סוכנות מאמנים המבקשת בלעדיות

whitecloud

New member
סוכנות מאמנים המבקשת בלעדיות

שלום לכם, הייתי רוצה לקבל את חוות דעתכם לגבי מקרה שקרה לי לאחרונה. כידוע שוק המאמנים האישיים בארץ רווי גם בסוכנויות מאמנים אישיים שונות. לפני כמספר חודשים בהיותי חדשה בתחום, פניתי לחברה שהומלצה לי על ידי חברה. לא קיבלתי מהם אף פניה, ככל הנראה מאחר והעונה הייתה סתיו-חורף וקהל המתאמנים עוד שקוע ב"תרדמת חורף" הידועה
. בחודשים שחלפו צברתי נסיון הן כמאמנת פרטית ללא תיווך סוכנויות למיניהן וכן כמאמנת מטעם חברות אחרות אשר כן סיפקו לי מתאמנים. לאחרונה שבתי וחזרתי לעבוד דרכם ולאמן מתאמנת אחת. בשבוע האחרון פנתה מישהי במקביל לחברה זו ולחברה נוספת עמה אני עובדת. במקרה, נעדרתי מספר ימים ושתי החברות ככל הנראה נתנו את אותה תשובה למתעניינת- שבתחילת שבוע הבא אחזור ואקבע עמה פגישה. המאמנת מסרה זאת לחברה השנייה עמה דיברה- אותה חברה מדוברת שפניתי אליה בתחילת דרכי. הם הבהירו לי שלא מקובל עליהם שאעבוד במקביל אליהם גם בעוד חברות מאחר ומקצועית זה לא נראה טוב בעיני המתאמנים. אני יכולה להבין את המניעים שלהם, ומנגד, מתקשה לוותר על פרנסה פוטנציאלית במיוחד לאור העובדה כי המתאמנים שיש לי דרכם אינם רבים יותר מאשר מתאמנים מטעם חברות אחרות. כמו כן אני מתקשה להפגין לויאליות לחברה אחת וכך להקטין משמעותית את היצע המתאמנים שיפנו אלי, מאשר לעבוד עם חברות שאינן דורשות בלעדיות. שאלותיי הן: האם הדבר מקובל והאם נתקלתם במקרה דומה? באיזה כיוון הייתם בוחרים? ובנוסף, אשמח אם פה או במסרים תמליצו לי על חברות שאתם אישית מחשיבים למובילות בתחום מבחינת איכות וכמות הלקוחות והמתעניינים. תודה רבה :)

מה אני עושה

1. כל עוד לא חתמת על בלעדיות אין לאף חברה זכות להכריח אותך על בלעדיות. מאידך בהחלט מותר להם להחליט לא להעסיק אותך. 2. אני לא רוצה לעבוד דרך חברות. בתחילת הדרך עבדתי במספר מכוני כושר,פיתחתי קשרים, מיומנויות הדרכה, מיומנויות תקשורת והתחלתי שם. בהמשך עברתי לעבוד עם לקוחות מחוץ לחדרי כושר. כיום אני עובד בעיקר דרך הפניות והמלצות של לקוחות.

אין מחיר לחופש !!

זה אולי מלחיץ קצת בהתחלה, אבל אם תהיי טובה החבר'ה כבר יעבירו אותך "מפה לאוזן" - אל תדאגי ואל תפחדי, אין מחיר לחופש ולעצמאות שלך.

whitecloud

New member
המון תודה לשניכם../images/Emo140.gif

עדיין מתלבטת ולא יודעת מה לעשות. לוקחת את השבת הזו לחשיבה מחודשת....

הר ניר29

New member
זו פגיעה

בחופש העיסוק. בכל מקרה מאחר והחברה אינה יכולה להבטיח לך פרנסה ואף אם יכלה לא היתה עושה זאת. הלחם צריך להגיע הבית, לכן מותר לך לעבוד בכל מקום אשר מאפשר לך תעסוקה. תוכלי לציין בפניהם את הסוגיה ולהגיע לפשרה של לתת עדיפות למתאמנים "שלהם" לעומת מקומות אחרים. שוב, זו רק הצעה דמיונית לפשרה. כעיקרון, חברה שאינה סומכת על המצע שלה ועל מה שהיא "מוכרת" זקוקה לכבול צוות מקצועי. שיתנו לך סיבות אחרות להשאר רק שלהם, כסף, תנאים, תעסקה מרובה, השתלמויות ועוד. שיעשו את זה, שידברו... עד אז, אמר רונן וצדק, אין מחיר לחופש

ellabs

New member
רק להיות עצמאית

כול החברות האלו בדרכ ''עוזרות למאמן, להביא לקוחות'' אבל רוב הכסף נשאר אצלם, מסכימה אם קודמי פה למעלה ,הכי טוב לעבוד לבד הסבלנות בסוף משתלמת שבת שלום :)

מהנסיון שלי - רק עצמאות

זה מלחיץ - נכון. אף אחד לא מבטיח לך כלום - נכון. ישנן חששות ואין בטחונות - נכון. כל "החסרונות" האלו רק יחזיקו אותך "עירנית" ויגרמו לך להיות טובה יותר. תעזרי ב-3 מרכיבים להצלחה: נחישות, נחישות, נחישות !

למעלה