סוכנות ביטוח משכנתא מניבים

liranmore

New member
סוכנות ביטוח משכנתא מניבים

שלום לכם,
אני לא בטוח שזה בפורום הנכון.
חתמתי על משכנתא דרך בנק פועלים.
אחת מהסוכנות שיצרו איתי קשר בנוגע לביטוח משכנתא, הציעה לי הצעה זולה ולפי דבריהם מכסה את הסכום המשכנתא .
רציתי לשאול אם מישהו שמע שבחים על סוכנות ביטוח "מניבים" או ביקוריות שליליות עליהם?
תודה מראש לכל העונים בנושא .

ערפל10

New member
תשובות

ההבדל בין המחירים בסוכנויות הפרטיות (לא של הבנק) לרוב איננו משמעותי. מה שמשעותי יותר זו המקצועיות. יש סוכנויות מבולגנות, לא ירשמו נכון את שם האישה, יהיו אי-סדרים בגסבייה וכולה, והמון בלאגן ואין עם מי לדבר. ויש סוכנויות מקצועויות ושם בד"כ זה לא יקרה. כעיקרון הייתי נזהר מאילו שמתקשרים. זה לא סימן טוב מבחינתי. אני מעדיף להתקשר בעצמי. ואפילו כבר מאופן בו אוספים ממני פרטים אני מסיק לגבי מקצועיות של הסוכנות.

צריך גם לאמר דבר מה על המחירים. ישנן פוליסות עם הנחה גבוה בהתחלה שהופכות ליקרות בהמשך. ברגע שהן הופכות ליקרות אפשר להחליפן. אבל זאת אסטרטגיה שיכולה להיות מסוכנת ברגע שמצב הבריאות לא עלינו מורע ואז נשארים תקועים עם הפוליסה היקרה. בהחלפות הפוליסות הסידור ומקצועיות הסוכנות הופכות לחשובות מאוד. שמעתי דברים טובים על הסוכנות ברעוז, אבל משום מה במקרה שלי הם לא יצאו הכי זולים. כמה שנים הייתי באשל. הם נתנו לי מחירים הכי טובים עבור השנים הראשונות וקפצתי מפוליסה לפוליסה מדי שנה. לאחרונה עשיתי סילק גדול של הקל"צ ובסקר שוק AIG נתנו לי מחיר פי-2 נמוך יותר מכל הסוכנויות, והכי מדהים שהוא כמאט ולא עולה. אך לא עצרתי כאן ופניתי ל-900000 שמקודם נתנו לי מחיר גבוה. ברגע שראו את ההצעה של AIG נתנו מחיר עוד יותר נמוך, הנחה קבוע של 70%. אז אולי שווה לנסות גם את החברות הישירות.

Fitch

New member
אני בברעוז. מעדיף לשלם עוד 5 ש"ח בחודש ולקבל שירות נורמלי.

liranmore

New member
ביטוח חיים משכנתא של הבנק.

ראשית , תודה רבה על התגובות שלכם .
שנית, האם מישהו יודע אם כדאי לעשות ביטוח חיים משכנתא עם הסוכנות ביטוח של הבנק ?

לא כדאי

אם תרצה להעביר את המשכנתא לבנק אחר ומצב בריאותך הורע,
לא תוכל לעשות זאת.
בהצלחה,
&nbsp

ערפל10

New member
הם יכולים להיות יקרים פי-3 לעומת המחירים בשוק

אינני יודע מה הולך עכשיו, אבל בזמנו בביטוח מבנה שלהם לא היה צד ג', למראות שגם שם הם היו יקרים להחריד.

למעלה