סוכנת רדומה, רופא שיניים וחתול
ונפתח בציטוט: "בימים ההם היו ליצורי אנוש מוחות גדולים בשיעור רב משיש להם כיום. ועל כן, הם יכלו לשעשע את עצמם במיני מסתורין", קורט וונגוט, גלפגוס. מזה חודשים רבים אני מקבלת לדוא"ל הרק-קפתי שלי הודעות ברוסית. אינני דוברת רוסית אבל גם ללא שליטה ברזי ומכמני שפת סבתי הצלחתי להבין שמדובר באתרי סקס, שופעי נערות, שופעות חזה. השפע הזה בילבל אותי מאוד, והייתי מוחקת בקדחתנות כל פיסת דוא"ל שהתדפקה על האנטי-וירוס שלי. אבל הבוקר -
הפתעה
: קיבלתי שדר מסתורי מגברת שנקראת Trudy Herrington . השם נשמע כ"כ ג'יימס בונדי (מה גם שטרודי היקרה כתבה לי מהדוא"ל של [[email protected]] שהייתי חייבת להעתיק את המסר המרטיט שנשאה הודעת הדואר הזו. וכך היה כתוב שם: privet cereal kak dela mat bye
עכשיו אל תגידו לי "קפת, מטומטמת, זה וירוס". כי כבר אמרתי כבר לעצמי, ועצמי השיב לי שלאיכוליות, ושאחרי שעברתי את מתקפת הוירוסים של השבוע שעבר, כשהמייל הלא-רק-קפתי שלי קיבל 4 כל 5 דקות, והצלחתי להיפטר מכולם -אני חסינה. זה בסדר. עוד שנייה אני מבצעת סריקה. אז אם זה לא וירוס, מה זה? האם אני סוכנת סמויה של הסקוריטט, ואני ניקראת עתה לפעולה? מה עלי לעשות?
ונפתח בציטוט: "בימים ההם היו ליצורי אנוש מוחות גדולים בשיעור רב משיש להם כיום. ועל כן, הם יכלו לשעשע את עצמם במיני מסתורין", קורט וונגוט, גלפגוס. מזה חודשים רבים אני מקבלת לדוא"ל הרק-קפתי שלי הודעות ברוסית. אינני דוברת רוסית אבל גם ללא שליטה ברזי ומכמני שפת סבתי הצלחתי להבין שמדובר באתרי סקס, שופעי נערות, שופעות חזה. השפע הזה בילבל אותי מאוד, והייתי מוחקת בקדחתנות כל פיסת דוא"ל שהתדפקה על האנטי-וירוס שלי. אבל הבוקר -