סוכתי הסוכה כה מוארת וירוקה...

angelitush1

New member
סוכתי הסוכה כה מוארת וירוקה...../images/Emo39.gif

את מי הייתם רוצים לארח בסוכתכם..ולמה??? שיהיה לנו חג שמח...

האורחים שלי

(איזה כיף לפנטז) את סבא וסבתא שלי ז"ל שניפטרו לפנ י מספר שנים ,ועד עכשיו אני חשה בחסרונם הנורא, את ציפי שביט- כי היא גיבורת ילדות שלי ובטןח שתעשה שמח, את אחי האהוב וחברתו,את כל חברותי הטובות ומשפחותיהן,וכמובן את ילדי המתוקים ואת בעלי. זהו.. רשימה חלקית בהחלט.

../images/Emo23.gifסוכתי מוארת ומקושטת קטנה ונעימה../images/Emo23.gif

הייתי רוצה שאבא שלי ז"ל יבוא לחג.... וגם ....שלמה המלך.... מעניין אותי לשבת ולדבר איתו ללמוד מחוכמתו וגם הרמב"ם
חג שמח לכולם

פנינה101

New member
מלאכיתוש שאלה נחמדת

את מי הייתי רוצה לארח? הייתי רוצה את סבא שלי שיופיע לי אבא של אבא אשמח אם יבוא אלי בחלום לפחות מעניין שעליו חלמתי רק פעם אחת הוא הסב לשולחן המטבח במקומו הקבוע על ידו היה בקבוק ייו ריק, בצבע ירוק כהה מאד והבקבוק נפל ונשבר וידעתי שלא אצליח בהריון. ואכן הייתה לי הפלה טבעית, שאחריה מיד הריתי את הבת שלי. אשמח מאד סבא אם תבוא לי שוב בחלום, בסוכה. פנינה, נכדתך.

שילי16

New member
../images/Emo66.gif

הייתי רוצה שתיהייה לי סוכה הייתי רוצה להרגיש את האווירה של החג ברגע שאני ירגיש האושפיזין יגיעו מעצמם

מגי 336

New member
למה אותה?

גם אני אוהבת לשמוע אותה, וקראתי את סיפור חייה, בגלל זה שואלת.

רותי 11

New member
אני הייתי מצרפת לסוכה שלי

את כל בני המשפחה שלי המשפחה המורחבת אלה שאיתנו כאן ואלה שכבר עברו מהעולם הזה הייתי עושה מעין איחוד מלא של כל המשפחה

bזוהר

New member
אני מאוד אוהבת אותה ומחוברת אליה

בצורה חזקה ובזמן האחרון אני כל הזמן מתאבלת על המוות שלה עם עצמי ואני מתגעגעת למי שאומנם לא הכרתי אבל מה שעצוב זה שבחיים לא אכיר...

bזוהר

New member
תודה רבה (אני אומנם עונה באיחור )

אבל תודה אני בהחלט יודעת על המחווה הזאת ואני אהיה שם, וגם היה ערב גדול ומדהים לזכרה ב1.10 (שזה גם התאריך פטירה שלה)

bזוהר

New member
נכון...../images/Emo23.gif

אני שומעת הרבה אנשים אומרים שהיא אבדה גדולה למוזיקה הישראלית וזה נכון, זה ממש נכון אבל זה גם הרבה הרבה יותר מזה, היא פשוט הייתה בן אדם כל כך מדהים.. לא הכרתי אותה אבל ראיתי הרבה דברים איתה והיה לה קסם שאי אפשר לא להתאהב בו..

למעלה