סוליקה אין לנוצ´ה

סוליקה אין לנוצ´ה

סנטדה סוליקה אין לקמרטה סולו יו ומחשב, אנקזה טודוס ספאורון (הלכו) הדורמיר, קואלו ואזר פנסי, פנסי (חשבתי) אי אמפסי אקודרר בכ ל מיני מילים ומשפטים מהבית. סבא שלי היה מקלל את הזבובים שהציקו לו "מזלבשו" או ... כשמגישים מים למישהו הוא גם מברך אותך: כביובס כמו אלאגווה (שתחיי כמו המים) איך אומרים? מוקדם-ד מ ד ר ו ג ד ה , ערום- דזמודו, לבנים- ש מ ש י ר, ומשהו שנשמע כמו קללה "נו לאזס קלדודו, יעני אל תתיחסי אליו, ליביאנס - משהו כמו לקחת את בקלות, ולסיום למי שיש עוד חשק לקרוא את המגילה פסנסיה כמדה אל-דיו. היידה נוצ´דה בואנה הטודוס וכאלדיו לפגה הטודוס ככרן לנגרה דמוזוטרוס !

דקה...סוליק´ה??? קון לוז מלאכים..../images/Emo24.gif

פעם כשהייתי מתקשרת לאמי ושואלת אותה.. אמא את לבד? הייתה עונה..קון לוז מלאכים=עם המלאכים... אז שריק´ה פה את אף פעם לא לבד.

"סקו וזיו נו סה סטה אין פייז"

משפט של סבתי ז"ל כשמאנו לאכול והתרגום: שק ריק לא יכול לעמוד. שבת שלום א טודוס.

מי יודע איך אומרים....../images/Emo6.gif

יש פתגם כזה גם בעיברית וגם בלדינו..... "כשהרעב נכנס מהדלת האהבה בורחת מהחלון" זוכרים??? וזה נאמר לבנות שהיגיעו לפירקן .. והן דבקו באהבה ולא בכיסו של החתן...

avielss

New member
אויש כמה שזה נכון../images/Emo5.gif

מאדם רוזה די רשליקה אי לימוריקה אנדה סטן? גנרון אן אל לוטו אי נו מוס ויאנה ויזיטר? ממנקן מונצו__

RORGAD

New member
שבת שלום אקי אסטו../images/Emo140.gif

סי קרידה, סה דיזה: קואנדו לה פרובדה אנטרה פור לה פוארטה, אל אמור סה פויה דה לה ונטנה, וזה סבתי אסטרולה ז"ל אמרה לי כששידכו לי את בעלי לשעבר, ואני רציתי בחור אחד שהיה אהבת חיי, אך היה חייל חסר כל.

למעלה