סוכות בAXN

אנזימים

New member
סוכות בAXN

כל ערב ב10 בסוכות יהיה סרט אימה בAXN
מואאאאאה

europe1990

New member
חחח-למה לחכות לסוכות??!!!

הסרטים האלה כבר היו אלףףףףףףףףףףףףף פעםםםםםםםםםםםםםםםם ועוד יהיו אלף פעםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם. כול הפרסומות שהערוץ החרבנה הזה עושה-זה סתם שטויות!!!. לחושב כבר איזה סרטים הם נותנים!! איש זאב דרוקלה-זה עם קיאנו ווינונה. אני יודע מה עשית בקית האחרון ואני עדיין יודע(שזה אפילו לא סרט אימה!!!) זה עם הזומבים-כבר שכחתי איך קוראים לסרט!! בכול אופן כול הסרטים היו, ונטחנו בלי סוף בערוץ הזה!!! פשוט לא!!!!!!!!!!!!!

thepunk

New member
באמת יש עוד פעם את

I STILL KNOW ...? דיי כמה אפשר, זה ממש עצוב אם כן ... טחנו את הסרט הזה כבר מעבר לגבול הסביר (הרבה יותר מכל הסרטים האחרים).

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifנו מה סיכמנו על הכבלים?!?!?

שהם דביליםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם... יש לי את ערוץ AXN - סתם דפוק... [URL='target=_blank']בעאכככככככככככככככככככככככככככככככככס...[/URL]

VAMPhantom

New member
מס' הערות../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

תחילה, הסרט עם ג'ק ניקולסון ומישל פייפר מומלץ למי שעוד לא ראה "זאב"(ולא איש זאב) שנית, אני לא מכיר את: "אני יודע מה עשית בקית האחרון!" איך הוא?
טוב?
שלישית, הסרט עם הזומבים כמובן: "ליל החיים-מתים"

europe1990

New member
ממש לא- שני הסרטים האלה גרועים

בטירוף!!!! כמה צחקתי שראית אותם!!!!

Nino Schibetta

New member
עזוב את "ליל המתים החיים"

הסרט השני בסדרה הרבה הרבה יותר טוב The return of the living dead וכמו שכבר כתבתי כאן בעבר אחלה soundtrack יש לזה

אנזימים

New member
מה פתאום

ראיתי את זה שהייתי קטנה וזה סרט מפגר רק צחקתי ממנו ה-1 הוא יותר איכותי
בקשר לסאונדטראק-אין לי מושג, איזה שירים יש שם?

אנזימים

New member
מה???

אלה הסרטים???? כבר ציפיתי למשהו יפה ומקורי דמט! לפחות שערוץ 3 ישים הניצוץ או משהו

europe1990

New member
ערוץ 3 שלא נתחיל לדבר עליו

ברגע שהם הורידו את חברים!!- אני וערוץ 3 ברוגז!!!!!!!!

xander55

New member
ערוץ שלוש שיחקו אותה עם סדרות

רוזוול, שנות השבעים, כן מותק (שתחל שבוע הבא), דארק אנג'ל... אז את כל שאר הסדרות כמו: סמולוויל, חברים וכדומה...מורידים, כמוני.

למעלה