סויה

tsiporganeden

New member
סויה

היכן ניתן להשיג סויה שתחליף בשר טחון עבור קציצות, או לחילופין סויה כשווארמה עבור ירקות מוקפצים, אני אוכלת בעבודה, בכל יום ירקות מוקפצים עם חתיכות סויה. אני גם מעונינת במתכון, כמו כן פעם קניתי גרגרי סויה שאכלתי אותם כתחליף לגרעינים, הם היו מלוחים ורכים וגם קריספים אני מעונינת במתכון.
 

tevagil

New member
בכל חנות טבע

ברשת ניצת הדובדבן, וברוב חנויות לאוכל טבעי וגם בסופרים יש פתיתי סויה לבישול, וגם גדולים יותר בגודל 8 ס"מ בערך. צריך להשרות שעה במים, ואז לבשל חצי שעה. אחר כך לסנן את המים וללחוץ כדי שהמים יצאו. אחר כך אפשר לטגן עד שהם נהיים קצת קשים. זה מאוד משביע אגב.
 

sidharta

New member
../images/Emo21.gif(צמחוני) ועוד משהו....

קיצור ההשריה- קונים- משרים במיים רותחים ותבלינים למשרה כחצ שעה ואז מטגנים לבד או עם ירקות וכ´ו- בלי בישול וסחיטה לפני הטיגון.... אפשרות- לאחר הטיגון שבו מספיגים את הפתיתים בנוזלים ואוטמים, אפשר לטחון את הפתיתים, להוסיף ביצה (או תחליף טבעוני לביצה) פירורי לחם/שיבולת שועל כוסברה וקצת קמח יוצרים קציצות ומטגנים..... יאמממממ
 
למעלה