סויה והיאוש..

‡NoK

New member
סויה והיאוש..

לאחרונה התחלתי בהדרגה לעבור לטבעונות.. רכשתי חלב סויה ומעדנים של צוריאל וזה היה..לטעמי ..די מבחיל
ניסיתי להרגיל את עצמי..אך לשווא.. מה עושים? איך אתם התרגלתם?
 

CowLover

New member
הכי חשוב לא להתיאש!

טועמים את כל הסוגים ואז מחליטים... ולאט לאט מתרגלים למה שידיד שלי מכנה "טעם לוואי עשבי"....
את גם יכולה למשל לקנות שוקו מסויה של אלפרו שהוא טעים לדעתי או לעשות מהחלב שוקו בעזרת אבקה... זה בעיקרון דיי מנטרל את הטעם ה"מיוחד" שלו....
בהצלחה! אליזבת.
 

‡NoK

New member
כן...השוקואים של אלפרו..

טעימים לי מאוד! .. אגב..ששמים אותם במקרר..הם כבר לא כל כך טעמים, זה סתם טיפ. אבל ..צריך גם חלב לפעמים..לקפה, לקורנפלקס.. בהחלט מתסכל..ננסה את אלפרו
 

Eclipsed 0

New member
לא ברור לי למה..

מופיעים הגושים המגעילים האלה במשקאות של אלפרו ? אחרי כמה תקריות שהיו לי עם הגושים הפסקתי לקנות.. אבל למה זה קורה בעצם ? יש משהו שאפשר לעשות נגד זה ?
 

pomelit

New member
אני יכולה להגיד שמוצרים של צוריאל

פשוט עשו לי מיגרנה. נכון שהם לא היחידים, אבל יש תאימות גבוהה בין הפעמים בהן אכלתי/שתיתי צוריאל לבין הפעמים שמצאתי את עצמי כמה שעות אחר כך סובלת מכאב ראש נוראי ומקיאה את נשמתי בגלל בחילות מהכאב ראש.
אגב, אני בטוחה שזו רגישות שלי, אבל שווה לבדוק. בכל מקרה, אל תפוצצי את המזווה במוצרים לפני שניסית אותם.
 

קרןב

New member
של צוריאל רק המעדנים

ולא הדיאט - אלא הרגילים. הווניל והמשמש - הכי טעים שיש, לפחות כמו יופלה או דנונה. הסיבה היחידה שאני לא קונה אותם קבוע היא המחיר הגבוה. וחלב סויה עדיף אלפרו וכל שאר הפירמות שיש בחנויות טבע, לא זוכרת את כולן - הן מדליקות לגמרי לדעתי. לא אוהבת את החלב של צוריאל. וטעם הלוואי של הסויה לא רק שלא מפריע לי, אלא שהוא יתרון בעיני! כל החלבים - שקדים, שיבולת שועל, אורז וכמובן סויה, עדיפים בעיני עשרות מונים על חלב פרה.
 

קרןב

New member
ובאירופה יש יוגורט סויה של אלפרו

לא עם פירות, שהוא הרבה מתוק מדי, אלא נייטרלי - מעט דברים בעולם אני יותר אוהבת ממנו. אבל לארץ לא מייבאים את זה!
 
למעלה