סוויד חזרו לפעילות הם עשו הופעה למעריצים לפני מספר ימים והם כבר סגורים לכמה הופעות בפסטיבלים בנוסף הם סיימו להקליט את אלבומם החדש , המוגדר על ידם כשמח ואופטימי והוא ישוחרר בקרוב (נידמה לי בסתיו) למעונינים יש מיליוני אתרים וגם רשימת תפוצה שניתן להתעדכן בה. לא שזה ממש מעניין אותי... אני יותר מתענין באלבום החדש של ברנרד באטלר ביחד עם מקאלמונט. יכול להיות מאד מעניין למרות שהראשון לא היה משהו....
לפי הניסוח שלך משתמע שלסוויד יש יותר מארבעה אלבומים , אבל יש להם רק ארבעה בנתיים (עד הקייץ). אז נא להיזהר... לא היינו רוצים לקבל אינפורמציה לא מדויקת בפורום זה , בעיקר לא ממנהלת הפורום
ידוע לי בדיוק כמה אלבומים יש לסוויד, מהסיבה הפשוטה שיש לי את כולם, וכולם זה אומר גם כל הסינגלים וכל מיני בוטלגים, התקופה שלהם עברה מבחינתי. וכשאמרתי שהאחרונים מעלים אצלי אבק התכוונתי ל "coming up" ול- "head music". אלבומים שמבחינתי אין טעם להרחיב עליהם את הדיבור...
סתם סתם... ולגבי השאלה, רק את האלבום הראשון ושלושה שירים מהאלבום השני, ואת הסינגל סטיי תוגדר (תסלחו לי, יש לי בעיה להחליף שפות). באופן כללי יותר אהבתי אותם עם ברנרד באטלר, אבל הייתי בהופעה שלהם בארץ.