סוכן ביטוח

אדם 08

New member
סוכן ביטוח

שלום, למקום העבודה שלי יש הסכם לתנאים מועדפים (זהים) עם הסוכנים *מבטח סיימון *אגם-לידרים מישהו יודע להמליץ על היחס/העדפה אחרת לאחד מהשניים?

ochenta

New member
כן

מבטח סימון היא סוכנות ענקית! בגודל של חברה! הבעיה היא שהיא יותר מדי ענקית ולכן המון לקוחות הולכים שם לאיבוד אגם לידרים יותר קטנה, לדעתי ממוקמת במקום 4-5 ע"פ הגודל. לדעתי תלך לכיוון של אגם לידרים או שתשאל אנשים מהעבודה במה הם בחרו והאם הם מרוצים

אדם 08

New member
אנשים בעבודה בד"כ

אפטיים לסוכן שלהם. לי זה נורא חשוב. בגלל שסיימון כ"כ גדולה- זה לא נותן לי יתרון בעוד כלים לניהול פנסיוני ?

ochenta

New member
אם אלו החלופות שלך

אס לשתי הסוכניות יש את אותן כלים ואותן משאבים. מה שכן, מבטח הם חברת בת של מגדל, לכן מרבית הסיכויים שהם יציעו לךביטוח במגדל, ואגם לידרים הם חברתבת של הפניקס, לכן רוב הסיכויים שתקבל הצעה לביטוח בפניקס, אבל לא אומר שלא תקבל ממבטח בהפניקס ומלידרים במגדל...

ochenta

New member
ואם אתה מכיר מורה פרטית ללשון

אתה מוזמן להמליץ לי.. לא ברור לי למה כתבתי בכל כך הרבה שגיאות...

אדם 08

New member
שאלה אחרת

מסנן מניות "כלכליסט" שמציע כלי לסנן את כל המניות שנסחרות בת"א. זה הלינק אליו הבעיה היא שהוא מוכן שיכניסו רק 7 פרמטרים לסינון. מישהו יכול להעיף מבט חטוף ולהגיד לי איזה פרמטרים לדעתו הכי חשובים לבחור כדי לסנן מניות שכדאי לקנות? http://www.calcalist.co.il/stocks/home/0,7340,L-4021,00.html תודה!

למעלה