סוכה לאמא

ענתי44

New member
סוכה לאמא

אמא לא היתה אישה שומרת מסורת. אבל היא חגגה כהלכה את חגי ישראל, ושמרה על דברים בסיסיים למען סבא שלי, אביה. כילדה, חג הסוכות היה אהוב עליי ביותר. אז לא היו סוכות נצח ( פרט לאבא של חברתי הטובה שהלחים להם סוכה כזו אצלו במסגריה) היינו מחפשים קרשים עוד בשלהי החופש הגדול ומחביאים אותם במקלט ואז היינו בעזרת מבוגר בונים סוכה גדולה. אמא שלי היתה מכינה קישוטים מרהיבים בייחוד הציפורים שהכינה מבצים. והיינו תולים את השנות טובות הכי מוצלחות שקיבלנו וגם תמונות של ראש הממשלה והנשיא, בימים שעוד היה כבוד במדינה. אמא היתה מכינה לנו את האוכל שהכי אהבנו כדי שיהיה חגיגי. היינו ישנים בסוכה והיה כל כך נפלא. פעם רצינו שתי חברות ואני לישון לבד בסוכה. ההורים, כמובן סירבו, אז אבא ז"ל שיכנע אותם שירשו וכעבור שנים אמא גילתה לי שאבא עמד כל הלילה ושמר עלינו. ובבוקר הלך לעבודה. פתאום ביום כיפורים אמא ביקשה סוכה. אחרי שנים רבות שאנחנו מקסימום משמשים אושפזין בסוכות של השכנים. התקשרתי לאחיין שלי, שבדיוק השתחרר מהצבא. הוא בא אתמול, הלכנו לשוק הסוכות וקנינו סוכת נצח. והוא הרכיב לאמא. בבוקר\ היא כל כך שמחה לקום ולראות את הסוכה ועיניה נצצו. חג סוכות שמח.

חג שמח לך ולאמא, יהיה לכן כיף

ענתי חברתי , כמה נפלא לקרוא את התאורים שלך מהילדות כמו שהיה פעם. הכי מרגש זה לדעת שאמא שלך ממש בעניינים ורוצה סוכה. ואיזה בת ונכדים שמייד מילאו את רצונה. הלואי שתזכו לשבת בה כל השבוע עם אושפיזין או בלעדיהם ותהנו מהשהייה בסוכה ומהזכרונות של פעם. שולחת לך ברכות וחיבוקים לחג שמח ונפלא וד"ש לאמא , שבת שלום , טובה הצחקת אותי מה שענית לגרשון על המריחואנה.

ענתי44

New member
צריך לשקול להביא

גם למפגש הפורום.... נגלגל ביחד. כמובן, רק כדי למנוע מאיתנו לחלות!!!!
תודה על הברכות וחג סוכות שמח

zs1957

New member
ענתי היקרה

אני שמחה שבניתם לאמא סוכה. שתהנה לשבת בסוכה ותחוש את אוירת החג. גם אנחנו נהגנו לשבת בסוכה של השכנים. היום ילדי הבית הצעירם בנו סוכה מכסימה וקשטו אותה. הבוכה מיועדת לכל דיירי הבנין. נזכרתי שגם אנחנו בנינו סוכה בחצר של ההורים. כשהנכדי נולדו אבי בנה להם סוכה והם נהנו מאד לשהות בה ולהכין את כל הקישוטים.היינו יושבים בסוכה בלילה ואוכלים היה ממש כייף. חג שמח והרבה בריאות זהבה שחם

אסתרס

New member
כל הכבוד

ריגשת אותי מאוד, אני מתביישת שהשנה ויתרתי על הקמת סוכה. יש ירידה מאוד משמעותית אצל שלמה בעלי, ואני קצת בדיכי.

ענתי44

New member
../images/Emo24.gif

אני כל כך מבינה לליבך. את עוטפת את שלמה בכל כך הרבה חום ואהבה ומקווה שהמצב ישאר כמו שהוא. אבל כשיש שינוי זה מכה בך חזק. כאילו סוס פרא בעט לך ישר לקרביים ואת לא מסוגלת לנשום. אבל את כל כך נתת לשלמה תמיד, ובעיקר במחלה נתת בכמות שאנשים אחרים חיים זה לצד זו שנות דור ולא זוכים לקורטוב ממה שאת הענקת. וששלמה העניק לך. שולחת לך חיבוק חזק ומקווה שתרגישי יותר טוב. מזמינה אותך ואת שלמה להיות האושפוזין של סוכתה של אמא.

למעלה