סוכת הנחשים

נועם7

New member
שי תכחן, מניפולטיבי, נמצא על הגריל - ויוצר

מלחמה... אין לו אפילו את האומץ להתעמת עם עינב ויוסי. הוא תמיד אומר שהוא אומר הכל בפנים, אבל כשיוסי ועינב מתעוררים אין לו את האומץ אפילו להתעמת איתם. מכפיש אותם בצורה מבישה (בעיקר מביש את עצמו), יורה לכל הכיוונים, ואין לו את השכל להבין ש-5 אנשים הצביעו כנגדו. הוא פשוט עיוור מלראות את המציאות.

בזה ששלחת סמס תרמת לשחיתות במדינה הזאת.

העתונות זה חלק נכבד מהמדינה המושחתת. בזה ששלחת סמס תרמת לשחיתות במדינה הזאת.

Gilian

New member
אז כנראה שאתה לא יודע לעשות חיפוש בגוגל

כמו שצריך. על מנת למצוא את הביטוי הספיציפי, צריך לרשום גרשיים לפני ואחרי, לדוגמא "צדוק דנגורי" ולא צדוק דנגורי. ועכשיו לתוצאות האמת: שי שטרית - נמצאו כ- 20,100 אתרים (שאגב כוללים בתוכם גם את שופט הכדורגל שי שטרית ואולי גם אחרים עם אותו השם..) יוסי בובליל - נמצאו כ- 77,200 אתרים.

תגיד אתה מוכן אולי להחליף את עינב בובלינה

תסתכל טוב נשמה עשיתי את כל האפשריות וגם האפשרות שלך, תגיד אתה מוכן אולי להחליף את עינב בובלינה.

Gilian

New member
אתה יכול אולי להחליף את צרצר המחמד

החדש של יוסי. אם יוסי לא מוביל בפופולריות שלו לפחות ב-30% בהשוואה לשי אז אני צנצנת.

איזה צרצר מחמד ראית מה עשה לו הבובלון

לפי מה אתה יכול לקבוע פופולריות? . הנתונים הם לפי הצבעה לשקל. ההפקה מסתירה את נתוני ההצבעות.

נועם7

New member
מפת הדרכים, לקוח מתוך פורום האח הגדול - חובה:

מפת הדרכים אם אין קבוצות, אז למה שי לא מזמין את יוסי ועינב לישיבות שבהם הוא אומר הכל לכולם? אם אין קבוצות אז למה שי מודיע "למקובלים"השפוטים שלו, את מי מהקבוצה השניה הוא מתכוון להעביר אליו? או לחלופין לפתוח עליו פה, להפוך שולחן? אם אין קבוצות אז למה לשי מותר להגיד מאחורי גכה על ונסה "מגעילה, מפגרת, וולגרית" ושאר השומעים לא יוצאים להגנתה? אם אין קבוצות אז למה מותר להגיד על אשר, ונסה, איתי, עינב דברי שיטנה ולעג ואילו על חברי קבוצתו רק מחמאות כי הוא מנהיג את בקבוצת הקדושים וצדקנים. אם אין קבוצות אז למה שי לא יוצא לטובת עינב או אשר או איתי או ונסה, אבל אסור שידברו על רנין כי הוא שומר עליה? אם אין קבוצה אז למה שי אבא של, אח של- רק לאנשים בקבוצתו . אם קבוצות אז למה שי לא מזמין את כל דיירי הבית לישון בחדר שלו? אם אין קבוצות אז למה מותר לדבר ולרכל על הדתיים והאשקלונים והרוכבים- אבל אסור לדבר על מנהיגים? אם אין קבוצות אז למה מותר להגיד שלאיתי אין שום בעיה כי גדל בסביון? אם אין קבוצות, אז למה לשיפרה מותר לא לכבד את הדתיים אבל לאשר שמכבד את לאון- זו צביעות? אם אין קבוצות אז למה שיפרה באמת אוהבת את לאון ועינב רק רוצה את הכסף - וצריכה את לאון? אם אין קבוצות אז למה יש שומרים בסוכה שתפקידם לשמור שלא יפריעו להם להדיח ולקלל ורמוס את האחרים? אם אין קבוצות אז מה יש מעשנים ולא מעשנים? אם אין קבוצות אז למה שי יורד על לאון שהוא הולך מקבוצה לקבוצה? אפשר גם לפתוח קבוצת - " אני לא מדבר על אחרים": לדוגמא: שי לאשר: " אתה בטוח שצבר אל עשה את זה בכוונה? אני מאמין שכן" ומוסיף "אל תדבר איתו על זה. ועל כן יש להעניש את שי ולזרוק אותו הביתה......... ויפה שעה אחת קודם.....................

Gilian

New member
היום שי הולך הביתה!

אין לו שום סיכוי מול שיפרה (יוסי זה בכלל לא אישו)

גוני3

New member
אני דווקא הייתי מעדיפה

ששפרה תעוף קודם כי היא סתם משעממת שי לפחות עושה עניינים אז שיעוף שבוע אחר כך

סיבה לקרוא את המגילה שלך

נשמה לא הצלחתי לקרוא את כל הטוקבק שלך. אולי תגיד לי נשמה מה זה קשור לתגובה שלי? כדי שתהיה לי סיבה לקרוא את המגילה שלך.

למעלה