סוכות שמח לכולם!!

FSFSFS

New member
סוכות שמח לכולם!!../images/Emo141.gif

אני פשוט לא אהיה פה ממחר אז אני ארשום היום- חג שמח ושיהיה לכם המון המון כיף ובילויים!!!

matanbu

New member
נצל"ש מפגש בסוכות?

אני באזור מיום שישי (ערב מחווה לענבל פרלמוטר בתמונע) עד יום רביעי בצהריים :) יש מצב להפגש איתכם? אני אשמחחחחח לי מאוד... סוכות שמח! לה לה!

matanbu

New member
1/10 בתאטרון תמונע 23:00

מהאתר של תמונע: ערב מחווה לענבל פרלמוטר ולמכשפות- שירים, סיפורים וסרט ווידאו על להקת המכשפות מהקמתה ועד למותה הטרגי של ענבל פרלמוטר. כולל הופעות של הרכבי ההמשך של חברות המכשפות לשעבר: יפעת נץ ויעל כהן.

ליטל ו

New member
נשמע טוב :)

אני אהיה בסביבה רק בראשון ושני, מבין הימים האלה, אבל בואו נעשה עוד מפגש באפי!

ליטל ו

New member
Well,

כיוון שרק מתן ואני הבענו עניין בינתיים, ושנינו באפיסטים, אני לא רואה בעייתיות שם. אבל אם מישהו רוצה לארגן מפגש שאינו באפיסטי, הידד, האח, ואשמח להשתתף, אם זה ישמע לי כיף, ויש מצב שאוכל אפילו לתרום (טוב, להשאיל :) ) מיקום ו/או סרטים.

אורי 0

New member
ואיפה טורפדואית כשצריך אותה?

נעלמה משני הפורומים, אני קצת דואג. מקוה שהיא בחו"ל.

אורי 0

New member
מי שבא/ה לפרלמוטר

תשאירו הודעה עם סימני זיהוי או משהו? נעשה מיני-מפגש?

matanbu

New member
אני באה בטוח+ מפגש בופי/אנטיבופ וכו

אני נוסעת מחר ממש על הבוקר לת"א, ככה שאני אוכל רק להתעדכן פה ושם במה שקורה כאן. בבקשה, בואו נעשה משהו נחמד? :) אפשר באייקון (אני שם בראשון-שני) או סתם ככה?

DrSnoop

New member
אבל למה אנטיבאפי?../images/Emo3.gif

אם זה יהיה אנטיבאפי אני לא אוכל לבוא...אבל אם זה יהיה רק א-באפי, אז בסדר...

אורי 0

New member
אנאבפיסטים

על משקל אנאבפבטיסטים, אסוציאציה טיפשית שלי: האנאבפטיסטים הם כתות נוצריות שלא מקיימים את הטבילה. בדרך כלל היום מדובר בכתות שנרדפו באירופה המערבית וחלק מהם ברחו דווקא לרוסיה והיגרו משם לעולם החדש. בד"כ מדובר בכתות נוצריות קיצוניות ומוסרניות, גם ההורים של דייויד ריימר וגם ג'ון מני ש"טיפל" בו נולדו במשפחות אנאבפטיסטיות. אצל מני זה הוביל, לפי הספר, לענין חולני במין. בדיחה של אמו של דייויד רימר, על המנוניטים, הכת שהוריה והורי בן זוגה השתייכו אליה: "למה מנוניטים לא מקיימים יחסי מין בעמידה? - מפני שמישהו עלול לחשוב שהם רוקדים!" אבל לפני 450 שנה זה היה אחרת. אחת הכתות האנאבפטיסטיות הראשונות הקימה מעין "משטר מהפכני" בעיר מינסטר שבגרמניה שאחד ממאפיניה היה, אם אני זוכר נכון, שיתוף ברכוש. מה שאני לא זוכר זה אם הם נהגו שיתוף גם בנשים, כלומר כולם "התחלקו" בנשים כמו ברכוש. או שפשוט הנהיגו פוליגמיה לפי הדגם התנ"כי. בטח יש על זה המון חומר ברשת. ו..של מי הקעקוע?

אורי 0

New member
טעיתי

אנאבפטיסטים הם "מטבילים מחדש" (כיוון שמי שנטבל בילדותו לדעתם, כאילו לא נטבל). אם כן אנאבאפיסטים הם "רואים מחדש את הפרקים של באפי". הנה תאור מפורט של דרכה של התנועה והסיבות שהפכה אותה לתנועה נרדפת. וכומר בפטיסטי (הבפטיסטים הם אנאבאפיסטים) שמגיב להשמצה של קלויניסט בענין מינסטר.

DrSnoop

New member
תודה אורי!

סוף סוף מצאתי את ההגדרה שלי! אני מרגישה אדם שלם:) ואגב, הכרתי לא מעט אנשים ממינסטר ואפילו יצאתי עם אחד מאוד גבוה. וגם הבמאי וים ונדרס משם.

DrSnoop

New member
הקעקוע

הוא מאתר שנקרא Insane Buffy Fan. לי זה דווקא נראה שפוי לגמרי

למעלה