סוכרת, ייאוש

sweet301

New member
סוכרת, ייאוש

היי כולם, אשמח ליצור קשר עם מישהו שמתמודד עם הסוכרת בהצלחה (סוג 1), המצב הגיע לייאוש וחוסר מוטיבציה להקפיד ולשנות את מגמת ההתדרדרות. אני ממש צריך מישהו שאכן מצליח ומתמודד עם זה, בין אם זה טיפים מעשיים ליום יום ובין אם זה פתיחת הנושא מול מישהו. תודה רבה, שבוע טוב

jb485

New member
"אין יאוש בעולם כלל"

.....הרעיון למצוא עוד אנשים שמתמודדים עם רעיון מצוין

tulkin

New member
אנחנו כאן.

לא תמיד מתמודדים בהצלחה, אבל בהחלט מתמודדים.
יש גם קבוצות מצויינות בפייסבוק (סיירת סוכרת, קבוצה סוג א') דרכם ניתן להגיע לאנשים נוספים, ללמוד, להחכים, לשתף, לקבל כוחות.
&nbsp
כאמור גם הפורום כאן מצויין, רק פחות פעיל לאחרונה.
&nbsp
&nbsp

תומרונתם

New member
מנהל
טוב שבאת!

הצעד הראשון לשנות משהו, זו ההבנה שצריך לשנות. והצעד השני זה לפנות לעזרה...
&nbsp
אם אתה רוצה לשתף קצת על עצמך והסכרת שלך - כמה שנים, בן כמה אתה, מה סוג התזונה שלך ואורח החיים (כלומר, איפה אתה על הסקאלה שבין מתאמן כל יום לבין בטטת כורסה), נוכל לתת לך טיפים ורעיונות לשינוי.
האם אתה הולך באופן סדיר לרופא? האם עשית לאחרונה בדיקות דם? (אני יודעת שבתקופה ה"רעה" שלי, גם לא הייתי עושה בדיקות... ידעתי שאני בקנטים אז למה לבדוק? אז זהו, שזה לא ככה...).
&nbsp
אני בטוחה שכולנו חווינו בשלב כזה או אחר בחיי הסכרת שלנו את הנפילות, אני יודעת שאני כן. הדרך האישית שלי לצאת משם היתה בן הזוג שלי. אם תוכל למצוא ידיד/בן משפחה או כל אדם אחר שאתה סומך עליו שילך איתך את הדרך, זה יכול מאוד לעזור.

תומרונתם

New member
מנהל
יש לי הצעה...

אולי במקום לשלוח אותו לשם, תקרא לחברים שם לבוא לפה.
יש הרבה יתרונות לפלטפורמה של פייסבוק, אבל חסרון אחד מאוד משמעותי: האנונימיות נעלמת. בתפוז אדם יכול לשמור על אנונימיות ועדיין לקבל תמיכה ולשוחח עם אנשים מבלי להזדהות או לדאוג שיכירו אותו.

אני בהחלט מכיר ביתרונות האנונימיות ונהנה מהם

אבל, הפורום שם הוא בדגש אחר (תזונה קטוגנית) וקצת יותר פעיל.

tulkin

New member
כשחוויית הגלישה בתפוז תשתפר...

ותתחיל להתקרב, אפילו בקצת, לחווייית השימוש בפייסבוק - אפשר יהיה להתווכח אם עדיפה אנונימיות או לא, ואם ברמה הפרקטית עדיף לשנע קבוצה X לקבוצה Y או להיפך.
&nbsp
כל עוד השימוש בתפוז הוא מבחינת סבל (והסיבה היחידה שאני ממשיך להשתמש בו הוא כמה אנשים וקשרים בודדים שעוד יצרתי בפורום מלפני כן ושאותם אני רוצה לשמר)...
&nbsp
לתשומת ליבם של מנהלי תפוז לדורותיהם.

תומרונתם

New member
מנהל
אין ספק שהפלטפורמה הזו הולכת ודועכת...

בעיקר בגלל העובדה שאי אפשר לסבול את האפליקציה על הנייד.
במחשב זה עדיין סביר

גם בנייח היא מעצבנת

אני נכנסת פחות ופחות.
לאחרונה, תפוז מבריח משתתפים וזה נראה

למעלה