סוכר חום ושחור והסיכון לסוכרת האם מעבר לשימוש בסוכר חום או שחור מפחית את הסיכון לחלות בסוכרת?
A alona 27 New member 23/6/13 #1 סוכר חום ושחור והסיכון לסוכרת האם מעבר לשימוש בסוכר חום או שחור מפחית את הסיכון לחלות בסוכרת?
I IrisPeleg New member 23/6/13 #2 סוכר חום ושחור יש סוכר לבן, סוכר חום בהיר וסוכר חום כהה. סוכר חום בהיר (דמררה) מעובד פחות מסוכר לבן אך יש בו אותה כמות פחמימות. בסוכר חום כהה יש גם מולסה שנותנת את צבעו הכהה אך אותה כמות פחמימות. אפילו לא הייתי מגדירה אותו כיותר בריא. זאת רק אשלית צבע של יותר בריא.
סוכר חום ושחור יש סוכר לבן, סוכר חום בהיר וסוכר חום כהה. סוכר חום בהיר (דמררה) מעובד פחות מסוכר לבן אך יש בו אותה כמות פחמימות. בסוכר חום כהה יש גם מולסה שנותנת את צבעו הכהה אך אותה כמות פחמימות. אפילו לא הייתי מגדירה אותו כיותר בריא. זאת רק אשלית צבע של יותר בריא.
ה הנריהנרי New member 23/6/13 #3 הסוכרת איננה קשורה לסוכר, רק המילים דומות ... לא מכיר סוכר שחור, אבל בסוכר חום/לבן אותה כמות פחמימות, אין אפליות. הסוכר הוא פחמימה פשוטה ריקה, וצבע לא משנה.
הסוכרת איננה קשורה לסוכר, רק המילים דומות ... לא מכיר סוכר שחור, אבל בסוכר חום/לבן אותה כמות פחמימות, אין אפליות. הסוכר הוא פחמימה פשוטה ריקה, וצבע לא משנה.