סווצ'ים מלאים לקולקציית גוון סטפני של OPI |תו

סווצ'ים מלאים לקולקציית גוון סטפני של OPI |תו

טוב... אז לאחר אינסוף טיזרים, בניית באזז ברשת וציפייה בעולם הלקים האיטרנטי... הנה הם כאן

http://www.thepolishaholic.com/2013/12/OPI-Gwen-Stefani-Collection-Swatches-Review.html

מה אתן חושבות על הקולקציה? מתכוונת להזמין משהו?

דעתי...

טוב, אז באמת שעם כל הפוסטים המקדמים שקראתי על הקולקציה הזאת וכל הטיזרים ששוטטו ברשת מספטמבר בערך, סוג של חיכיתי לראות מה OPI מוציאים הפעם והאמת, קצת התאכזבתי.
כשהתחילו להתפרסם סווצ'ים (למרות שזה שכאן הוא הראשון באיכות נורמלית שראיתי) כבר הבנתי שצריך להנמיך ציפיות.

בין הבודדים שאהבתי הוא 4 In The Morning שהוא מיוחד יחסית ואין לי משהו כזה, ואני גם ממש אוהבת את השיר הזה

In True Stefani Fashion גם מאוד מיוחד אבל יש משהו דומה של צ'יינה גלייז אז אני מתלבטת לגביו.
Hey Baby is a bright וגם I Sing In Color הם די רגילים בעיני. אמנם מאוד יפים כן? אבל בתכלס צבעים בסיסיים שיש לרוב... כנ"ל לגבי Over & Over A-Gwen. האריזה הזאת לאספנים (אספניות למעשה חח) מגניבה אבל לא בטוחה שזה יהיה שווה את המחיר.
ולבסוף גולת הכותרת, Push and Shove... באמת שיש לו קטע הלק הזה. הייתי רוצה שיהיה לי אותו אבל קצת קשה לי לחשוב איך משלבים לק כזה בעיצוב, כי למרוח אותו סתם ככה נראה לי... פחות.

בקיצור, נחמד אבל קצת ציפיתי ליותר...

יש כמה

אני לא יודעת איזה באז היה סביבה, אבל 4 In The Morning נראה יפה! אם כי אני לא קונה לאקים בגימור מאט מאז שיש לי טופ מאט, אבל עדין, מאוד יפה.

וגם I Sing In Color יפה, אבל אני בטוחה שיש לי אותו בכל מיני גרסאות.

p0st

New member
אני דווקא אהבתי

אמנם הצבעים לא מגה מיוחדים, אבל בעיני מדובר בלקים ממש שימושיים שבהחלט הייתי שמחה לראות אותם באוסף שלי.
אהבתי כמעט את הכל.
מה גם, ממש מרגישים שזו קולקציה עם אופי, ולא סתם אוסף של צבעים אקראיים.

danra

New member
כל כך חיכיתי לקולקציה הזו

ואני ממש מאוכזבת, באמת שלא מבינה מה הרעש בכלל.
למעט הלק השחור, לא נפלתי בכלל.

למעלה