סוללה באייפאק

dd141

New member
סוללה באייפאק

שלום לכולם רציתי לדעת האם יש אפשרות להחליף את הסוללה באייפאק שלי לסוללה בעלת הספק גבוה יותר? (אייפאק מסדרת 3600) האם החלפת הסוללה תעזור להאריך משמעותית את חיי הסוללה העלובים של המכשיר? אשמח לקבל גם קישורים לאתרים עם מידע על שנושא או אתרים של חנויות שמוכרות סוללות כאלו תודה!

castroman

New member
אני חושב ../images/Emo26.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo18.gif ../images/Emo80.gif

שאפשר וזה ישפר די משמועתית את הביצועים אבל שים
(לב) אם תחליף סוללה האחריות של המכשיר תיפוג...
אבל יש אפשרות נוספת
והיא לקנות שרוול סוללות שמגדיל אם אני לא טועה את זמן השימוש במכשיר עד פי 3
(תקנו אותי אם אני טועה
) אביאל

ron20

New member
castroman....

מה שלומך ? נעלמת בזמן האחרון... שמעתי על כל מיני ערכות לא מקוריות של סוללות (חלקן קיט להרכבה עצמית), אין לי מושג איך הן עובדות. בכל מקרה אני לא מאמין שקיים 3600 באחריות אז זאת בטוח לא הבעיה שלו...

castroman

New member
רוןןןןן->>>

אצלי הכל בסדר...! מה איתך? נעלמתי....מה לעשות מתכוננים לבית ספר..
אני לא חושב שזה בעיה גדולה להתקין סוללה שכזאת... צריך ידע מינמלי באלקטרוניקה...ואני חושב שאם קונים את הערכה מקבלים גם הסבר... ואם לא יש בטח ברשת מדריכים שכאלו... בקשר לאחריות לי יש עדיין את ה3660 (בנוסף ל3870) ואחריות שלו פגה לא מזמן... רוב האנשים בארץ קנו את המכשיר לפני פחות משנה...ככה אני חושב...

ron20

New member
שיהיה בהצלחה ... ../images/Emo163.gif

שמעתי שיש סיכוי לשביתה אז ... תהנה מהחופש אגב, מה ז"א מתכוננים לבית ספר ? מה יש לעשות (כנראה שאני לא מעודכן אני לא הייתי מתכונן...
) בכל מקרה שיהיה בהצלחה, ולא לשחק ב IPAQ בזמן השיעור

castroman

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo26.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo80.gif

כן כן כל שנה אומרים שיש ביתה ואין (
)... הכוונה שלי למתכונן היא שיש לי עבודה שברוב חוכמתי "שכחתי" להכין במשך החופש... ועכשיו אני צריך לעשות אותה... אני שונא מתמטיקה
בשביל מה אתה חושב שקניתי את הipaq בשביל השיעור
אני רק צריך שרוול סלולארי או איזה פלאפון תומך בbluetooth ואני עוד יותר יהנה...

castroman

New member
ושכחתי תודה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo140.gif ../images/Emo80.gif

dd141

New member
קיט הרכבה

הקיט להרכבה עצמית שציינת נשמע לי מצויין בשבילי תכתוב בבקשה כתובת של מקום שמוכר כאלה דברים, אם אתה מכיר תודה ודרך אגב, מזמן אין לי אחריות

castroman

New member
אני יחפש...../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif ../images/Emo80.gif

אבל אני חושב שקראתי על איזה אתר שמספק חלקי חילוף לipaq ואם אני לא טועה תוכל למצוא את זה שמה...
קראתי את זה באתר www.pocket.co.il תחפש שמה...

למעלה