סוויד, מישהו?

*Jeane*

New member
כן...

רק חבל שלא שומעים מהם לאחרונה... ואם כבר-אז הדבר האחרון ששמענו מהם לא השתווה לדברים קודמים. בכל אופן זה יפה שעוד מישהו זוכר אותם חוץ ממני.

Esmena

New member
להקה נהדרת ל"כיף". וכן, מאוד כיף

להירדם איתם(במיוחד אנימל נייטרט). חבל רק שחברה שלי שוכחת להחזיר לי את Suede

january18

New member
באכס

לא כל כך אוהבת את הקול של הסולן..עושה לי כאב אוזניים. אבל השירים בכלליות חביבים. רעות.

Esmena

New member
קול מתוק יש לברט. נשמע המון פעמים

כמו פארודיה,לא ברור על מה. אכן מרגש ( The Next Life למשל). (שומעת עכשיו את Pantomine Horse).

lazy

New member
דווקא כן שומעים

סוויד חזרו לפעילות הם עשו הופעה למעריצים לפני מספר ימים והם כבר סגורים לכמה הופעות בפסטיבלים בנוסף הם סיימו להקליט את אלבומם החדש , המוגדר על ידם כשמח ואופטימי והוא ישוחרר בקרוב (נידמה לי בסתיו) למעונינים יש מיליוני אתרים וגם רשימת תפוצה שניתן להתעדכן בה. לא שזה ממש מעניין אותי... אני יותר מתענין באלבום החדש של ברנרד באטלר ביחד עם מקאלמונט. יכול להיות מאד מעניין למרות שהראשון לא היה משהו....

polyethylene

New member
כן, אך בעירבון מוגבל...../images/Emo108.gif

2 הדיסקים הראשונים ממש טובים, בשלישי הם התחילו לאבד את עצמם, והאחרונים רק מעלים אצלי אבק כי לא היה לי לב לא לקנות אותם, אבל אין לי עצבים להקשיב להם

lazy

New member
עוד תיקון ניסוח

לפי הניסוח שלך משתמע שלסוויד יש יותר מארבעה אלבומים , אבל יש להם רק ארבעה בנתיים (עד הקייץ). אז נא להיזהר... לא היינו רוצים לקבל אינפורמציה לא מדויקת בפורום זה , בעיקר לא ממנהלת הפורום
(מממ אולי כדאי שאני אלך לישון....)

lazy

New member
4 אלבומים

כמובן שהכוונה ל4 אלבומי אולפן יש גם איזה אוסף ביסיידים, אבל הוא לא ממש נחשב אלבום אולפן

polyethylene

New member
ירון יקירי...

ידוע לי בדיוק כמה אלבומים יש לסוויד, מהסיבה הפשוטה שיש לי את כולם, וכולם זה אומר גם כל הסינגלים וכל מיני בוטלגים, התקופה שלהם עברה מבחינתי. וכשאמרתי שהאחרונים מעלים אצלי אבק התכוונתי ל "coming up" ול- "head music". אלבומים שמבחינתי אין טעם להרחיב עליהם את הדיבור...

have you no shame?!

סתם סתם... ולגבי השאלה, רק את האלבום הראשון ושלושה שירים מהאלבום השני, ואת הסינגל סטיי תוגדר (תסלחו לי, יש לי בעיה להחליף שפות). באופן כללי יותר אהבתי אותם עם ברנרד באטלר, אבל הייתי בהופעה שלהם בארץ.

NoShame

New member
A New Morning

זה השם הסופי של הדיסק החדש...אם זה מעניין מישהו

root

New member
וע"פ הNME, האלבום עלה מיליון פאונד

או שאני טועה?.. וד"א, לדעתי ברט אנדרסון גם כסולן וגם ככותב מצוין.

למעלה