סווט אצל תומר - 02/02/06

sweatlodg

New member
סווט אצל תומר - 02/02/06 ../images/Emo178.gif

ביום חמישי הבא, אם ירצה הנשר הגדול, יש סווט אצל תומר במושב מאור, בלי נדר. הבערת האש בסביבות שש וחצי, התכנסות וכניסה בשמונה בערב. נחמד אם כל מי שבא יביא מנת אוכל לשלושה ארבעה אנשים בשביל המאנצ' שאחרי. שימו לב שהמחיר התעדכן - 150 ג'ובות. פרטים אצל תומר - 04-6370502.

sweatlodg

New member
אוהל הזעה - sweatlodge

יושבים, מזיעים, שרים שירים בלקוטה, נכנסים בודדים, יוצאים משפחה. טקס אינדיאני עתיק ורב חשיבות. כיף. איי, כל חודש השאלה הזו קשה לי מחדש. אולי המנהלות של הפורום יעשו איזה FAQ סוף סוף? חפשי אחורה בפורום, יש פה כל מיני סוגים של תשובות.

sweatlodg

New member
לקוטה זה שבט אינדיאני

ואת לא חייבת לקחת אותי באופן אישי. לא כדאי לך.

חחחה ממש לא לקחתי, אבל תודה על

העיצה, זה תמיד משעשע לראות איך אנחנו (בני האדם) יכולים לראות ולהסיק כל כך הרבה דברים שלא דווקא קיימים, מצחיק ביותר

sweatlodg

New member
נמשך עד בערך אחת בלילה

בימים היפים אפשר להשאר לישון אצל תומר בחצר. עכשיו נראה לי יהיה רטוב ומבוצבץ מדי לזה.

אני מרגישה שזה נכון לי לבוא

אבל עוד לא החלטתי. אני מפחדת שיהיה לי קשה כמו פעם שעברה.. אבל אני אתגבר. למה את באה לכל כך הרבה סווטים?

הדבר הכי מרתק בסווט

בשבילי. זה לפגוש אנשים שכותבים בפורום (וגם אחרים)ולראות את הפער בין איך שהם מציגים את עצמם לבין המציאות, כל הידענות הגדולה או שבאה לידי ביטוי או שלא וזה מעבר ובתוספת למקלחת החודשית שלי אגב מה עם החיבוקים ? את מצליחה לחבק אנשים מבלי לשייך אותם לאחת הספריות?

חיבקתי לפני יומים בחורה ....

היה לי לא קל ולקח כמה חיבוקים עד שהתחברנו , מזל שהיא הייתה סבלנית. והיה מאוד חזק בשבילי עכשיו הקטגוריה הבאב היא עם גברים מגעילים אחרי זה גברים מגעילים וחרמנים. נראה לי שיהיו הרבה כאלה בסווט. סתם. נראה לי שאחרי הסווט יהיה לי יותר קל. תמיד אני מרגיש היותר משוחררת אחרי דברים כאלה ואז אני נסגרת עודפם... איך אני שונה מהמציאות ומהפורום?

טוב אני רואה שיש לך המון חלוקות

ותתי חלוקות של אנשים (במיוחד גברים) כמובן שזה מגיע מהשפוטיות לא?

כן

כן יש כמה חלוקות: גברים ונשים קודם כל.. את הגברים נחלק ל: מושכים ולא מושכים. מושכים מתחלקים: פיזית, מענינים, בלי סיבה מוצדקת, יש כאלה שיש להם שנים מהנ"ל אבל נדירים. לא מושכים מתחלקים: מגעילים, מעשנים, שמנים, מדברים הרבה, חושבים את עצמם, חושבים שיכולים לזייפ אותי , וסתם אהבלים. יש תתי קטגוריות כמו מה בדיוק במראה מושך אותי ולא מושך איזה התנהגות תהפוך אותו למטומטם או ל חמוד וכולי אבל נשאיר את זה ככה. נשים בפעם אחרת. שיפוטיות , נראה לי שצריך את זה כדי לדעת את מי אני רוצה לקרב אל עצמי ומי לא. מספיק טעיתי ונתתי לאנשים הלא נכונים להתקרב ואח"כ מישהו נפגע. לפעמים גם נתתי לאנשים טובים להתרחק. לא מדובר רק בזוגיות. אז השיפויטיות עוזרת לי להבדיל ולנקות את החייים שלי מדברים שאני לא רוצה. אני לא חושבת שנכון להכניס את כולם אליך לחיים ולמיטה..

saibot

New member
מדובר רק על המיטה?

"מגעילים, מעשנים, שמנים" זו אחלה חלוקה לאנשים שאת רוצה/לא רוצה להכניס אלייך למיטה. אבל בקשר ל"סתם אנשים" טובים, זו לא החלוקה הכי מוצלחת. חוכמה לפעמים מגיעה עם שומן, וסיגריות. ולפעמים בלי. החלוקה שלהם צריכה להיות קצת שונה, אפילו אם יש כאן שימוש במיון מסויים של אנשים לפי סטיגמות (הרי הם מתחלקים לטוב ורע, ישות אור ולא אור, וכו'.

למעלה