../images/Emo46.gif
מי לא אוהב סוכות? מי?
זה החג האהוב עלי, חוץ ממה דברים: 1. תמיד יוצא לי לשבת איפה שהרגל של השולחן, וזה קצת קשה עם חצאית/שמלה.. 2. אני, אחותי ואח שלי אחראיים לנקות את השולחן-פלסטיק והכסאות ששכבו כל השנה במחסן. בעעעעעע! 3. אם כבר מדברים על המחסן - כל הדברים נמצאים שם! החלקים של הסוכה, הכסאות, אפילו מקרר קטן... ומסריח שם!! מקום קטנטן עם מלא ג'וקים! שונאת את המחסן שלנו! 4. אני תמיד מפחדת שיכנסו לי קוצים לידיים מהקורות של העץ (יש לנו סוכה מעץ, לא מבד), כי בד"כ גם אני בונה את הסוכה. 5. מזל שאנחנו גרים קומה ראשונה... כל פעם לרדת-לעלות, לרדת-לעלות... 6. ג'וקים!!!! בסוכה, במחסן... 7. תמיד מנסים להפתיע אותי (יש לי יומולדת) - וממילא אני יודעת את זה מראש, אז אני תמיד מנסה לעשות את עצמי מופתעת, ואז יש לי כאבי בטן מרוב לחץ... ככה הורסים לי את היומולדת! בשנים האחרונות הודעתי להורים שלי שלא יפתיעו אותי כי זה כבר לא הפתעה. 8. יש שיעורים לחופש, ואני נוהגת לא לכתוב בחול המועד!!! מזל שהמורה למחשבים גם לא כותבת אז היא לא נתנה שיעורים, והמורה למתמטיקה זוכרת אותי ככה עוד מהיסודי אז היא התחשבה גם ונתנה את השיעורים כבר עכשיו - שיהיה לי זמן להכין לפני החופש. אבל בסך הכל זה החג האהוב עלי...