סולומון :"מכבי לא בתוכניות שלי"

נמשל

New member
סולומון :"מכבי לא בתוכניות שלי"

הראיון (אני לא מאמין שאני מביא כתבה מ"אחד". הפעם לזכותם יאמר הראיון ממש מענין) האמת, הופתעתי. אני לא בטוח שזה חלק ממו"מ להקשיח עמדות, אבל לדבר בזלזול כזה על קבוצה שהיית איתה במו"מ, אם מכבי תביא אותו בסוף זה יראה סוג של כניעה. אין לי שום טענות אליו, הרי זרקו אותו אחרי עונה אחת, אבל אופתע אם אחרי הראיון הזה יחזירו אותו

OrEl74

Well-known member
מנהל
איפה פה הבעיה?

הוא אומר בפרוש שהוא רוצה למצות את אופציית ה-NBA: "אני רוצה למצות את האפשרויות שלי ב-NBA, ואנסה לחתום כאן בקבוצה, אם לא אז חד משמעית אשחק באירופה". האתר הקקיוני הזה מנסה להפוך כל דבר למשהו דרמתי ואתה נפלת לזה יפה מאוד. סולומון לא אמר שום דבר נגד מכבי והבהיא שקודם כל הוא ינסה ללכת ל-NBA ובמידה ולא הוא ישחק באירופה אבל ברור שהכסף ידבר. אם מכבי תציע לו חוזה ראוי הוא יבוא...זה מאוד פשוט.

נמשל

New member
הוא אומר שמכבי בכלל לא בתוכניות שלו

ואין כלום עם הקבוצה. במחשבה שניה, זה אולי מתפרש כזלזול אם מתייחסים לכותרות לפני זה כאילו הוא כבר 99% סגור במכבי. כנראה שהוא היה רחוק מסגירה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
כתבת בעצמך

שאתה לא מאמין שאתה מביא לינק לכתבה מהאתר הזה. בסה"כ זאת היתה שיחת טלפון מאוד סתמית (לפחות בעיניי) בין הכתבת לסולומון והם כהרגלם ניסו להפוך את זה לסקופ. אגב, ללא כל קשר לנאמר בכתבה... תרצו או לא סולומון הוא בית הגארדים הטובים באירופה היום ובהתחשב בזה שאלה שיותר טובים ממנו כבר סגורים במקומות אחרים מכבי כן צריכה לנסות ולהביא אותו אבל בידיעה שהוא לא עושה המשחק שלהם אתה יותר סקורר, לידו הם יצטרכו איזה רכז סולידי ונחמד והכל יסתדר.

נמשל

New member
הייתי נגד ההבאה שלו

עכשיו אני כבר בעד הכל לאור אחת הידיעות שאני מתפלל שהיא לא נכונה, ש"אפי רואה עכשיו DVD של כמה סנטרים וPF פונטציאלים" פשוט לא האמנתי שקראתי את הידיעה. חסר רק שנביא רכבת אווירית כמו ב-93 של שחקנים שיזרקו לסל ויבחנו לקבוצה איך בארגון כל כך גדול, גם בלי מחלקת סקאוטים, אין קובץ אקסל פשוט אפילו של שמות שיצא להכיר תוך כדי משחקים/סוכנים וכו' הרי ידעתם שניקולה לא ימשיך חודשים לפני סוף העונה. מה עם להכין תחליפים אפשרים מראש?

TheRasmus

New member
שלא יבוא

ורגע, לא אמרו שהגדילו את התקציב? אולי יהיה אפשר להביא את מקנטייר לפני שיסגור ביוון.

למעלה