סוזנה, כמה דברים..

• פותח הנושא blg
  • פורסם בתאריך

blg

New member
סוזנה, כמה דברים..

ראשית תודה על תשובתך לשאלתי. ושנית כן, ככה אני "לומדים" מאוד לא מרוכזת!!!! כבר רואה את מועד ב´ של המבחן הזה, אבל הראש שלי לא שם, אין מה לעשות. ושלישית, אני חושבת על מה שכתבת (עם הנורה) אני יכולה רק לספר עלי, הדיכאון הוא חלק ממני מאז שאני זוכרת עצמי, אפילו כילדה מאוד צעירה. כתבתי פה כבר שאף אחד ממכרי לא מעלה זאת על דעתו אני הכי מאושרת / אופטימית שרק אפשר... אולי הסרטן היה דרך להתאבד?! אבל אז למה סרטן שמבריאים ממנו? וגם למה הבראנו? (גם את, כמוני ואצלך הסיכוי היה קטן) לגבי עצמי אני יודעת שלא השתנה הרצון, הנוכחות הדיכאונית הולכת ותופסת יותר ויותר מקום אצלי הדיכאון כאילו מקבל יישות / נפח / קיום והיכולת שלי לשלוט בו קטנה, אולי זה בכלל מה שהיינו צריכות - לתת לו מקום בחיינו? לטפל בו? לאפשר לו לחיות? לא יודעת אבל לי ברור שמצבי הנפשי-פיזי הולך וממדרדר. ואני לא מפסיקה לקוות שבביקורת הבאה יגלו שהסרטן חזר, אז התאבדות תהיה "לגיטימית" או אולי המחלה תהרוג אותי? היום - יום רע במיוחד כפי שת וודאי מבינה מהטון... כבר שכחתי מה רציתי לכתוב לך מרוב שהתעסקתי בי... ואני שולחת לפני שאתחרט על גילוי הלב.

MemphisRaines

New member
blg יקרה ../images/Emo24.gif

שימי לב שאת כבר רואה את מעוד ב אבל בכל זאת יש את מועד א בדרך וכך גם בחיים זכית בהזדמנות שניה ולקחת אותה בידייך לקוח זמן ואפילו הרבה זמן לחזור לעצמינו אחרי הסרטן וכשאנו חוזרים מתגלה שלא הכל הוא כפי שהשארנו אותו קודם אנשים משתנים , דברים משתנים וגם אנו משתנים תני לשינוי לחדור לחייך אני מבין שהכאב כרגע חותך עמוק פתחי את עצמך לשינוי , תני לו לגעת בך
באהבה
שרון

../images/Emo140.gifיקרה

על תתני לרגשות השליליים להתגבר, עצרי אותם עוד כשהם קטנים, חשבי על דברים שכן משמחים אותך, לא הכל זה לימודים ומבחנים,יש סביבך עולם ומלואו שממתין לחיוחך

blg

New member
האם ראית מה כתבתי לך על הורים למטה?

וגם העולם שסביבי רואה חיוך, פה אני מנקזת את עצב / כעס רגשות שליליים. מקווה שלא יותר מידי. וגם האם ראית את תוספת העמדה הפרו אמהית שלי מאתמול? אני מניחה שהיה לא כיף להיות אמא בפורום הזה השבוע,

../images/Emo24.gifכמובן שראיתי חמודה

ושמחתי לקרוא, גם ראיתי את תשובתו של איקה שהרגיעה אותי מיד. שבת שלום ובריא

למעלה