סוכות????? מפגש????

סוכות????? מפגש????

חבר´ה, יאללה תתאמצו להעלות רעיונות יצירתיים לגבי מפגש הפורום לסוכות, זה ממש מתקרב, עוד כמה ימים???? אז??? יאללה...

o n e m a n

New member
יש לי הצעה... ../images/Emo41.gif

אני מקיים מפגש של פורום וואלה בבאולינג בנתניה ביום 26.9.02. למה שלא תקיימו את המפגש שלכם יחד איתנו? תוכלו לפתוח לכם שולחן משלכם, ומי שירצה, יוכל להצטרף לשולחן של "הגדולים"
תוכלו גם כמובן לשחק באולינג במסלול נפרד לנוער (אני הזמנתי למפגש שלנו 4 מסלולים,ובטח נוכל לתת לכם מסלול אחד...) פרטים על המפגש שאני מארגן תוכלו לראות בפורום וואלה.

באמת תודה על ההצעה ../images/Emo13.gif אבל...

הרוב פה החליט שרוצים רק במסגרת הפורום הזה ולא להשתלב עם וואלה
ואני מכבד את דעת הרוב... מאחל בכל אופן הצלחה במפגש
לצערי לא אוכל להגיע..

Motti18

New member
תלתלית...

הרעיון שלך נשמע מעולה... זה קרוב למרכז שהרוב מתגורר בו... וחוץ מזה זה גם מקום יפה וגדול... ובקשר אליך אלישי... אל תיעלב... לפי מה שהבנתי הרוב רוצה מפגש פרטי אז אין טעם לנסות לריב על זה... זה באמת מיותר להתווכח על זה...

תלתלית.

New member
נו מתי? תחליטו או אציע ש.....

ביום שלישי שעה 6 וחצי בערב ניפגשים בקניון הזהב, השער לונדון נטייל שם או נשב קצת ואח"כ באולינג,מה אתם אומרים? נוח לכם? אם לא אז תציעו...

Catty

New member
רעיון טוב ../images/Emo13.gif אבל יום שלישי...

לא יודעת לגבי יום שלישי. אך הרעיון שלך לא רע.

elishaip

New member
היי דני אחי!

למה אתה מתעקש רק על מפגש גולשי הפורום שלך? למה לא לאחד את כל גולשי הפורומים של קהילת החירשים וכבדי השמיעה למפגש אחד? בטוחני שאם יהיה מפגש כזה אז הסיכוי הוא גבוה שיתקיים בתדירות גבוהה יותר ועם יותר גולשים נוכחים במפגש הזה.זכור כי יש לפורומים הללו הרבה גולשים משותפים ובכל זאת זו החלטתך
. בברכה, אלישי פורן מנהל הפורום "זכויות החירשים" באורט

המרחפת

New member
אלישי...

אולי לא שמת לב, דני לא אמר שהוא מתעקש על מפגש של הגולשים מהפורום שלו בלבד. זו החלטה של הגולשים עצמם, שאני מאד מאד מסכימה איתה. לפני שעורכים מפגשים בין הפורומים השונים, יש צורך שכל פורום יכיר היטב את עצמו, שזה מצב שעוד לא הגענו אליו. פורום וואלה כן הגיע אליו, ולכן הם מסוגלים לצרף אנשים נוספים. אנחנו רוצים ליצור מפגש פורום, ולא עוד מסיבה. סיבה נוספת היא אופי הפעילות ואופי השיחות, שלדעתי מאד שונים בין פורום לפורום. ההחלטות בפורום זה אינן מתקבלות על ידי המנהלים בלבד, אלא על ידי הגולשים.

Catty

New member
אכן, המרחפת צודקת... ../images/Emo13.gif

כשנכיר את עצמינו, נוכל להכיר אחרים...

אחי, קודם כל.. אני בשמחה

הייתי רוצה לקיים מפגש פורומים משולש - של תפוז, וואלה ואורט.. אולם לצערי, הגולשים כאן רוצים קודם כל לקיים מפגש פנימי - במסגרת הפורום הזה, ולהכיר האחד את השני טוב, לדעתי, רק לאחר שתגובש זהות הפורום סופית, הגולשים יהיו מוכנים יותר למפגש משולש... ובינתיים כל עוד לא יתאפשר מפגש משולש, אני ואתה נתראה פה ושם באירועים, לא?

למעלה