סוכרת וניקוי רעלים

סוכרת וניקוי רעלים

כשעושים ניקוי הגוף מרעלים לגוף יותר קל להתמודד עם נטיה למתוק, יש יותר אנרגיה לפעילות גופנית , התאבון יורד בגלל שיש ספיגת ויטמינים מהמזון יותר טובה ,לכן אני חושבת שכל אחד שרוצה להתחיל תהליך של טיפול בסוכרת צריך לשלב עם ניקוי הגוף מרעלים .וזה עוזר גם להרזיה וגם לשיקום הלבלב.

האם זה מספיק?

בקיץ אני מנקה את כל הרעלים מגופי בדרך כלל פעמיים ביום.
בחוף מסתפק בפעם אחת, כמות הרעליים יותר קטנה.
בסוף ניקוי הרעלים אני עושה מקלחת קרה - חורף/קיץ.

תומרונתם

New member
מנהל
אם כבר...

אז בואי ספרי לנו קצת, מה זה אומר?
מה זה ניקוי רעלים? איך זה עוזר? מה מתלווה לזה?

לשאלתכם לגבי תהליך ניקוי הגוף מרעלים

לפני כל ריפוי צריך ניקוי , לא ניתן לרפא את הגוף ללא ניקוי.
התהליך הראשוני - מתחיל מניקוי המעי הגס ,רוב האנשים טועים וקונים מבתי מרקחת תמציות ותה שאמורים לנקות את הגוף או הכבד ודברים אלו גורמים לסחרחורות ,פריחות כאבי ראש וכו..
לכן בהתחלה עושים ניקוי מעי באמצעות קולון הידרותרפיה.

ניקוי רעלים מהגוף-למה?
המתח והדאגות תורמות אף הן רבות להפיכת המעיים לחולים.פסולת צואתית ששוהה זמן רב במעיים גורמת לתסיסה, גזים ריקבון ועצירות. ברגע שמזון מצוי במעיים זמן רב מצטברים רעלים שעלולים להיספג לדם.
תפקיד המעי מלבד לסלק שאריות ותהליכי עיכול הוא ניקוי רעלים מהגוף. הפסולת מהווה קיר חוסם והיא עלולה להיווצר גם במעי של אדם שאינו סובל מעצירות. כאשר המעי מאבד את יכולת פעולתו הריתמית האותות העצביים שמפעילים את המעי מפסיקים לפעול ומשקעים גדולים של פסולת מונחים זמן רב בסיסים ובפיתולם של המעי.
פסולת זו הורסת את מבנה הסיסים וגם את השסתום האיליוצקלי. לעתים הפסולת הצואתית חוזרת למעי דק ונספגת לדם. עם הזמן מתרבים על דופנות המעי שכבות של חומר קשה הבנוי מפסולת ומריר עודף שהופרש במעי. החומר נדבק לדפנות המעי ומפריע לספיגה של חומרים מועילים בין המעי לדם. הצורה והתפקוד הנורמלי נפגעים ומחלות קשות פוקדות את מערכת העיכול ואיברים אחרים ודורש ניקוי רעלים מהגוף.
באופן נורמלי על המעי הגס להיות חומצי מעט. בתנאים אלה הצואה רכה יותר וחיידקי הריקבון יוצרי גזים אינם משתלטים על אוכלוסיית החיידקים הטובים.
אצל רוב בני האדם מופר האיזון במעי הגס לטובת אי קולי וזה קורה בגלל תזונה מקולקלת .

אבו זקן

New member
ניקוי רעלים

אין שום ראיה מדעית לכך שהידרותרפיה היא בעלת ערך כלשהו, מלבד הערך הכלכלי שלה ל"מרפא". הרעיון שפסולת מצטברת במעי כאילו הוא הצנרת הביתית פשוט אינו נכון.

זה פורום של אנשים שיש להם בעיות לא פשוטות, והם זקוקים לעצות ותרופות שעברו את מבחן הניסוי והטעיה, לא לסיפורי סבתא ושמן נחשים.

ד"ר שושנה קנדל, האם גוף האדם עדין לא התגבר על

הבגים שהיו בו מאז הבריאה? האם הגוף של היצור הכי מפותח ע"ג כדור הארץ זקוק לניקוי פנימי??!
את באמת מאמינה במה שכתבת, או שזה רק לצרכי פרנסה?

ladybug4NLP

Active member
הנריהנרי-לצערינו

גוף האדם - ובכלל האדם מתדרדר מדור לדור ולא מתפתח.
וזאת למרות המדע, הטכניקות והטכנולוגיה.

פעם האדמה היתה עשירה והאויר היה נקי, קמו עם צאת החמה ולרב הלכו לישון בשעות סבירות.

אז נכון שהתגברנו על כל מיני מחלות אבל יש היום מחלות רבות יותר, מוזרות יותר וקשות יותר.

הדור רק פוחת והולך

הדור רק פוחת והולך??! ככה זה "בשכונה" שלך?

תוחלת החיים של הנכדים שלך צפויה להיות קרוב ל-100 שנים!!
ואם לא הנכדים, אז הנינים בטוח! על מה את מלינה??!

ladybug4NLP

Active member
חיים עד 100 עם סוכרת, אלצהיימר, לב

ועוד דברים שלא נדע.

חוץ מזה אני לא מלינה. אך הדור לא נמדד רק על ידי תוחלת חיים.
בטח לא בשכונה שבה גדלתי ובשכונה (האחרת) שבה אני מתגוררת עכשיו.

סוכרת מבוגרים - כמעט לא הכירו לפני 100 שנים..

למה? מפני שלא היו הרבה אנשים מבוגרים. אם תוחלת החיים תעלה ותעלה,
ולא יהיה ריפואי למחלה, אז 100% מהאנשים בעולם יהיו חולי סוכרת מתי שהוא.
לגבי אלצהיימר ממש אותו הדבר.

הדור לא נמדד רק על ידי תוחלת חיים. אבל גם ע"י תוחלת החיים.
כל דור טוב יותר מהדור הקודם לו, אם זה לא היה כך, אז הינו עדין חיים במערות.

d e m o sthenes

New member
מה השכונה שלך קשורה לאיזשהו מדגם מציג

ואמין סטטיסטית מבחינה מדעית?

תגובה להנריהנרי

לשאלתך האם גוף האדם עדיין לא התגבר על הבגים שהיו בו מאז הבריאה
האם הגוף של היצור הכי מפותח ע"ג כדור הארץ זקוק לניקוי פנימי .

בשביל מה לעשות ניקוי מעי הגס, אם לבני אדם יש יציאות יומיומיות?
אפילו אם לבני אדם יש יציאות יומיומיות, יש עוד המון פסולת שנדבקת לדפנות של המעי הגס. כל כימיקלים,חומרים משמרים,חומרי הדברה ,אנטיביוטיקה,הורמונים שנמצאים באוכל מודרני,אוויר ,מים וכו' אשר מצטברת בכל תאי הגוף וגורמת לכל מחלות מודרניות. השיטה של ניקוי הנוף מרעלים עוזרת לנו להיפטר מכל הפסולת שנרקבת במעי הגס, ורק השיטה הידרוקולון תרפיה עוזרת לגופנו בצורה הכי קלה.
לדוגמא - לפני 100 שנה אחוז חולה לב היה 2% ועכשיו תמותה 50% -והכל בגלל התזונה והגוף לא מתמודד עם עומס הרעלים שקיים היום.
ועוד דוגמא - אדם מצחצח שיניים נניח פעמיים ביום, ואחת לזמן מה עושה טיפול שיננית לניקוי - לפני 100 שנה מי היה עושה זאת - אף אחד .
התזונה היא המפתח לכל .

יום טוב

mrkorr

New member
תגובה לשושנה שרוצה כסף

המשפט הזה הוא לא עברית:
"לפני 100 שנה אחוז חולה לב היה 2% ועכשיו תמותה 50%"
מה שדי מעיד שלא כל כך מעניין אותך מה את מוכרת, מעניין אותך למכור.

ועוד ציטוט:
"והכל בגלל התזונה והגוף לא מתמודד עם עומס הרעלים שקיים היום"
זהו משפט שכולו סתירה בעצמו - הכל בגלל התזונה? או שעומס הרעלים הוא האשם?
איך זה הכל תזונה אם עומס הרעלים הוא גם באויר שאנו נושמים ובתרופות שהחברות הגדולות מנסות לדחוף לנו.

כל הפוסטים שלך הם ברושורה בדואר, ספאם חולף באימייל.

כל מי שבפורום הזה יודע דבר או חצי דבר על תזונה, על תוספים, על תרופות (גם על תרופות סבתא).
אם את כל כך רוצה למכור... שמעתי שבאנטרטיקה נגמר הקרח...
אולי תיכנסי לפורום אסקימוסים ותספרי להם שהכל זה תזונה ורק הידרוקולון וכרטיסי אשראי יושיעו אותם.

יום דבש

לפני 100 שנה אחוז חולה לב 2% ועכשיו תמותה 50%

הנתון הזה ממש ממש לא מדויק... שכחת לכתוב שתוחלת החיים לפני 100 שנים הייתה 49 שנים, והיום 79 שנים...
כל זאת למרות הפסולת שנדבקת לדפנות של המעי הגס. כל הכימיקלים, חומרים משמרים, חומרי הדברה ,אנטיביוטיקה,
הורמונים שנמצאים באוכל מודרני,אוויר ,מים וכו' אשר מצטברת בכל תאי הגוף . וגם למרות שפע הבולשיט שאת מוכרת בכל מקום.

d e m o sthenes

New member
פשוט בדיחה...

באמת שאני לא מבין איך כיום בעולם הדיגיטלי פה ניתן לשלוף פה פיסת מידע עדיין ישנם "רופאים" "ד"ר" ו"מרפאים" שמצליחים להוליך שולל ציבור שלם.

כנראה שמי שמספיק טיפש לעשות את זה אז מגיע לו.

אני נותנת כאן אינפורמציה לטובת הכלל

אני לא משכנעת אף אחד , אף אחד מלא יכול לסתור כמה שהעולם שלנו ספוג ברעלים
שוכל אחד יבחר מה שמתאים לו
בריאות ושבוע טוב

למעלה