סוכן נסיוט...

doron365

New member
סוכן נסיוט...

בוקר בוקר לכולם! ראיתי שהפורום לא שוקק חיים היום-אז הנה תרומתי: לפני שבועיים קניתי כרטיסים בסוכנות נסיעות מסויימת...שאני לא אזכיר את שמה...קיבל אותי סוכן נסיעות שעושה טובה לאנושות שהוא מתעורר כל בוקר ויוצא לעבודה וזה אחרי שעה וחצי שהמתנתי לו(!!!).הזמנתי שני כרטיסים למזרח.נתתי את כרטיס האשראי לשלם (כי באותו יום הדולר צנח למטה-מפתיע!). אחרי כמה ימים הגעתי עם החבר כדי שהוא ישלם על הכרטיס שלו וכדי שנוציא ויזות.אחרי שחיכינו בתור חצי שעה, ניגשתי למנהלת סניף וביקשתי ממנה שאם היא יכולה -שתיקח את הכרטיס אשראי ותחייב אותנו ושתיתן לנו טפסים להוצאת ויזה להודו.נסיעה קודמת גם קניתי כרטיס בסוכנות הזו אבל טיפלה בי סוכנת נסיעות מ-צ-ו-י-י-נ-ת.שאלתי את המנהלת אם אפשר שאותה סוכנת תטפל בנו כי הסוכן שלנו לא נראה לנו.היא אמרה -לא! בקיצור,היא מחייבת את כרטיס האשראי של החבר בסכום נורא גבוה.כששאלנו מה היא עושה היא ענתה שהיא מחייבת על שני כרטיסים ושתי ויזות.אמרנו לה שאני כבר שילמתי.היא בדקה עם הסוכן-הוא אמר שהוא לא חייב...מעניין מה הוא עשה עם הכ"א שלי.בשביל שניהיה רגועים,המנהלת הוציאה לנו קבלה שנדע שהכל שולם-ואז אנחנו רואים שהוא הזמין לנו כרטיסים לשבוע אחרי התאריך שביקשנו.היא בדקה עם הסוכן וחזרה כולה אדומה ומתנצלת. וכך הפך הסוכן שלנו מסוכן נסיעות לסוכן נסיוט... אני מקווה שהויזות יגיעו...ושיהיו כרטיסים בסופו של דבר. יום נפלא לכולם!

דבר אחד חסר לך...

להיכן אתה טס לא רשמת,אם אני זוכר נכון אתה טס להודו או נאפל נכון? וכן אין מה לעשות כמו בכל תחום יש טובים ויש פחות טובים. אתה נפלת על אחד הפחות טובים לא נורא נקווה באמת שהכל יצא טוב בסופו של דבר ודרך אגב אם בכל זאת אתה רוצה להיות רגוע בקשר "לחיוב" שהסוכן הודיע לך שהוא לא חייב תתקשר לחברת האשראי שלך הם יתנו לך תשובה וודאית ואתה תוכל להיות רגוע. ולמה שילמת על הויזות? אני אומנם לא יודע לאן אתה טס אבל אני בטוח שיכולת להוציא את הויזות לבד ובכך לחסוך כסף.

doron365

New member
ברי,ברי...ותותי בת

דבר ראשון-אני באמת אקח את ההצעה ואני אתקשר לחברת אשראי עוד היום. כן, היעד הנסיעה שלי זה הודו ומשם לזרום עד לאן שהרוח תיקח אותי (אם היא תצליח להזיז אותי..). ו...אני בחורה! לא בחור! איך לא הבנת עדיין?! זה לא שיש לי בעיית זהות מינית,באמת קוראים לי דורון. "לא בחרתי לבוא לעולם,לא בחרתי בשמי הפרטי..." תותי-בת - תסמכי עלי,הנרבים נשארו שם,הם לא יצאו איתי מהדלת של הסוכנות.ותודה.

תותי-בת

New member
תגוביישן... הסוכן נסיעות שיעשה לי את זה - בלשון המעטה - יתחרט על הרגע שהוא נולד... ../images/Emo9.gif מקווה שהנרבים כבר לא בסביבה, שתהיה טיסה קלה וטיול מהנה במיוחד!!!! ../images/Emo98.gif

הגרה1

New member
אולי ...

אולי תעשה טובה לכולנו, ואף על פי שזה לא יפה, תזכיר את שמה... להזהיר אחרים...

aviron

New member
אני לא אהיה מופתע באם

הסוכן מדובר הינו מאיסת"א... בינגו ?

חחחחחחחח אבירון

שאני רואה שיש לך קטע רומנטי עם איזתא אההה??? ולך דורון אוקי אבל תסכימי איתי שמה לעשות דורון קצת אומר שאת גבר אבל טוב שעידכנת אותנו בכל מקרה תתקשרי לחברת האשראי וסתם לרקע כללי ניתן להוציא ויזה בשגרירות הודו שבת"א. אבל העיקר זה שעוד מעט את בהודו תהני תכתבי משם ואפילו תשלחי תמונות.

למעלה