*** סוכות - באר שבע***

BenBmx

New member
*** סוכות - באר שבע***

כן כן, הסיפור חוזר מחדש. סוכות- נוסעים לבאר שבע, בלי תירוצים, קמים ונוסעים. ---פרטים--- יום? עוד לא קבוע. זמן שהייה בבאר שבע? לפחות יומיים. איך מגיעים? עקרונית נוסעים מהתחנה המרכזית בת"א עם אוטובוס (ידוע גם כאטאטאטבוס) ישירות לבאר שבע. לבוא לבד, אם נוח לכם זאת אפשרות אבל צריך לשמור על קשר. מי יכול לבוא? כולם, כל עוד יש לכם קצת כסף להסתדר ואתם גמישים בנושא של איפה לאכול, לישון ולשהות. מה להביא? אופניים וכסף. אוכל יהיה סבבה. אלכוהול, רצוי. איפה ישנים? יש כמה וכמה אפשרויות, הגג או המקלט של אבי הכי טובות ונוכל לחגוג שם. אבל אם יהיה בעיה של מקום עומר אמר שהוא יכול לצטרף אליו לפחות רוכב אחד או שניים. אבל אני מניח שלא יבואו יותר מדי ככה שכולנו נתנחל בנחלתו של אבי כדי להטביע את דאגותנו בשלל משקאות. נשמע כמו טיול שנתי? נכון. אבל זה לא. לגבי הילדים היותר קטנים שאמרו לי שבא להם לבוא, אני מראש מכריז שאני לא אחראי עליכם, ואני לא רוצה שהורים יתקשרו אליי לגבי פרטים וכו'. לפרטים, דאגות והצעות מיניות בוטות- בן - 066-299-284 לא להתקשר לפני 4 בצהריים מפני שהחיים שלי בזבל ואני לומד.. זהו? זהו.

SuperRide

New member
ואווו... D:

סבבה... אני בן 16... אני צריך אישור הורים ? כמה כסף להביא ? כמה וודקה להביא ?

BenBmx

New member
אישור הורים?

לא.. וודקה אני לא יכול לשתות יותר חוץ מאבסולוט..בגלל הפעם הקודמת בבאר שבע. לפרטים למה, - עומר. אני מאר לעצמי שעם 200 שקל נסתדר- כל אחד. לא לשכוח שנסיעות יהיו איזה 100 שקל הלוך חזור. 100 שקל לאוכל וקצת שתיה למשך יומיים עם קצת אוכל שכל אחד יביא ויהיה גטו, אבל טוב. אבל מי אתה? מאיפה אתה?

SuperRide

New member
רחובות...

:| אז אני אביא אבסולוט... אני רומן, אני לא ממש מכיר הרבה פה כי אני חדש בבי אמ אקס מכיר רק אורי , אופיר, דניאל הקטן וזהו :|

wl21

New member
מתי איזה יוםםםםם

בן דבר איתי איזה יום נוסעים

BenBmx

New member
אנשים. תכתבו שמות ומאיפה אתם.

כשאני רואה את השמות המטומטמים שלכם אני לא מבין מיד מי אתם.

Live TO Ride

New member
חסר לכם......בעיקר בן אם לא תבואו..

תבואו יש לי מקום לשני אנשים שיכולים להיזרק אצלי......ו.....נמאס להיות הרוכב היחיד בב"ש......(חוץ מחן!!)... נ.ב. בן....אין ייגר=אין מיטה!!!

Live TO Ride

New member
לא לשכוח..חשוב מאוד!!!!!!

בב"ש מוכרים בירה באדוויזר.....מקורית אמריקאית בפאקינג 8 שקל!!!!

זול באשקלנד....

באשקלנד בירה חצי ליטר גולדסטאר (הכי טובה שיש) בארבע שקל ועשרים אגורות בלבד (מומלץ לעושי המסיבות והארועים שבינינו...)

אשקלנד...

אשקלוויל, אשקלוורלד , אשקלטאון , אשקלסיטי , אשקלוילג' , עיר האורת , עיר הפשע והרשע , עיר ללא רחמים .....

BenBmx

New member
הממממ..בדוויזר.. אין על הבירה הזאת.

רגע אבי חשבתי שכולנו נוכל פשוט להתנחל במקלט שלך? אני אמרתי, אני בכל מקרה בא. אפילו לבד. אני מקווה שאני אוכל להביא ייגר כי בנתיים אני יותר עני מעומר בעצמו.

BenBmx

New member
אלון אתה לא מבין.

אין על בדוויזר. גולדסטאר מיד אחרי.

TheGuyOnTheBike

New member
לא לא לא בן

באדוויזר זה בירה בוכרית או הונגרית או משהו שקוראים לה וואדויזר או משהו כזה, ושהיא מרושיינת בארצות הברית המפגרים לא יכולים לבטא את השם אז הם קוראים לה באדוויזר או יותר גרוע, באד. ותחשוב בן, מתי משהו טעים יצא בפעם האחרונה מארצות הברית? נכון מאוד, אף פעם. חרא בירה, עדיף מכבי.
גולדסטאר - עושה אותך חזק!
קצת גאווה מקומית בן, אחרי הכל זה כחול לבן.

TheGuyOnTheBike

New member
הנה הבאדוויזר המקורית

http://beer.trash.net/beerpage.php?beernum=99 הנה החרא האמריקקי http://beer.trash.net/beerpage.php?beernum=73 גאווה מקומית http://beer.trash.net/beerpage.php?beernum=17

BenBmx

New member
אם זה אותו באדוויזר שטעמתי בקנדה,

זה גן עדן עלי אדמות.

למעלה