סוכנת רדומה, רופא שיניים וחתול

קפת

New member
סוכנת רדומה, רופא שיניים וחתול

ונפתח בציטוט: "בימים ההם היו ליצורי אנוש מוחות גדולים בשיעור רב משיש להם כיום. ועל כן, הם יכלו לשעשע את עצמם במיני מסתורין", קורט וונגוט, גלפגוס. מזה חודשים רבים אני מקבלת לדוא"ל הרק-קפתי שלי הודעות ברוסית. אינני דוברת רוסית אבל גם ללא שליטה ברזי ומכמני שפת סבתי הצלחתי להבין שמדובר באתרי סקס, שופעי נערות, שופעות חזה. השפע הזה בילבל אותי מאוד, והייתי מוחקת בקדחתנות כל פיסת דוא"ל שהתדפקה על האנטי-וירוס שלי. אבל הבוקר -
הפתעה
: קיבלתי שדר מסתורי מגברת שנקראת Trudy Herrington . השם נשמע כ"כ ג'יימס בונדי (מה גם שטרודי היקרה כתבה לי מהדוא"ל של [[email protected]] שהייתי חייבת להעתיק את המסר המרטיט שנשאה הודעת הדואר הזו. וכך היה כתוב שם: privet cereal kak dela mat bye
עכשיו אל תגידו לי "קפת, מטומטמת, זה וירוס". כי כבר אמרתי כבר לעצמי, ועצמי השיב לי שלאיכוליות, ושאחרי שעברתי את מתקפת הוירוסים של השבוע שעבר, כשהמייל הלא-רק-קפתי שלי קיבל 4 כל 5 דקות, והצלחתי להיפטר מכולם -אני חסינה. זה בסדר. עוד שנייה אני מבצעת סריקה. אז אם זה לא וירוס, מה זה? האם אני סוכנת סמויה של הסקוריטט, ואני ניקראת עתה לפעולה? מה עלי לעשות?

KT13

New member
מדברים על חתולים

אז אני, כמובן, מיד מתייצבת
אבל לדעתי הדבר הוא הרבה יותר פרוזאי. הגברת פשוט מנסה למכור לך קורנפלקס. לא נשמע לך הגיוני? לי דווקא כן

קפת

New member
אויש, קייטי

כמה שאת תמימה, רק אומרים לך
חתול
והמוח שלך ישר נרדם בשמירה. קונפלקס. בטח. אבל איזה קורנפלקס, הה? מה יש בו שאין באחרים? הה?

KT13

New member
מה זאת אומרת?

חשבתי שזה לגמרי ברור. צריך רק לנתח טוב את המשפט והכל מובן. קורנפלקס עשוי מקקי של חתולים. הכל אני צריכה להסביר לך?? אהה??? אני אמרתי את זה? ולא הסמקתי?

אני, למשל, לא הבנתי

מה הקשר בין ההודעה המוצפנת הזו לבין חתולים. את החלק של הביי דווקא הבנתי, כי כזה אני. נבון. ביי.

מה שטרודי היקרה מנסה לומר לך זה

כדלקלדלהלן: Privet - לא פרייבט כפי שמוחנו המאונגלז ינסה לפרש, אלה פריבייט - שלום ברוסית. cereal - סדרתי כמובן. אפילו בשפת סבתך. Kak dela - מה נשמע? חאראשו! או חרא, שו? mat - כמו יוטפויומאט הציונים, או קיבינימאט האימפריאליסטים. אז מה היה לנו שם? שלום לקפת הסדרתית, מה שלומך. אינעל אבוקי, ביי, טרודי. או - ииапар керет пввевпб рранаоабэ ррвнапа הא?

וואלה עכשיו התקלת אותי, אודי,

אבל חתול ברוסית זה קושקה, חתלתולה בעצם. לך תדע, אולי אחייניתו של הדרור אחמד באה לנו בוונדטה בדמות רופא שיניים אכזר במיוחד? וטרודי,אגב, היא לא אמם של האורות הכפולות או אולי אחייניתו הצייקנית של אמיל והבלשים מאונטר דר לינדן בברלין שמה?

אמם של האורות הכפולות

היא ליאורה (כאילו דה). טרודי היתה אחת הבנות הדוחות בפנימיה שלמעשה גילתה את מעשה ההחלפה של התאומות ולכן קיבלה סטירה מצלצלת מאורה שהיתה בעצם לי. ואני חושבת שכל מה שטרודי רוצה מרק-קפת זה מין זמין וזול. אם היא היתה רוצה משהו אחר, היא היתה באה אלי. חתולים ורופאי שיניים עושים לה את זה. מצד אחד היא מקבלת גם את אודי ומצד שני, אמא שלה תהיה מרוצה כי היא מביאה הביתה רופא יהודי טוב שיסתום לה את החורים.

קפת

New member
כלבה, טרודי

אני כבר אראה לה. מי היא חושבת שהיא. קאק די לה - אמא שלה!

קפת

New member
וואי, עכשיו ניזכרתי מי זו טרודי

אשתו של סטינג! . היא תמיד קנאה בי בגלל מערכת היחסים המורכבת והעדינה שהיתה לי עם בעלה, וזו דרכה להתנקם בי. לא יעזור לך, בייבי. סטינג ואני זה לנצח. דבר לא יפריד ביננו. אבל אולי אם תקלפי לי כמה מיליונים, אני אסכים להסתלק בשקט.

קפת

New member
תגיד, בלגי, מאין השליטה

ברוסית? זה בגלל שלמדת בתיכון את פושקין, או בזכות חיבתך העזה לנערות ליווי בלונדיניות? הבנדם אשכרה קורא, כותב, שומע ומבין רוסית. אוצ'יצ'ורניה! ================================== קפת, מחפש איך לסטגמט גם כשאין ממש מה...

אה, זה מההתמחות במוסקבה

איזה חיים משוגעים עשינו שם בקמפוס של מוסקבה רדס קולג'. הייתי בפטרנטי קומסומולסקיה, נהלנו דיונים לוהטים בשירת רטוש ובלילות טחנו נערות ליווי ישראליות. משם העברית אגב.

לא יודע מה ביום,

אבל הערב ריטשתי וואחד black peper giant srilanka crab, לא לפני שפתחתי בטעימת קינג פראונס שיכורים. בתענוגות.

למעלה