סולחה בין מעריצים

סוכריה16

New member
סולחה בין מעריצים../images/Emo127.gif

מכיוון שכולנו בפורום של רבלדה, וכולנו בהסה"כ (מקווה) אוהבים את כל השחקנים .. ובגלל כל הריבים המפגרים על אנהי או דולסה נחזור לעשות את המשחק שעשינו פעם! והפעם נקווה שזו תהיה הפעם האחרונה אוקיי אז אני שמה תמונה של דולסה, שאני אוהבת אותה, אבל את אנהי יותר, ובכל זאת אני חושבת שחוץ מזה שהיא מהממתף, אבל ממש כוסית ויפה, היא משחקת מקסים, כמו שהיא שיחקה את מרסה השקטה, ועכשיו את רובר הפריקית.. חוץ מזה קצץת שיניתי את דעתי והיא ודייגו כן מתאימים..
באמת. חוץ מזה שתיינו אוהבות את פונצ'ו וחוץ משחקנית, היא גם דוגמנית אז אני בוחרת תמונה יחסית חדשה ויפה שלה!

סוכריה16

New member
ואם לא הבנתם- אתם צריכים לשים תמונה

שאתם חושבים שהיא מאוד יפה של השחקן השני, ולאמר עליו כמה דברים טובים.

TuTyBoP15

New member
חייב אנהי../images/Emo35.gif

כי אני אוהבת את שניהן... או שאני יכולה לשים תמונה של שחקן אחר שאני פחות אוהבת משחקנין אחרים

TuTyBoP15

New member
ווואיי תמונה ממש יפה שלה..

אני חושבת שהאדום ממש מתאים לה..לדעתי יותר מכל מה שהיה לה היא יפייפיה ואיפרו אותה מדהים
אבל לא הבנתי מה אנחנו צריכים לעשות עכשיו
סתם להגיב על התמונה

סוכריה16

New member
לא.. את צריכה לשים תמונה

של מי שאת מעריצה פחות (אנהי/דולסה) ולאמר עלייה דברים טובים. בלי שום דבר רע..

Ripelll

New member
../images/Emo45.gif

סולחה? מזכיר לי ת'פרסומת של החומוס... טוב.. אז אני שמה תמונה של כריסטופר ובנחמין בגלל ש... אני פשוט יותר אוהבת את אלפונסו ופליפה (זה המשחק, לא...?)

סוכריה16

New member
לא זה סולחה ביםן המעריצים

אנהי ודולסה חחח. כי עליהם מרכז הריב.. על הבנים אנחנו לא רבים. זה דיי מוסכם שפונצ'ו הכי מושיי.. חח

כנסי שניה

בפורום הזה יש איסור מוחלט להשוות בין 2 הגירסאות אז בבקשה ממך אל תעלי יותר תמונות של השוות כינזה אסור בפורום הזה...

חח שלי..

אני מהת על דולסה ואנהי אבל אם אני חייבת לבחור אז דולסה ביופי ואנהי באופי ואופי יותר חשוב מיופי אז אני יגיב על דולסה חשוב לי לציין שתיהן יפות אבל אני מעדיפה את היופי של דולסה..עניין של טעם!! טוב אז דולסה היא מדהימה בטירוף!!!!! היא יפיופה אמיתית, היא גם אחלה בנאדם שרה פשוט מדהיםםםםםםם
ויודעת לקרוע את הבמה טוב מאוד.. שחקנית מעולה גורמת לי להתרגש ממנה כל פעם מחדש... והנה תמונה מדהימה שלה האהובה עליי->>> התמונה מאוד ישנה אבל היא האהובה עליי...

DaRk LoLi

New member
אוקיי

אני חולה על אנהי המושלמת אבלל אני חייבת להגיד שדולסה מקסימה ויפה , ושחקנית נהדרת

למעלה