סוכרזית או סוכר או דבש ?
יש לי שאלה נוספת לגבי סוכר. אני בדיאטת הרזיה ובזמן האחרון שמתי לב שאני אוכלת יותר מידי מוצרים עם סוכרזית, כמו יוגורטים למינהם וסוכריות "מותר". אני מעוניינת להפחית את הסוכרזית למינימום ולפחות בדברים שאפשר להמנע מהם לנסות להמנע. האם כדאי להחליף לסוכר חום במקום סוכרזית במוצרים כמו דייסות קוואקר ? האם סוכר חום הוא בעל ערך תזונתי או שכדאי אפילו דבש ?מה הכי מומלץ ? תודה.
יש לי שאלה נוספת לגבי סוכר. אני בדיאטת הרזיה ובזמן האחרון שמתי לב שאני אוכלת יותר מידי מוצרים עם סוכרזית, כמו יוגורטים למינהם וסוכריות "מותר". אני מעוניינת להפחית את הסוכרזית למינימום ולפחות בדברים שאפשר להמנע מהם לנסות להמנע. האם כדאי להחליף לסוכר חום במקום סוכרזית במוצרים כמו דייסות קוואקר ? האם סוכר חום הוא בעל ערך תזונתי או שכדאי אפילו דבש ?מה הכי מומלץ ? תודה.