סולחת לעצמי

קוקי500

New member
סולחת לעצמי

מוחלת לעצמי על טיפשותי מוחלת על גאוותי מוחלת על אהבתי מוחלת לעצמי אולי תסלח לי גם כי אני סולחת לך אבל לא ממש שוכחת כמו מתוך חובה אני לא אשמה שזיכרון קשה למחוק אני לא אשמה שאמרת לי על מר שזה מתוק אני לא אשמה שעדיין כואב לי וכניראה לא יעבור מהר כמו סליחה שבאה כמו הנחות שאני עושה לעצמי סולחת... גם .... לך גם לי דברים לא יהיו כשהיו לעולם תמיד נחשוב אילו המילים לא נאמרו מה היה שם בכוח של מילה יש יותר מכוח אחר וזה מהדהד לי בראש עד כמה שרוצה זה לא עובר ולמרות שאני סלחנית לאחרים וקשה לעצמי הפעם אני סולחת יותר בקלות דווקא לי כי הפעם השתדלתי ובלעתי את כל הגאווה כי הפעם הייתה לי כוונה כל כך טובה אני לא יודעת מה יכתב לי מחר אם סליחתי תתקבל או שמה מאוחר אבל אני יודעת שבפנים אני מרגישה שהשתדלתי וראיתי את עצמי אחרונה לכן כל כך קל לי לסלוח לעצמי ... ראשונה

קוקי ../images/Emo24.gif

כמה עמוקה הסליחה שלך ואני יודעת שאף פעם לא מאוחר לסליחה פנימית, לאהבה פנימית לשחרור האשמה והכאב לפינוי מקום לאהבה שלך לעצמך באומץ ליבך הסולח כמו תהליך בקצב שלך כמו שאת רוצה להרגיש. באהבה וחיוך

קוקי500

New member
../images/Emo23.gifתודה

וכמו שהסליחה כה עמוקה ככה גם הבנתך האהבה והחיוך... בדיוק מה שהייתי צריכה

מצטרף לקטנטונת בכל מילה ותו

הסליחה לעצמך כה חשובה לבריאות הנפשית, וברובד העמוק- יש בה גם ביטוי לסליחה לזולת. אם היא קלה יותר הפעם- סימן שעברת תהליך פנימי מבורך.

MissEden

New member
אף אני מצטרפת הן לקטנטונת, הן לרוני

אכן - תהליך מבורך!

למעלה