סוכריות "מותר"

סוכריות "מותר"

ערב טוב לכולם... חדש*חדש*חדש סוכריות מותר בטעם תפוז - משהו משהו בהתחלה ממש טעם של תפוז ולקראת הסוף טעם מרענן ועדין עדין של מנטה. היום הגיע לסופר. מומלץ. שיהיה לכולנו ערב מהנה

ניפוח ראשון...

ביום רביעי 23.1 באסותא..........זואי - אני איתך! האמת , אני חוששת. מה מרגישים?כואב? בכל אופן יש עוד זמן אז מנסה להדחיק את המחשבות...

רוייקו

New member
ניפוח באסותא ?? ממתי מנפחים באסותא

מי מנפח כמה למה ואיך ? ובאיזה מיסגרת ?? יא אללה.. השתכללנו !!!

batl

New member
רויקו

ד"ר אבינוח מנפח באסותא בכל יום רביעי משעה 1.00 עד שעה 16.00

באיה

New member
גלידונת../images/Emo135.gifשלום

תקראי מה כתבתי היום לשרה באותו הנושא, ועל בטוח תתעודדי.
באיה

סיסה

New member
ניפוח באסותא אצלי בעבודה

בוקר טוב ונעים הבנתי שהניפוח הראשון ביום ד´ בתאריך 23/1/02 באסותא - נהדר תתקשרי אלי למשרד אני עובדת במשרד אחזקה 03-5201535 בבית חולים אסותא אשמח להכיר אותך ולשוחח איתך . יום נעים סיסה - שימחה

zoei1

New member
אם את פוחדת אז מה אני?

אני מקווה שהכל יעבור בשלום לשנינו אני מאמינה שזה יהיה כך. ממה שאני שומעת הניפוח ממש לא מסובך ונורא. כשהייתי בפגישת היכרות עם אבינוח, היה משהו שנכנס לפני לניפוח והיה שם פחות מ- 5 דקות - לידיעתך! תהיי בקשר

ניפוח ראשון...

ביום רביעי 23.1 באסותא..........זואי - אני איתך! האמת , אני חוששת. מה מרגישים?כואב? בכל אופן יש עוד זמן אז מנסה להדחיק את המחשבות...

RomiVais

New member
גלידונת, לא לחשוש!!! ../images/Emo13.gif

ראשית, באמת יש לך זמן, ושנית, זה ממש ממש ממש לא נורא!!!! גם אני חששתי לפני הניפוח הראשון. לא ידעתי מה אני ארגיש, האם זה יכאב וכו´........ אז תני לי להרגיע אותך - הדקירה כואבת הרבה פחות מבדיקת דם. ונכון שבדיקת דם בקושי כואבת???? אז זה ממש כלום. לפני שאת שמה לב - זה מאחורייך!!! אז בהצלחה מעכשיו, ותאמיני לי - יהיה בסדר גמור!!! ליל מנוחה... רומי

רונה 29

New member
יעל, מה נשמע ?

לא הולך לי עם ההודעות ואני לא יודעת למה. תתקשרי אליי ואז נוכל לדבר יותר בחופשיות. יום טוב.

zoei1

New member
אם את פוחדת אז מה אני אמורה להרגיש?

אנחנו נעבור הכל בכייף... כתבתי לך הודעה ומשום מה היא עלתה למעלה להתייחסות להודעות של סיסה ערב טוב ותהיי בקשר

תודה למברכים...אני בטוחה שיהיה

בסדר ובאותו יום אני אפגש עם סיסה - צפי לטלפון בתחילת שבוע ותודה- וגם עם זואי שעושה באותו יום את הניתוח. אני תולה תיקוות הניפוח הזה...

רוייקו

הבנתי מכם וממה שקראתי שניפוח זה למעשה פעולת סגירת הטבעת, הידוקה למעשה נכון? אם כן ואם לא בכל אופן זה מה שעושה לי ד"ר אבינוח ביום רביעי 23.1 באסותא. ואני מבינה מדברי סיסה שגם עובדת באסותא שאני לא הראשונה...חחחחחחחחחחחח ערב נעים יעל

למעלה