סוכר חום ושחור והסיכון לסוכרת

alona 27

New member
סוכר חום ושחור והסיכון לסוכרת

האם מעבר לשימוש בסוכר חום או שחור מפחית את הסיכון לחלות בסוכרת?
 

IrisPeleg

New member
סוכר חום ושחור

יש סוכר לבן, סוכר חום בהיר וסוכר חום כהה.

סוכר חום בהיר (דמררה) מעובד פחות מסוכר לבן אך יש בו אותה כמות פחמימות.

בסוכר חום כהה יש גם מולסה שנותנת את צבעו הכהה אך אותה כמות פחמימות.

אפילו לא הייתי מגדירה אותו כיותר בריא. זאת רק אשלית צבע של יותר בריא.
 
הסוכרת איננה קשורה לסוכר, רק המילים דומות ...

לא מכיר סוכר שחור, אבל בסוכר חום/לבן אותה כמות פחמימות, אין אפליות.
הסוכר הוא פחמימה פשוטה ריקה, וצבע לא משנה.
 
למעלה