סוכר קוקוס - האינדקס הגליקמי שלו הוא נמוך, (בין 33-35) ??

יש מישהו שמשתמש? יש מישהו מכיר או יודע??


 

tulkin

New member
זה מה שמצאתי/שמעתי אודותיו

ציטוט נבחר:
It is slightly “less bad” than regular sugar, but definitely not something you should eat every day.
&nbsp
I’m going to have to put coconut sugar is in the same boat as honey. It is healthier than refined sugar, but definitely worse than no sugar at all.
&nbsp
המקור כאן:
http://authoritynutrition.com/coconut-sugar/
&nbsp
ויקיפדיה טוענת שאמנם יש מי שהעריך את הערך הגליקמי ב35, אבל יש גם מקורות שטוענים שמדובר ב54. אני רק אוסיף ואגיד שיש לי הערכה מועטה למדד האינדקס הגליקמי ואינני חושב שהוא מדד מוצלח לקביעת התאמתו של מזון לאכילה. לא ראיתי שום עדויות מחקריות עקביות לתועלת שבצריכת מזונות עם אינדקס גליקמי נמוך, פרט לעובדה שהם בד"כ מכילים פחות פחמימות. כשמנטרלים את עניין הפחמימות (כלומר כשמשווים תפוחים לתפוחים) אין שום יתרון, לא קצר טווח ולא ארוך טווח שצריכת אינדקס גליקמי נמוך.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
 
למעלה