סוכות מגיע
...

lala897

New member
סוכות מגיע ../images/Emo99.gif...

איך אני מתגעגעת לסוכות!!!
מי לא אוהב סוכות???

lala897

New member
אוההה הבנתי...

חחחחחחחחחחחחחחחחח לוקח לי זמן.. אבל זה קורה בסוף
חחחחחח ודווקא שמעתי שיעור לפני יומיים על כמה אלוקים אוהב את סוכות ולמה.. (היה שיעור מדהים) בכלופן nice try ganoov!

ganooov

New member
../images/Emo6.gif. ../images/Emo13.gif

אגב, שם הברית שלי הוא נחמיה, וקילבתי די הרבה כינויים מאז הצטרפותי לפורומים, כמו: שחר, שחרית, נח (נוח), נחשחר, ועוד
. העיקר לא גנוב.

tiptip4u

New member
הביאו לו מתה אתר, הכל היה תפוס-

מצא בסוף את גנווב (שלוש פעמים האות "O") ומשום מה ככה הוא קרא לעצמו בניקניים. טוב, נו, תחשבו שאני טיפטיפ4יו, יש יותר גרוע?! (אגב, שחרית זה שלי
ונח של לי)

lala897

New member
הכי טוב זה לכתוב את הניק שרוצים

ולקשקש ליד מספר.. כמו שאני עשיתי

tamarhp

New member
../images/Emo46.gif

מי לא אוהב סוכות? מי?
זה החג האהוב עלי, חוץ ממה דברים: 1. תמיד יוצא לי לשבת איפה שהרגל של השולחן, וזה קצת קשה עם חצאית/שמלה.. 2. אני, אחותי ואח שלי אחראיים לנקות את השולחן-פלסטיק והכסאות ששכבו כל השנה במחסן. בעעעעעע! 3. אם כבר מדברים על המחסן - כל הדברים נמצאים שם! החלקים של הסוכה, הכסאות, אפילו מקרר קטן... ומסריח שם!! מקום קטנטן עם מלא ג'וקים! שונאת את המחסן שלנו! 4. אני תמיד מפחדת שיכנסו לי קוצים לידיים מהקורות של העץ (יש לנו סוכה מעץ, לא מבד), כי בד"כ גם אני בונה את הסוכה. 5. מזל שאנחנו גרים קומה ראשונה... כל פעם לרדת-לעלות, לרדת-לעלות... 6. ג'וקים!!!! בסוכה, במחסן... 7. תמיד מנסים להפתיע אותי (יש לי יומולדת) - וממילא אני יודעת את זה מראש, אז אני תמיד מנסה לעשות את עצמי מופתעת, ואז יש לי כאבי בטן מרוב לחץ... ככה הורסים לי את היומולדת! בשנים האחרונות הודעתי להורים שלי שלא יפתיעו אותי כי זה כבר לא הפתעה. 8. יש שיעורים לחופש, ואני נוהגת לא לכתוב בחול המועד!!! מזל שהמורה למחשבים גם לא כותבת אז היא לא נתנה שיעורים, והמורה למתמטיקה זוכרת אותי ככה עוד מהיסודי אז היא התחשבה גם ונתנה את השיעורים כבר עכשיו - שיהיה לי זמן להכין לפני החופש. אבל בסך הכל זה החג האהוב עלי...

ganooov

New member
מותר לכתוב לצורך.. ../images/Emo13.gif

ואני נוהג לתפוס שעורי בית כצורך. אם כי אני לא מכין אותם מעצלנות נטו
.

tiptip4u

New member
אני אוהבבתתת את סוכות

אני אוהבת לבנות סוכה ואחר כך ישנים בה ובני (הארנבונית שלנו) באה ומכרסמת את המצעים! כלכך כיף! ובגלל שאני אוהבת לערוך את השולחן, יוצא לי המון לערוך את השולחן. ואחר כך אפשר להזמין חברה/ות/ים ולשבת על הנדנדה ולהסתכל בעננים. (אבל אבא צריך לסגור את הגגון! אוף! גגון!) אני שונאת לקשט את הסוכה דווקא, תמיד הכל נקרע בסוף
וחוץמזה, זה חופש, אז זהו- זה כייףףף:-*

tamarhp

New member
../images/Emo26.gif נצל"ש

אם מישהו פה - שיכנס לצ'אט! אני בחדר בני עקיבא, אז תקראו לי אם מישהו נכנס...

מתנדב

New member
אני מאוד אוהב את סוכות.....

הלוואי אם סוכות היו עושים אותו פעמיים בשנה...

למעלה