זה הסיפור...
ידוע שיש יצרניות סוכר שמזקקות את הסוכר בעזרת עצמות או פחם-עצמות של בע"ח שונים. הבעיה היא שלא ידוע אילו חברות כן ואילו לא. העניין נמצא כרגע בתהליכי בירור ועד כה נמצאה חברת המיצים "פריגת" ככשרה טבעונית. עוד בעיה היא שאין בארץ יצרניות סוכר, מה שאומר שנדרש לברר מאיפה כל יצרנית מזון מייבאת את הסוכר בו היא משתמשת ואז לפנות ליצרן. חשוב לציין כי אין מדובר רק בסוכר לבן, אלא כל סוכר שעובר את תהליך הזיקוק (לפעמים גם סוכר חום וסוכר קנים מזוקקים באותו תהליך). עדכונים, אם יהיו, יבואו בהמשך. יום טוב