סוכה לי- הסיכום השבועי

סוכה לי- הסיכום השבועי../images/Emo24.gif

נתחיל בסקר הפורום. סקר הפורום הקודם שאל אתכם מה לדעתכם צריך להעניק לחברי פורום חדשים. ניתנו האופציות הבאות: דגל גאווה, פרח, חיבוק, נשקים, או אחר... רינה רווח, ממכון הסקרים של "גאווה צעירה"-"סחף" נתנה לנו את התוצאות. 47% אמרו שלדעתם דגל גאווה הוא יותר מראוי לחלוקה. 22% טענו שאין כמו חיבוק לאנשים החדשים בפורום. 16% הצביעו בעד פרחים להמונים 13% היו בעד נשיקה. ואחר...לאף אחד לא היו רעיונות אחרים. אז כמו שהבנתם, דגלוני גאווה יחולקו לכל חברי הפורום החדשים מכאן ועד עולם...
מכון הסקרים של "גאווה צעירה", "סחף" החל בסקר הפורום החדש(שעלה כבר, וזאת הופואנטה פה- לכו להצביע!): הנשיקה הראשונה שלכם-..איך היא היתה? או בכלל לא. משום מה נדמה לי שהרוב יגידו שהנשיקה הראשונה שלהם היתה מזעזעת...אני יכול להעיד כלפי עצמי ששלי היתה מדהימה
. לפחות לחלק מהאנשים יש זכרונות טובים מהנשיקה הראשונה. יאללה להצביע! ותודה לרינה! לפי החלטת עצרת אשכול הגאווה המאוחד, אני גאה לחלק לחדשים בפורום דגלוני גאווה
(תופים......)
להמונים- אין לי משהו מקורי
ליאוריק17
grotask
ו lego lego
theshadow3
kosh
Lady_Voldemort
2ndskin
שוקי חוזר
פריפטס
luv kev 4ever
romantic boy
Torr
ketchup boy
The Rose Maiden
לא מצאתי שם אחר
שולה שלא נתנו לה
האנקי דורי
תותים מזוהמים ו
A n g e l D u s t
חלומות לילה
nute kram ו
כלבה מסוממת
גואנו
זה היה מרגש, אני אוהב טקסים...(חוץ מכאלו שמדברים בהם יותר מידי, ע"ע טקסים בבתי ספר....כמה טוב שסיימתי). מה חדש אצלנו בפורום
נפתח בפורום לוח מודעות להיכרויות- כמו בנים בלבד היכרויות...רק לאנשים גם מתחת לגיל 18 גם לבנים וגם לבנות.
במאמר שנראה זוועה, ויעבור שיפוץ בזמן הקרוב, עלתה רשימת ימי ההולדת של חברי פורום "גאווה צעירה" לאוויר. רוצים להצטרף לרשימה? יש טעות בתאריך או משהו, אנא שלחו לי מסר אישי או email לכתובת שתופיע בסוף הסיכום השבועי. גאווה צעירה בפרדס התפוזי בדיון שעלה לאחר שעברה שאלה ששאלה שמנתולה ולא נענתה(מצטער על זה אגב), למה ´גאווה צעירה´ באשכול גאווה דווקא ולא באשכול צעירים?! החלטתם שלדעתכם הפורום צריך וראוי להיות באשכול הצעירים. העניין בטיפול, מקווה שהעניין יסודר במהרה. אחרי הכל, גם אם לא נהיה באשכול, נהיה שלוחה שלו, ואני באמת חושב כרגע שבצורה מסוימת, אשכול הגאווה הפך לגטו ורוד שכזה בפינת עמוד הפורומים של תפוז.
נפגוש אותך באגווווודה
ביום רביעי, ה 25/9, בשעה 15:00, יתקיים מפגש פורומים גאים צעירים משותף, לפורומים - גאווה צעירה (תפוז), גאווה-נוער (נענע), ופורומנוער (גוגיי.) המפגש יתקיים בסניף ת"א של האגודה, רח´ נחלת בנימין 18, ת"א. אני מקווה מאוד שתגיעו, נחמד פעם ב... להפגש. אחרי הכל, זה לא שכולם פה נפגשים פעם ביום או אפילו חודש... אם אתם לא יודעים איך להגיע ועוד תפנו אליי באייסיקיו(160674835) בדואר האלקטרוני(שכתובתו תופיע למטה) או במסרים ואני אנסה להסביר איך להגיע ובכלליות לעזור ככל שאפשר(כמו לפגוש חלק ממכם בתחנה המרכזית ולנסוע ביחד או משהו כזה). יפה לנו
יפה לנו שבשרשור ההיכרות הגדול שלנו הגענו ל61 הודעות! יפה לה
הרמיוניDanger שלנו יצאה לחופשה באילת...תהני ותחזרי בשלום! מתגעגעים!
אז מה בחוצמזה? ShmupyGirl כמעט נכנסה במוכר גלידה שלא יודע למה, מי, מה ומווו....בעקבות מספר יציאות הומופוביות מטופשות לכיוונו של השרימפ....מהשרימפ נמסר: תגובתי כבר נמסרה, אני פשוט דאגתי ששמופי מובכת מידי או משהו. לירונדה כובשת את עולם המוזיקה במיוזק מרקט. כמו יריד ספרים רק לדיסקים. לירון, ערסים יש בכל מקום….העיקר שנהנת והבאת דיסקים. פינת החדשות Shoes save men from nudity charges
7 גברים בקנדה שנעצרו מכיוון שצעדו ללא שום לבוש במצעד הגאווה בטורונטו שוחררו ממעצר בטענה שנעלו נעליים! (תודה לCNN) עד כאן הסיכום השבועי שלנו- אל תשכחו להצביע לסקר! ואם אתם יכולים להגיע למפגש אז אשמח לראותכם! כתובת הדואר האלקטרוני שלי ליצירת קשר: [email protected] בברכת חג סוכות שמח!

וואו אני ממש מאושר../images/Emo168.gif../images/Emo78.gif|סיו

יותר מזה- אני פשוט בעננים. לא רק שאני לא מופיע ברשימת ימי ההולדת שיצאה לאור מאוד מאוד לא מזמן... שמאלנית, שבמקרה נולדה באותו יום ושנה כמוני- כן מופיע. כמה פוגע....... חוץ מזה, שרימפ אני חושב ששכחת לפרסם את המסיבה מחר בקומה השניה בסיכום השבועי... טוב מה אני כבר יכול להגיד שבת שלום כולם!

הממ...

מצטער שנפגעת, אתה בטוח שהוספת תאריך? אם הוא לא מופיע כמו שאמרת, עשה טובה שלח לי אותו בדואר אלקטרוני או במסרים. אמרתי שהרשימה יצאה זוועה, אבל זה יתוקן
. והמסיבה מחר, אני לא זוכר את כל הפרטים, אני בעצמי לא יודע מתי אני אמור להגיע, כי אחרי הכל זאת גם המסיבה של המלאכים בורוד(ואני אחד מהם)...כל מי שרוצה להגיע אני בטוח שיסתדר ויגיע, ליאור, אתה יותר ממוזמן להוסיף כאן את הפרטים לגבי המסיבה, אני בטוח שהם יהיו שימושיים לחלק מהחברה פה(כולל אני)

resputin

New member
בקשר לסקר..

אפשר לטעון על סניליות.? זה היה לפני חמש שנים בערך..

ובקשר למסיבה מחר: פרטים

הקומה השניה, רחוב אלנבי 67 (כן, על יד איזור הפיגוע שהיה אתמול, אבל לא לפחד יש אבטחה והכל) אני חושב שהפתיחת דלתות ב-23:00 (אנשים מתחילים להגיע בחצות וחצי) הבנתי שהמחיר כניסה הוא 20 ש"ח. הגיעו בהמוניכם/ן!

resputin

New member
אני חייב לשבח

את האבטחה בקומה השנייה (שאגב בדיוק חזרתי משם..
). המקום הזה אכן מאובטח היטב, והבדיקה עוברת בשקיקה.

למעלה