסר לכל משתתפת פרטי הבחורה לה היא מכינה את הבלרינה. במידה ותהיה הענות יפה לסוואפ הזה נמשיך לסוואפים של פרחים, תכשיטים ועוד... קשת

מה תאריך היעד למשלוח ?

עוד לא עשיתי בלרינה ואני לא אעשה נסיונות על הסוואפ, ואני גם מוצפת פרוייקטים עכשיו, אז בינתיים לא רוצה להתחייב.

טוב, מסיבות שאינן תלויות בי

הסוואפ מבוטל
מאוד לא נעים לי מהבנות שהביעו התעניינות אבל ההחלטה על כך לא הגיעה ממני. מי שתרצה באופן אישי להחליף עבודות בשביל הכיף מוזמנת לפנות דרך המסרים.

smady a

New member
הסוואפ לא מתבטל אלא נדחה. בכדי

שעוד בנות תלמדנה להכין בלרינות ועוד בובות. ותהייה אפשרות ליותר בנות להשתתף במשחק וכמובן לחדשות גם. תודה אור וסמדי

עוגיגה

New member
קשת

ברגע שה"שוואפ" יתחדש אני מצטרפת תחילה גם אני רוצה להתנסות בבלרינה טרם התנסתי ואין זה הוגן להתנסות על אחת מכן

קשת -הרעיון גדול .אבל אני צריכה

להערך. עדיין לא עשיתי בלרינה .......עלי להתנסות בעקרון אני תמיד רוצה להשתתף בכל פעילות . תודה על הרצון .

אור224

New member
נשמח שהחדשות שבחבורה יצטרפו

לסדנה הקרבה ,כדי שהסוואפ יצא לדרך. זה כיףףף אמיתי לקבל הפתעה בדואר- אז קדימה, מי נרשמת לסדנה????

למעלה