סוזן בוייל הבא...

LAGRAFELD

New member
סוזן בוייל הבא...

כוכב מדהים חדש התגלה ב-X FACTOR סיימון אמר שזה האודישן הכי טוב שהוא ראה אי פעם כבר מתחילים להשוות אותו לאדם לדעתי אין מה להשוות זה סגנון אחר לגמרי, אווירה אחרת... למרות שהוא מתוק מה חושבות? http://www.youtube.com/watch?v=-FA5DkFUSxk

nini18

New member
ראיתי את זה, נחמד לא הבנתי ממה התלהבו../images/Emo122.gif

הוא שר נחמד והוא עצמו נחמד אבל מפה ועד התלהבות כזאת, באמת שלא הבנתי. אדם למברט ???? היה רוצה. לא אהבתי את הקטע שסיימון קם בהתלהבות ומחה כפיים חח הוא היה אמור לעשות את זה רק בשביל אדם

InbarKiii

New member
בידיוק

עדיין לא קראתי את שאר התגובות פה אבל בכל מקרה, אני לא מבינה מה התלהבו כלכך..כן, הוא שר יפה. אבל אדם? הוא לא יהיה בחיים.. וכלכך ברור לי שאם לאדם היה אודישן כזה, מול קהל הוא היה מהמם אותם פי 10000000000000000000000000000000 יותר מהבחור הזה. אז קשה לי לשמוע את סיימון אומר שזה האודישן הכי טוב.. ועוד לעמוד ולמחוא לו כפיים..

Lady in red2

New member
ואוו אודישן מעולה! אבל אין מה להשוות לאדם

הם סגנונות שונים לגמרי...

t r e c o o l

New member
החליפו את הבלונדינית?../images/Emo12.gif

לא התלהבתי..והבחור היפרקטיבי לגמריי, השיר לא התחיל והוא כבר התחרפן על הבמה, זה היה יותר מדי, זה לא היה יפה.. יש לו טווח גדול אבל יש לו קול דיי רגיל.. נמאס לי שמשווים את אדם לכל אחד עכשיו..

LAGRAFELD

New member
חח לא הבלונדינית היא מ-britain got talent...

זה מ-X FACTOR לא ייאמן כמה תוכניות אותו דבר יש לסיימון הזה

nini18

New member
../images/Emo12.gif מה ההבדל?? ובאמת איך הוא לא משתעמם??

הכל אותו הדבר... אני יודעת שזה מנפח לו את חשבון הבנק, אבל עדיין.

nini18

New member
תודה ../images/Emo13.gif אז זה בעצם כמו איידול רק בבריטניה??

איך לא נמאס לו??

חחח כן זהכמו איידול רק פחות מאיידול ../images/Emo3.gif

ולסיימון לא נמאס כל עוד משלמים לו טוב

nini18

New member
סליחה על השאלות הדביליות אבל שוב מה ההבדל??

למה זה פחות טוב מאיידול?? מה ההבדל בין בריטיש גאט טאלנד לאיידול אני מבינה. אבל פה אם זה כמו כוכב נולד אז לא אמור להיות הבדל, לא?

LAGRAFELD

New member
ההבדל

איקס פקטור זה בדיוק כמו אמריקן איידול. זה תחרות שירה בלבד. בריטן גוט טאלנט זה תכנית שמגלה כל מיני כשרונות, לא רק בשירה. בעונה של סוזן בוייל נצחה להקת רקדנים את סוזן... זה תחרות כישרונות בידוריים מכל הסוגים, לא רק שירה. מקווה שהצלחתי להסביר... :)

ר ו ח ל י

New member
אקס פאקטור זה לא בדיוק כמו איידול.

הפורמט הוא שונה לגמרי. אמנם זו גם תחרות שירה אבל עם רעיון אחר לגמרי. ואם להיות יותר ספציפית (אם זה מעניין מישהו) , באקס פאקטור יש 4 קבוצות לאורך כל העונה - מעל גיל 30, להקות, מתמודדים ומתמודדות. כל ההופעות נורא שונות, זה יותר מבוים כזה.. לפעמים יש רקדנים ותפאורה ולפעמים המתמודדים רוקדים בעצמם. איידול הרבה יותר עדיף אבל אני רואה בעיקר בגלל שריל
כי... אין עליה. טוב וגם יש מתמודדים ממש טובים ומגוונים שם.. BGT זה סתם שיט.

t r e c o o l

New member
../images/Emo122.gifחח..אבל זה אותו מקום ואותה תפאורה ואותו

צילום ואותו ראיון לפני ואותם מנחים..כנראה שזו מקור הטעות שלי..

LAGRAFELD

New member
סיימון זה תופעה חולנית

הוא עושה 3 תכניות אותו דבר, שתיים באנגליה וכמובן את אמריקן איידול. בשביל לעשות את כל זה הוא טס פעמיים בשבוע לונדון לוסאנג'לס שזה 10 שעות טיסה לכל כיוון...ובנוסף הוא בתפקיד סופר בכיר באימפריית תקליטים... חיים מטורפים! אני קצת מעריץ אותו הוא עשה הכל מאפס במו ידיו והיום הוא האיש החזק ביותר בעולם המוזיקה ואחד המרווויחים הכי הרבה בעולם. הוא עם אמביציה חסרת מעצורים... סוג של מדונה ממין זכר... מטורף!

למעלה